TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
[move][/move]Δεν πιστεύω να λές για τον σκύλο;
[move][/move]Δεν πιστεύω να λές για τον σκύλο;
Τι σκατοφατσα.....
ειχε μηνει εκπληκτη παντως διοτη μου ειπε οτι ειμαι πολυ καλιεργημενο και εξυπνο παιδι
αλλα αυτη ειναι σε ιατρικο εργαστιριο βοηθος, οποτε μιλαγανε ολη την ωρα για παραιατρικα
δεν καταλαβα χρηστο, οταν αρχησα και εγω την αναλυση για το κραχ που θα συμβει στην παγκοσμια οικονομια ουτε αυτοι περναν χαμπαρι
Βρε!!! παράθεση στον εαυτό σου κάνεις;Οσο τον κοιταω τοσο πιο αχωνευτος μου φαινεται.....
το μονο που βλεπω στο αμεσο μελλον, ειναι η αγγλια να πατωνει σε λιγα χρονακια μετα τους ολυμπιακους αγωνες..αναλυσε μας λιγο το κραχ
ποτε το βλεπεις να ερχεται?
κραχ παγκοσμιο θα συμβει οταν κατσει στραβα κανα τοστακι στο λαιμο του νωντα και ρεφτειτο μονο που βλεπω στο αμεσο μελλον, ειναι η αγγλια να πατωνει σε λιγα χρονακια μετα τους ολυμπιακους αγωνες..
Το 60 της εκατο των αγγλων πιστευει πως η χωρα τους δεν ειναι ετμη για να διοργανωσει ολυμπιακους αγωνες οικονομικα..
Θα πατωσει, το καλο με τους αγγλους ειναι οτι εχουν δικο τους νομισμα, την λιρα που την συγκεκριμενη στιγμη ειναι το υσχηροτερο νομισμα στον κοσμο... Κραχ παγκοσμιο θα συμβει μονο εαν πτωχευσει η αμερικη..
Βρε!!! παράθεση στον εαυτό σου κάνεις;
Aναψε το clima δεν σε βλέπω καθόλου καλά.
το μονο που βλεπω στο αμεσο μελλον, ειναι η αγγλια να πατωνει σε λιγα χρονακια μετα τους ολυμπιακους αγωνες..
Το 60 της εκατο των αγγλων πιστευει πως η χωρα τους δεν ειναι ετμη για να διοργανωσει ολυμπιακους αγωνες οικονομικα..
Θα πατωσει, το καλο με τους αγγλους ειναι οτι εχουν δικο τους νομισμα, την λιρα που την συγκεκριμενη στιγμη ειναι το υσχηροτερο νομισμα στον κοσμο... Κραχ παγκοσμιο θα συμβει μονο εαν πτωχευσει η αμερικη..
σοκολατακια μανεγω δηλαδη που εχω λιρες αγγλιας τι να κανω? σε τι να τις μετατρεψω?
σοκολατακια μαν
περιμενε ρε συ, εχει ακομα αυτο, θα εχουν μεγαλη αξια για ακομα 1-2 χρονια..εγω δηλαδη που εχω λιρες αγγλιας τι να κανω? σε τι να τις μετατρεψω?
περιμενε ρε συ, εχει ακομα αυτο, θα εχουν μεγαλη αξια για ακομα 1-2 χρονια..
Ελβετικα φραγκα ειναι μια καλη ιδεα... Εχει καλη οικονομικα και ανεξαρτητη...
το νομισμα των πιρφοραγαπουληδων μαντι νομισμα ειναι αυτο
ελλαδα εκτος μεχρι 2016...το ευρω πως το βλεπεις? θα αντεξει? θα μας πεταξουν εκτος?
προσπαθει ο σταματης τωρα να μιμηθει το θεο Νωντα και να κανει προβλεψεις.....μ αρεσουν οι προβλεψεις σας...
ακουγεται πως εχει παει πολυ λιπασμα στην κρητη μαν.....στην ελλαδα ποτε θα βγει κανας μακελλαρης οπως στην αμερικη?
Kάνω περιπολίες Ταφ.Απαγορεύονται οι κλώνοι εδώ μέσα εντολή Διομήδη