Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

kinito

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

Συνημμένα

• 399444_103433306468522_1883146658_n.jpg
    399444_103433306468522_1883146658_n.jpg
    17,8 KB · Εμφανίσεις: 6

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
νωντοευαγγελιο, κεφ 12

"και γαρ όταν ερθει η νωντοβασιλεια Αυτου, οι ελλεηνιδες και οι πιρφοραγαπουληδες ινα κατακαιωσιν εις την κολασιν υποφεροντες φριχτα βασανιστηρια. Οι 2 αντιχριστοι, τα θηρια με τα ονοματα ορεστης και σταματης, οι πιο καταραμενοι των καταραμενων θα υποκλιθουν στη νωντοδυναμη Αυτου και θα μεταννοησουν. Ο κυριος ημων Νωντας, μεγαλοψυχος γαρ και συγχωρων ινα τους συγχωρεσει αφου πρωτα τους τον ακουμπησει λιγακι ωστε να συγχωρεθουν αι αμαρτιες αυτων. Αι ελλεηνιδες, αι ακαθαρται μπαζοτεραστιες αχλαδοκωλες ινα παραμεινουν δια παντος στα εγκατα της κολασεως φυλακισμεναι εις τον αιωνα των αιωνων και ινα βλεπουσιν μονον τις κυτταριτιδες των να αυξανονται και να πληθυνονται, τουτο διοτι εις την κολασιν δεν υπαρχουσιν ινστιτουτα αδυνατισματος και καλλυντικα........ οταν ερθει η ημερα της κρισεως, οι αρσενικοι της γης ινα κριθουν αυστηρα δια το γουστο τους στον προταιρο βιον τους, οι μεν αρεσκοντες εις τας ελλεηνιδας ινα καταδικαστουν σε αιωνια τιμωρια οπως αποτριχωνουν τα μουστακια των ελλεηνιδων, οι δε εκλεκτοι Του ινα απολαυσουν αιωνιες συνευρεσεις με λαχταριστας ρωσσιδας, λευκορωσσιδας, σερβας και λοιπες μοντελες εξ ανατολικου μπλοκ, απολαμβανοντες κατα το δοκουν τας υπεροχας χαρες του ερωτος και της συνουσιας..."

:)

kinito

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπε και καληνυ , μπηκα να κανω ι- μειλ τσεκ  :sunglasses:
και παω για υπνο στο δροσερο μου δωματιο  :birdman:

παρεχω φιλοξενια στον καναπε σε αναψοκοκκινισμενες νεαρες με ανταλαγμα νανουριστικη πιπα σαφως  :dancing:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
[size=20pt]Θα γίνω φονιάς και όχι αυτόχειρας - Γράμμα στην εφορία από αγρότη στην Κρήτη[/size]

«ΥΠΟΜΝΗΜΑ – ΔΗΛΩΣΗ

Προς το υπουργείο Οικονομικών, ΔΟΥ Ιεράπετρας

Του φορολογούμενου πολίτη Αρετούλη Γ. Νικολάου, κατοίκου του Δ.Δ. Ρίζας του Δήμου Ιεράπετρας.

Εις το εκκαθαριστικό σημείωμα που μου αποστείλατε «προσάπτε­ται» τεκμαρτό εισόδημα 8.863 ευρώ, ποσό το οποίο εγώ ποτέ δεν είδα κι ούτε θέλησα να αποκτήσω.

1.Για την οικία μου, αντικειμενικής αξίας 13.653,68 ευρώ (ΕΤΑΚ 10.8.2010), ευρισκόμενη στον οικισμό Πανακιανά του Δ.Δ. Ρίζας του Δήμου Ιεράπετρας, χωρίς καν ηλεκτροδότηση, θεωρείται τεκ­μαρτό εισόδημα 4.080 ευρώ, περίπου το 1/3 της αξίας της, τη στιγ­μή που πολύ καλύτερα σπίτια τα βρίσκει κανείς στην περιοχή μας με μόλις 150 ευρώ τον μήνα ενοίκιο (1.800/έτος).

