TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
Και μετά θα τα σκάσεις στον νταβά σου δηλαδή σε εμέναΜαζί μου,θα της τον σφυρίζω κάθε βράδυ κ θα μου κάνει τα έξοδα...πολύ ωραία δουλειά το ζιγκολίκι.![]()
Και μετά θα τα σκάσεις στον νταβά σου δηλαδή σε εμέναΜαζί μου,θα της τον σφυρίζω κάθε βράδυ κ θα μου κάνει τα έξοδα...πολύ ωραία δουλειά το ζιγκολίκι.![]()
Κάποια δεν μιλάει όμορφο εδώ μέσα![]()
Σιγά τα έξοδα μαρή...ένα πιάτο φαϊ παραπάνω...το δωμάτιο δίκλινο.Δεν εχω λεφτα γμτ για διπλα εξοδα....Αλλιως ειναι καλη ιδεα.....
Θα καναμε και καμια παρτουζιτσα....Θα σε εδινα σ εκαμια γρια τουριστρια για 2 ωριτσες εναντι αμοιβης...Θα τα βγαζες τα εξοδα πλακα πλακα....![]()
Σε εχω παρακαλεσει να μην με παραθετεις.Μαριος51....Κανενας μα κανενας σεβασμος στους αλλους....
Σιγά τα έξοδα μαρή...ένα πιάτο φαϊ παραπάνω...το δωμάτιο δίκλινο.![]()
Σε εχω παρακαλεσει να μην με παραθετεις.
Σου ειπα ν απας να γαμηθεις?????Αν οχι στο λεω τωρα......Αντε γαμησου......Καθαρισε κανα σκυλοσκατο και βγαλε το σκασμο......![]()
Εεε πόση διαφορά ποια έχει το μονόκλινο από το δίκλινο...Το μισο δωματιο ποιος θα το πληρωνει.....
Φαγητο το κανονιζουμε...Θα τρως τα αποφαγια....![]()
Εεε πόση διαφορά ποια έχει το μονόκλινο από το δίκλινο...τελοσπάντων θα πάρουμε μονόκλινο κ ένα ράτζο...
Δεν έχεις ένα ράτζο;;;;![]()
![]()
![]()
Σαν εμένα δεν παίζει να υπάρχει άλλος.Πω ρε τι τζαμπατζης ειν τουτος.....![]()
http://[URL unfurl="true"]www.smileysnetwork.com/alcool/alcool26.gif[/img[/URL]]
[/quote] [img]http://smileys.on-my-web.com/repository/Signs/give-me-beer-0034.gif
o γιαννης μαν ειναι του λιμανιου οχι του σαλονιου......σαν τον δημητρη παπαμιχαηλ στο λεβεντοπαιδο ενα πραμα........βλέπω τα λιμανιάτικα τα μιλάς καλά >
![]()
Oτι πιο αντιπαθητικό και αντιαισθητικό,η γυναίκα να βρίζει.o γιαννης μαν ειναι του λιμανιου οχι του σαλονιου......σαν τον δημητρη παπαμιχαηλ στο λεβεντοπαιδο ενα πραμα.....![]()
Oτι πιο αντιπαθητικό και αντιαισθητικό,η γυναίκα να βρίζει.
ποιος ειναι γυναικα ρε μαν;Oτι πιο αντιπαθητικό και αντιαισθητικό,η γυναίκα να βρίζει.
Εδω μέσα κανένα nick δεν αντιπροσωπεύεται απο το θηλυκό γένος.ποιος ειναι γυναικα ρε μαν;![]()
![]()
κανένα κανένα ?Εδω μέσα κανένα nick δεν αντιπροσωπεύεται απο το θηλυκό γένος.