Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
ρε αντε και πιες λιγομπας και συνελθεις που θα με πεις και γουλφακι
![]()
hey
ρε αντε και πιες λιγομπας και συνελθεις που θα με πεις και γουλφακι
![]()
maik_mk=[size=40pt]wolfakis7=trav_anna=neos123[/size]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ποτε να ρθω να σου γλειψω την μουναρα;Ρε ουστ.....Τσοντοβοσκε....![]()
Έκαναν σεξ σε κοινή θέα στην Πάτρα
Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας είχαμε δεύτερο περιστατικό σεξουαλικής δράσης... σε κοινή θέα! Συγκεκριμένα νεαρή έκανε στοματικό έρωτα σε... μεσήλικα άνδρα που καθόταν στο παγκάκι!
Άναυδοι οι οδηγοί διερχομένων οχημάτων παρακολουθούσαν την «πράξη»! Κάποιοι κόρναραν αλλά η νεαρή ιερόδουλος συνέχιζε... το έργο της!
Όσο για τον μεσήλικα; Ούτε που αντέδρασε στα «κραξίματα» κάποιων που άνοιγαν το παράθυρο και του φώναζαν!
Πηγή: Dete.gr
Έκαναν σεξ σε κοινή θέα στην Πάτρα
Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας είχαμε δεύτερο περιστατικό σεξουαλικής δράσης... σε κοινή θέα! Συγκεκριμένα νεαρή έκανε στοματικό έρωτα σε... μεσήλικα άνδρα που καθόταν στο παγκάκι!
Άναυδοι οι οδηγοί διερχομένων οχημάτων παρακολουθούσαν την «πράξη»! Κάποιοι κόρναραν αλλά η νεαρή ιερόδουλος συνέχιζε... το έργο της!
Όσο για τον μεσήλικα; Ούτε που αντέδρασε στα «κραξίματα» κάποιων που άνοιγαν το παράθυρο και του φώναζαν!
Πηγή: Dete.gr
ποτε να ρθω να σου γλειψω την μουναρα;![]()
hey δεν ειπεςγλιτσα, πρωτα 8α της σκισω τον πατο και μετα 8α την γλυψεις...
να παρεις και τα φλοκια μου![]()
στο γυμναστηριο αυτα σου λεν για να τους παιρνεις ολους πιπα γυρο;μην φας...θα παρειs πρωτεινη απο τα φλοκια![]()
στο γυμναστηριο αυτα σου λεν για να τους παιρνεις ολους πιπα γυρο;![]()
![]()
ερχεται νεο συγκλονιστικο θρεντ που σκεφτηκα να ανοιξω......ακομα κυριακη ειναι εξαλλουΛαχματζούν![]()
εξω τα ψαρια απο το σαιτ μας......;)παιδιά συγνώμη εγώ θα πάρω το λαχματζούν πουχω να φάω χρόνια , για το μακρύτερο ...τα λέμε αύριο![]()
![]()
;)παιδιά συγνώμη εγώ θα πάρω το λαχματζούν πουχω να φάω χρόνια , για το μακρύτερο ...τα λέμε αύριο![]()
![]()
εσυ αυπνιες εχεις;Ειναι βαρυ για βραδυ...Παρε το μακρυτερο κ θα κοιμηθεις καλυτερα.....![]()