You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)
Επισκέπτης
να τα εκατοστησεις χυστι μου... ειμαστε στο site γιατι η αληθεια βρισκεται εκει εξω στο πεζοδρομιο,στο μπουρδελο,στο κωλομπαρο και οχι στα πυρφορομαγαζα και στα μεροι που συχναζουνε πυρφορογκομενες.. Ειμαστε ορκισμενοι στην Γκαβλα και στην ηδονη μεχρι τελευταιας ρανιδος του σπερματος μας! Ορκισμενοι να πορνιαζουμε μεχρι αισχατων!!! το bourdela.com ειναι η ηλεκτρονικη πιατσα μας για αυτο και ειμαστε εδω! η αναγκη για πορνιασμα δεν τελειωνει ουτε στο internet!!! Για αυτο θα ηταν καλο να παρουνε πουλο ολες οι γυναικες και ειδικοτερα οι ελεηνιδες.. το bourdela.com ειναι φυλοσοφια και οχι μονο διακεδαση!
Sfirihti klania
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Αυθορμητα..............σαν παλιος μπουρδελιαρης θα σταθω σπαθι στην ξηγα μου στον αδερφο αυτο
κοβοντας σωστα τα ατομα συνηθως και απο την πρωην δουλεια μου αλλα και σαν νεο μελος
και εχω να πω τα εξης για τον Σμυρνιωτη.........
Του εκανα τηλεφωνικη κρουση αφου μου εδωσε το τηλεφωνο του (το εκτιμησα οταν ειδα το τηλ του στην οθονη μου)
με αποκρυψη γιατι με εντυπωσιασε η γνωση του σε καποια θεματα αλλα δεν μπορουσα κατευθειαν να τον εμπιστευτω.
Δεν το σηκωσε και στην συνεχεια τον πηρα απο ενα απο τα πολλα τηλ που εχω!
Μαλακος,ωραιος τυπος και συγκρατημενος,καμια σχεση φωνητικα με το υπερτερας
που εχει καταγαμησει τις κοπελες(μπραβο μαστορα).
Συνοπτικα με δυο τρεις κινησεις εδειξε οτι ειναι ατομο εμπιστοσυνης χωρις πολλα λογια.
Γουσταρει πιο πολυ απο εμενα τα μπουρδελα και τον βαζω απο πανω μου λοιπον σαν αγαπη στο χομπυ μας.
Μαλιστα θεωρω οτι το αγαπαει αυτο που κανει και σε αυτα τα ατομα εγω βγαζω το καπελο.
Θεωρω οτι εκει βρισκει την ασφαλεια του αλλα και την ελευθερια της επιλογης του σαν υπαρξη.
Πραγματικα οταν τον διαβαζα πριν τον ακουσω θεωρησα κατα πρωτον οτι ειναι μεσα στα πραγματα
γιατι ξερει αρκετα πραγματα και παει σφεντονα το χομπυ του,αρα τον θεωρησα μη αντικειμενικο.
Τον θεωρησα βαρετο στις κριτικες καθως δεν εβγαζε χιουμορ σαν αλλους αλλα δεν μπορω να παραβλεψω
οτι ειναι αναλυτικος,αρα θετικο σημαδι και αληθες(το πιο σημαντικο).
Τωρα πια τον πιστευω και ειναι θεμα χρονου να τον συναντησω.
Μονο που εγω θα συνεχισω να φιλτραρω αυτα που ακουω στα μπουρδελα και πιστευω οτι εδω
πρεπει να κανει το ιδιο και αυτος αν μπορω να βρω κατι αρνητικο πανω του κατα την γνωμη μου παντα.
Οχι τοσο πολυ αγαπη λοιπον στο σπορ αυτο!
Χρονια πολλα φιλε μου και να ξερεις οτι εισαι στην ελιτ δικαιως!
Απο'μενα εχεις 1.000.000.000.000 συν..........
κοβοντας σωστα τα ατομα συνηθως και απο την πρωην δουλεια μου αλλα και σαν νεο μελος
Του εκανα τηλεφωνικη κρουση αφου μου εδωσε το τηλεφωνο του (το εκτιμησα οταν ειδα το τηλ του στην οθονη μου)
με αποκρυψη γιατι με εντυπωσιασε η γνωση του σε καποια θεματα αλλα δεν μπορουσα κατευθειαν να τον εμπιστευτω.
Δεν το σηκωσε και στην συνεχεια τον πηρα απο ενα απο τα πολλα τηλ που εχω!
Μαλακος,ωραιος τυπος και συγκρατημενος,καμια σχεση φωνητικα με το υπερτερας
που εχει καταγαμησει τις κοπελες(μπραβο μαστορα).
Συνοπτικα με δυο τρεις κινησεις εδειξε οτι ειναι ατομο εμπιστοσυνης χωρις πολλα λογια.
Γουσταρει πιο πολυ απο εμενα τα μπουρδελα και τον βαζω απο πανω μου λοιπον σαν αγαπη στο χομπυ μας.
Μαλιστα θεωρω οτι το αγαπαει αυτο που κανει και σε αυτα τα ατομα εγω βγαζω το καπελο.
Θεωρω οτι εκει βρισκει την ασφαλεια του αλλα και την ελευθερια της επιλογης του σαν υπαρξη.
Πραγματικα οταν τον διαβαζα πριν τον ακουσω θεωρησα κατα πρωτον οτι ειναι μεσα στα πραγματα
γιατι ξερει αρκετα πραγματα και παει σφεντονα το χομπυ του,αρα τον θεωρησα μη αντικειμενικο.
Τον θεωρησα βαρετο στις κριτικες καθως δεν εβγαζε χιουμορ σαν αλλους αλλα δεν μπορω να παραβλεψω
οτι ειναι αναλυτικος,αρα θετικο σημαδι και αληθες(το πιο σημαντικο).
Τωρα πια τον πιστευω και ειναι θεμα χρονου να τον συναντησω.
Μονο που εγω θα συνεχισω να φιλτραρω αυτα που ακουω στα μπουρδελα και πιστευω οτι εδω
πρεπει να κανει το ιδιο και αυτος αν μπορω να βρω κατι αρνητικο πανω του κατα την γνωμη μου παντα.
Οχι τοσο πολυ αγαπη λοιπον στο σπορ αυτο!
Χρονια πολλα φιλε μου και να ξερεις οτι εισαι στην ελιτ δικαιως!
Απο'μενα εχεις 1.000.000.000.000 συν..........
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
:'(κοσμα ο λεμπρον ξαναφανηκε;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.123
- Πόντοι
- 46.232
χάρηκα που σε γνώρισα χθές ;)να τα εκατοστησεις χυστι μου... ειμαστε στο site γιατι η αληθεια βρισκεται εκει εξω στο πεζοδρομιο,στο μπουρδελο,στο κωλομπαρο και οχι στα πυρφορομαγαζα και στα μεροι που συχναζουνε πυρφορογκομενες.. Ειμαστε ορκισμενοι στην Γκαβλα και στην ηδονη μεχρι τελευταιας ρανιδος του σπερματος μας! Ορκισμενοι να πορνιαζουμε μεχρι αισχατων!!! το bourdela.com ειναι η ηλεκτρονικη πιατσα μας για αυτο και ειμαστε εδω! η αναγκη για πορνιασμα δεν τελειωνει ουτε στο internet!!! Για αυτο θα ηταν καλο να παρουνε πουλο ολες οι γυναικες και ειδικοτερα οι ελεηνιδες.. το bourdela.com ειναι φυλοσοφια και οχι μονο διακεδαση!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.123
- Πόντοι
- 46.232
ππππππππππππππππσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ με συγκίνησεςΑυθορμητα..............σαν παλιος μπουρδελιαρης θα σταθω σπαθι στην ξηγα μου στον αδερφο αυτο
είδες έκανα και χιούμορ...θα τα πούμε σύντομα και με εσένα απο κοντά....
Επισκέπτης
χάρηκα που σε γνώρισα χθές ;)
Kαι εγω χυστι μου! εισαι απο κοντα ποιο δυνατος ποιο πομποδες και ποιο κτηνωδες.. λογικο αφου με τετιες εμπειριες που εχεις , εχεις ανεβασει την τεστοστερονη σου στι κοκκινο!!! εισαι πανισχυρο και μεγαλο κεφαλαιο στο θεμα του πορνικης εγκυκλοπεδιας!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.123
- Πόντοι
- 46.232
κανένα πρόβλημα..........Άντε και με μια καλή κοπέλα...Ελλεϊνίδα..........
..............έτσι!κανένα πρόβλημα..........
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.123
- Πόντοι
- 46.232
μάκη τα έχουμε ξαναπεί ...για να πάω σε κωλόμπαρο θα πρέπει να κλείσω τα τρίτα άντα...γεια σου άρχοντα της ενημέρωσης σου εύχομαι να συνεχίσεις έτσι
μας χρωστάς μια χάρη όμως θα σε πάρουμε παρέα με τον τραμπούκο koronakis να σε πάμε κωλομπαρότσαρκα όπωσδήποτε γιατί ξέρω ότι σου αρέσει
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.123
- Πόντοι
- 46.232
αυτό ξαναπέστω... ;) ;)
μάκη τα έχουμε ξαναπεί ...για να πάω σε κωλόμπαρο θα πρέπει να κλείσω τα τρίτα άντα...
εντάξει έχω υπομονή
Όνομα: n.smirni76
Ημερομηνία εγγραφής: 29/08/10, 21:09
αύριο συμπληρώνω 2 χρόνια από τότε που έγινα μέλος στο σαίτ....κάτι σαν γενέθλια λοιπόν....
χρόνια πόρνος ανακάλυψα αργά το σαιτ.....θα ήθελα λοιπόν σε αυτό το θέμα να γράψει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του που να αφορά στην παρουσία μου στο σαιτ.....
καλά λόγια , κακά λόγια βρισίδια ότι θέλει ο καθένας.......
Ποιος θα το λεγε οτι θα γινοσουν ο μεγιστος μπουρδελιαρης
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.123
- Πόντοι
- 46.232
δεν ήταν σκοπός μου , ούτε ψάχνω επιβεβαίωση....Ποιος θα το λεγε οτι θα γινοσουν ο μεγιστος μπουρδελιαρης
το χόμπι μου κάνω και ξεφεύγω από την καθημερινότητα..............
Sfirihti klania
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1