http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=140221.0;attach=397010;image[/img[/URL]]
[/quote]
τσ τσ τσ τσ..αγαπούλη..φλεβάρη βλέπω...σου πήρε στρινγκάκι και το'βγαλες φώτο; καρδούλα μου εσύ :smitten:
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)
Θα ερθεις η να παω για υπνο?????
δεν μπορεί σήμερα ...εχει την τόριμπλάκ σήμερα ...μεγάλος έρωτας
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=140221.0;attach=397010;image[/img[/URL]]
[/quote]
..συνθετικά θα ανάψει το γατάκι σου :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang3:
ένα τίπ. ...μόνο τάμ τάμ ,ρώτα τη σαντάλ να σου πεί ;) :2funny:
..συνθετικά θα ανάψει το γατάκι σου
το 199 καθαρίζει
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
το αγορασα μαν δεν ειμαι γιουφτος......τσ τσ τσ τσ..αγαπούλη..φλεβάρη βλέπω...σου πήρε στρινγκάκι και το'βγαλες φώτο; καρδούλα μου εσύ
το αγορασα μαν δεν ειμαι γιουφτος......
ρε μλκ από την λαϊκή είναι..σα να'κλεψες Εκκλησία :'(
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ρε μαν δεν πας στο θρεντ που ζηταν γυναικα για τριο;θα βγαλεις καλα λεφτα εσυ που εισαι και πριν την εγχειρησηρε μλκ από την λαϊκή είναι..σα να'κλεψες Εκκλησία :'(
ρε μαν δεν πας στο θρεντ που ζηταν γυναικα για τριο;θα βγαλεις καλα λεφτα εσυ που εισαι και πριν την εγχειρηση
εντωμεταξύ, άφησα ασχολίαστο, ότι εσύ το αγόρασες...μιλάμε είσαι τραγικός..αγοράζεις τα εσώρουχά σου; είναι δυνατόν; μετά από τόσα χρόνια υπομονής, υπακοής, αυτοθυσίας και αυτοσυγκράτησης ούτε ένα βρακί δεν σου παίρνει ο αχαΐρευτος; σα δε ντρέπεται..να τον χωρίσεις..υπάρχουν τόσα καλά παιδιά που πασχίζουν καθημερινά με τις καριόλες που κυκλοφορούν..κι εσένα δεν αναγνωρίζουν την αξία σου..ντροπή και πάλι ντροπή..!
θα σε γνωρίσω σ'ενα φίλο μου γιατρό που του αρέσουν οι σοβαρές κι έντιμες πλύστρες..ανήμενε πμ
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μαν τιμη μου που απο ενα χει εγραψες για μενα ολο αυτο το σεντονι......εντωμεταξύ, άφησα ασχολίαστο, ότι εσύ το αγόρασες...μιλάμε είσαι τραγικός..αγοράζεις τα εσώρουχά σου; είναι δυνατόν; μετά από τόσα χρόνια υπομονής, υπακοής, αυτοθυσίας και αυτοσυγκράτησης ούτε ένα βρακί δεν σου παίρνει ο αχαΐρευτος; σα δε ντρέπεται..να τον χωρίσεις..υπάρχουν τόσα καλά παιδιά που πασχίζουν καθημερινά με τις καριόλες που κυκλοφορούν..κι εσένα δεν αναγνωρίζουν την αξία σου..ντροπή και πάλι ντροπή..!
θα σε γνωρίσω σ'ενα φίλο μου γιατρό που του αρέσουν οι σοβαρές κι έντιμες πλύστρες..ανήμενε πμ
Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
[/quote]
Ωραιο γουστο γουμαν.... :rolleyes:
εντωμεταξύ, άφησα ασχολίαστο, ότι εσύ το αγόρασες...μιλάμε είσαι τραγικός..αγοράζεις τα εσώρουχά σου; είναι δυνατόν; μετά από τόσα χρόνια υπομονής, υπακοής, αυτοθυσίας και αυτοσυγκράτησης ούτε ένα βρακί δεν σου παίρνει ο αχαΐρευτος; σα δε ντρέπεται..να τον χωρίσεις..υπάρχουν τόσα καλά παιδιά που πασχίζουν καθημερινά με τις καριόλες που κυκλοφορούν..κι εσένα δεν αναγνωρίζουν την αξία σου..ντροπή και πάλι ντροπή..!
μαν τιμη μου που απο ενα χει εγραψες για μενα ολο αυτο το σεντονι......
πήγα την γιαγιά μου στις φίλες της και περίμενα να την γυρίσω σπίτι
σου'χω χαλαρά έκθεση ιδεών με θέμα "σουρεαλιστική αρχιτεκτονική στο βυζάντιο: προοπτικές εξύψωσης της τέχνης σε παγκόσμια εμβέλεια"
Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
πήγα την γιαγιά μου στις φίλες της και περίμενα να την γυρίσω σπίτι
σου'χω χαλαρά έκθεση ιδεών με θέμα "σουρεαλιστική αρχιτεκτονική στο βυζάντιο: προοπτικές εξύψωσης της τέχνης σε παγκόσμια εμβέλεια"
Η Θεοπουλα ειναι η γιαγια σου????
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Nομιζεις δεν θυμομαστε τι ειναι αυτο?Ωραιο γουστο γουμαν....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
fuck you man
Η Θεοπουλα ειναι η γιαγια σου????