TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Και μετά θα τα σκάσεις στον νταβά σου δηλαδή σε εμέναΜαζί μου,θα της τον σφυρίζω κάθε βράδυ κ θα μου κάνει τα έξοδα...πολύ ωραία δουλειά το ζιγκολίκι.
Και μετά θα τα σκάσεις στον νταβά σου δηλαδή σε εμέναΜαζί μου,θα της τον σφυρίζω κάθε βράδυ κ θα μου κάνει τα έξοδα...πολύ ωραία δουλειά το ζιγκολίκι.
Κάποια δεν μιλάει όμορφο εδώ μέσα
Σιγά τα έξοδα μαρή...ένα πιάτο φαϊ παραπάνω...το δωμάτιο δίκλινο.Δεν εχω λεφτα γμτ για διπλα εξοδα....Αλλιως ειναι καλη ιδεα.....
Θα καναμε και καμια παρτουζιτσα....Θα σε εδινα σ εκαμια γρια τουριστρια για 2 ωριτσες εναντι αμοιβης...Θα τα βγαζες τα εξοδα πλακα πλακα....
Σε εχω παρακαλεσει να μην με παραθετεις.Μαριος51....Κανενας μα κανενας σεβασμος στους αλλους....
Σιγά τα έξοδα μαρή...ένα πιάτο φαϊ παραπάνω...το δωμάτιο δίκλινο.
Σε εχω παρακαλεσει να μην με παραθετεις.
Σου ειπα ν απας να γαμηθεις?????Αν οχι στο λεω τωρα......Αντε γαμησου......Καθαρισε κανα σκυλοσκατο και βγαλε το σκασμο......
Εεε πόση διαφορά ποια έχει το μονόκλινο από το δίκλινο... τελοσπάντων θα πάρουμε μονόκλινο κ ένα ράτζο...Το μισο δωματιο ποιος θα το πληρωνει.....
Φαγητο το κανονιζουμε...Θα τρως τα αποφαγια....
Εεε πόση διαφορά ποια έχει το μονόκλινο από το δίκλινο... τελοσπάντων θα πάρουμε μονόκλινο κ ένα ράτζο...
Δεν έχεις ένα ράτζο;;;;
Σαν εμένα δεν παίζει να υπάρχει άλλος.Πω ρε τι τζαμπατζης ειν τουτος.....
Γιατί είσαι αμπανάριστος ακόμη;
http://[URL unfurl="true"]www.smileysnetwork.com/alcool/alcool26.gif[/img[/URL]]
[/quote] [img]http://smileys.on-my-web.com/repository/Signs/give-me-beer-0034.gif
o γιαννης μαν ειναι του λιμανιου οχι του σαλονιου......σαν τον δημητρη παπαμιχαηλ στο λεβεντοπαιδο ενα πραμα........βλέπω τα λιμανιάτικα τα μιλάς καλά >
Oτι πιο αντιπαθητικό και αντιαισθητικό,η γυναίκα να βρίζει.o γιαννης μαν ειναι του λιμανιου οχι του σαλονιου......σαν τον δημητρη παπαμιχαηλ στο λεβεντοπαιδο ενα πραμα.....
Oτι πιο αντιπαθητικό και αντιαισθητικό,η γυναίκα να βρίζει.
ποιος ειναι γυναικα ρε μαν;Oτι πιο αντιπαθητικό και αντιαισθητικό,η γυναίκα να βρίζει.
Εδω μέσα κανένα nick δεν αντιπροσωπεύεται απο το θηλυκό γένος.ποιος ειναι γυναικα ρε μαν;
κανένα κανένα ?Εδω μέσα κανένα nick δεν αντιπροσωπεύεται απο το θηλυκό γένος.