2.Θεωρείτε τεκμαρτό εισόδημα διαβίωσης 3.000 ευρώ. Δυστυχώς για σας, λόγω της αντικαταναλωτικής και οικολογικής ιδεολογίας και τρόπου ζωής που έχω επιλέξει από το 1995, εγώ και η σύντροφός μου (2 άτομα) επιζήσαμε με μόλις 2.126,5 ευρώ για ένα ολό­κληρο έτος, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων της βενζίνης του αυτοκινήτου μου, που χρησιμοποιώ κυρίως για τις αγροτικές εργασίες μου. Δηλαδή ζητάτε για φόρο το 1/4 του ετήσιου εισοδή­ματος επιβίωσής μου!!!

3.Όσο για το αυτοκίνητό μου, μοντέλο '91 και κυβισμού 750 κ.εκ., με έξοδα ασφάλισης – τελών κυκλοφορίας 300 ευρώ και συντήρη­ση από εμένα τον ίδιο (ως πρώην μηχανικός), θεωρείτε τεκμαρτό εισόδημα 2.000 ευρώ.

Κατόπιν όλων αυτών που ανέλυσα παραπάνω και επικαλούμενος το τελευταίο άρθρο του Συντάγματος, δηλώνω τα εξής:

α) Μεταξύ της επιλογής να μην τρώω για τρεις (3) μήνες

και να πλη­ρώσω τον φόρο που ζητάτε, θα προτιμήσω να μην πληρώσω ούτε ένα ευρώ.

β) Μεταξύ της επιλογής να γίνω αυτόχειρας ή φονιάς, θα προτιμή­σω να γίνω φονέας σας.

γ) Αν δεν έχετε κάνει κάποιο λάθος με αυτό το εκκαθαριστικό που μου αποστείλατε, τότε είστε αχρείοι και απατεώνες και κλέφτες.

7.7.2012

Άνευ ουδεμίας εκτίμησης

Ν. Αρετούλης»  
respect-046.gif
respect-051.gif

www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=151783&catid=3]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=151783&catid=3[/url]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
[size=20pt]Θα γίνω φονιάς και όχι αυτόχειρας - Γράμμα στην εφορία από αγρότη στην Κρήτη[/size]

«ΥΠΟΜΝΗΜΑ – ΔΗΛΩΣΗ

Προς το υπουργείο Οικονομικών, ΔΟΥ Ιεράπετρας

Του φορολογούμενου πολίτη Αρετούλη Γ. Νικολάου, κατοίκου του Δ.Δ. Ρίζας του Δήμου Ιεράπετρας.

Εις το εκκαθαριστικό σημείωμα που μου αποστείλατε «προσάπτε­ται» τεκμαρτό εισόδημα 8.863 ευρώ, ποσό το οποίο εγώ ποτέ δεν είδα κι ούτε θέλησα να αποκτήσω.

1.Για την οικία μου, αντικειμενικής αξίας 13.653,68 ευρώ (ΕΤΑΚ 10.8.2010), ευρισκόμενη στον οικισμό Πανακιανά του Δ.Δ. Ρίζας του Δήμου Ιεράπετρας, χωρίς καν ηλεκτροδότηση, θεωρείται τεκ­μαρτό εισόδημα 4.080 ευρώ, περίπου το 1/3 της αξίας της, τη στιγ­μή που πολύ καλύτερα σπίτια τα βρίσκει κανείς στην περιοχή μας με μόλις 150 ευρώ τον μήνα ενοίκιο (1.800/έτος).

