Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=140221.0;attach=397010;image[/img[/URL]]
[/quote]

τσ τσ τσ τσ..αγαπούλη..φλεβάρη βλέπω...σου πήρε στρινγκάκι και το'βγαλες φώτο; καρδούλα μου εσύ :smitten:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=140221.0;attach=397010;image[/img[/URL]]
[/quote]

..συνθετικά θα ανάψει το γατάκι σου  :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang3:

ένα τίπ. ...μόνο τάμ τάμ ,ρώτα τη σαντάλ να σου πεί  ;) :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε μλκ από την λαϊκή είναι..σα να'κλεψες Εκκλησία :'(
ρε μαν δεν πας στο θρεντ που ζηταν γυναικα για τριο;θα βγαλεις καλα λεφτα εσυ που εισαι και πριν την εγχειρηση :birdman:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ρε μαν δεν πας στο θρεντ που ζηταν γυναικα για τριο;θα βγαλεις καλα λεφτα εσυ που εισαι και πριν την εγχειρηση :birdman:

εντωμεταξύ, άφησα ασχολίαστο, ότι εσύ το αγόρασες...μιλάμε είσαι τραγικός..αγοράζεις τα εσώρουχά σου; είναι δυνατόν; μετά από τόσα χρόνια υπομονής, υπακοής, αυτοθυσίας και αυτοσυγκράτησης ούτε ένα βρακί δεν σου παίρνει ο αχαΐρευτος; σα δε ντρέπεται..να τον χωρίσεις..υπάρχουν τόσα καλά παιδιά που πασχίζουν καθημερινά με τις καριόλες που κυκλοφορούν..κι εσένα δεν αναγνωρίζουν την αξία σου..ντροπή και πάλι ντροπή..!

θα σε γνωρίσω σ'ενα φίλο μου γιατρό που του αρέσουν οι σοβαρές κι έντιμες πλύστρες..ανήμενε πμ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εντωμεταξύ, άφησα ασχολίαστο, ότι εσύ το αγόρασες...μιλάμε είσαι τραγικός..αγοράζεις τα εσώρουχά σου; είναι δυνατόν; μετά από τόσα χρόνια υπομονής, υπακοής, αυτοθυσίας και αυτοσυγκράτησης ούτε ένα βρακί δεν σου παίρνει ο αχαΐρευτος; σα δε ντρέπεται..να τον χωρίσεις..υπάρχουν τόσα καλά παιδιά που πασχίζουν καθημερινά με τις καριόλες που κυκλοφορούν..κι εσένα δεν αναγνωρίζουν την αξία σου..ντροπή και πάλι ντροπή..!

θα σε γνωρίσω σ'ενα φίλο μου γιατρό που του αρέσουν οι σοβαρές κι έντιμες πλύστρες..ανήμενε πμ
μαν τιμη μου που απο ενα χει εγραψες για μενα ολο αυτο το σεντονι...... :birdman:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

:new_shocked: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :zzzzz:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
μαν τιμη μου που απο ενα χει εγραψες για μενα ολο αυτο το σεντονι...... :birdman:

πήγα την γιαγιά μου στις φίλες της και περίμενα να την γυρίσω σπίτι :headbang:

σου'χω χαλαρά έκθεση ιδεών με θέμα "σουρεαλιστική αρχιτεκτονική στο βυζάντιο: προοπτικές εξύψωσης της τέχνης σε παγκόσμια εμβέλεια" :grin:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
πήγα την γιαγιά μου στις φίλες της και περίμενα να την γυρίσω σπίτι :headbang:

σου'χω χαλαρά έκθεση ιδεών με θέμα "σουρεαλιστική αρχιτεκτονική στο βυζάντιο: προοπτικές εξύψωσης της τέχνης σε παγκόσμια εμβέλεια" :grin:

Η Θεοπουλα ειναι η γιαγια σου????

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
βλεπω εχει χαθει ο σεβασμος απο το τσατ

Stories

Νέο!