2.Θεωρείτε τεκμαρτό εισόδημα διαβίωσης 3.000 ευρώ. Δυστυχώς για σας, λόγω της αντικαταναλωτικής και οικολογικής ιδεολογίας και τρόπου ζωής που έχω επιλέξει από το 1995, εγώ και η σύντροφός μου (2 άτομα) επιζήσαμε με μόλις 2.126,5 ευρώ για ένα ολό­κληρο έτος, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων της βενζίνης του αυτοκινήτου μου, που χρησιμοποιώ κυρίως για τις αγροτικές εργασίες μου. Δηλαδή ζητάτε για φόρο το 1/4 του ετήσιου εισοδή­ματος επιβίωσής μου!!!

3.Όσο για το αυτοκίνητό μου, μοντέλο '91 και κυβισμού 750 κ.εκ., με έξοδα ασφάλισης – τελών κυκλοφορίας 300 ευρώ και συντήρη­ση από εμένα τον ίδιο (ως πρώην μηχανικός), θεωρείτε τεκμαρτό εισόδημα 2.000 ευρώ.

Κατόπιν όλων αυτών που ανέλυσα παραπάνω και επικαλούμενος το τελευταίο άρθρο του Συντάγματος, δηλώνω τα εξής:

α) Μεταξύ της επιλογής να μην τρώω για τρεις (3) μήνες

και να πλη­ρώσω τον φόρο που ζητάτε, θα προτιμήσω να μην πληρώσω ούτε ένα ευρώ.

β) Μεταξύ της επιλογής να γίνω αυτόχειρας ή φονιάς, θα προτιμή­σω να γίνω φονέας σας.

γ) Αν δεν έχετε κάνει κάποιο λάθος με αυτό το εκκαθαριστικό που μου αποστείλατε, τότε είστε αχρείοι και απατεώνες και κλέφτες.

7.7.2012

Άνευ ουδεμίας εκτίμησης

Ν. Αρετούλης»  
respect-046.gif
respect-051.gif

www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=151783&catid=3]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=151783&catid=3[/url]
Σαχλαμαρες.
Αν δεν ισχυει το τεκμηριο, ας παει να το ανατρεψει με στοιχεια.
Επειδη δεν ειχαμε τεκμηρια τοσο καιρο, το αποτελεσμα ηταν να μην πληρωνουν φορο το 60% των ελληνων και καποιοι να δηλωνουν ό,τι τους κατεβει.
Πολυ καλα κανουν και υπαρχουν τα τεκμηρια.
Οι λαϊκισμοι να λειπουν.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
Σαχλαμαρες.
Αν δεν ισχυει το τεκμηριο, ας παει να το ανατρεψει με στοιχεια.
Επειδη δεν ειχαμε τεκμηρια τοσο καιρο, το αποτελεσμα ηταν να μην πληρωνουν φορο το 60% των ελληνων και καποιοι να δηλωνουν ό,τι τους κατεβει.
Πολυ καλα κανουν και υπαρχουν τα τεκμηρια.
Οι λαϊκισμοι να λειπουν.
Mπαν στον Αλεξ, που μπαίνει οταν εμείς κοιμόμαστε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μεραααα (αν και εχω σηκωθει απο τις 5)  :S

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Θα εννοειs την βαζ....εεε    ναι καταλαβα........
Εννοειs ομωs προτου γνωρισω τουs γονειs τηs?? :grin: :grin:

...λόγω  :rolleyes: ...αμφιβολιών ίσως , λέγω ίσως να επιβάλλεται στην περίπτωση αυτή να γνωρίσεις πρώτα τους κηδεμόνες  ,...ζήτα και καμμιά φωτογραφία του τέκνου των , πριν εκδηλώσεις ....τυχόν ενδιαφέρον  :o ;) :2funny: :2funny: :2funny:

* και καλή εβδομαδα , στην προώρως έρημη αθήνα ,
ούτε μια σελίδα ....δεν γεμίσατε  :s&m_2:

ποιός πο΄υστης έβαλε τον μπόλντη γερμανικό νούμερο? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom