hey
Τελικά δεν παίζει να με διαγράψουν λένε να βάλουν δίδακτρα...![]()
hey
hey
Τελικά δεν παίζει να με διαγράψουν λένε να βάλουν δίδακτρα...![]()
Έχεις την εντύπωση ότι βρωμόπουτσα ελληνάκια δεν υπάρχουν;;;Ποιος Ελληνας τον γαμαει ρε....Μονο κατι βρωμοπουτσα πακια.....![]()
hey δε λες τίποτα...
hey δε λες τίποτα...τώρα βέβαια παίζει να με διαγράψει ο πατέρας μου από την σχολή μόλις βαρεθεί να πληρώνει ή να με στείλει για μεροκάματο για να πληρώνω μόνος μου.
Δεν είναι για γέλια,για κλάματα είναι...θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.
δλδ θα εισαι πουτανα κομοδινοΔεν είναι για γέλια,για κλάματα είναι...θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.
Όσες φορές δούλεψα απολύθηκα...μα που πέφταν οι δίσκοι,μα μου φεύγαν οι πελάτες χωρίς να πληρώσουν.![]()
Γαμησέ τα,ούτε σε αυτή την δουλειά δεν θα'μαι καλός.δλδ θα εισαι πουτανα κομοδινο![]()
hey δε λες τίποτα...τώρα βέβαια παίζει να με διαγράψει ο πατέρας μου από την σχολή μόλις βαρεθεί να πληρώνει ή να με στείλει για μεροκάματο για να πληρώνω μόνος μου.
Σκεψου το χειροτερο μικρε.Δεν είναι για γέλια,για κλάματα είναι...θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.
Όσες φορές δούλεψα απολύθηκα...μα που πέφταν οι δίσκοι,μα μου φεύγαν οι πελάτες χωρίς να πληρώσουν.![]()
Φρικάρω κ μόνο στην σκέψη.... :S.Σκεψου το χειροτερο μικρε.
Μπορει στην επομενη δουλεια να σε βαλουν να ξυπνας στις 7 το πρωι
![]()
![]()
![]()
Καλως την
Αχ θα μας κάμεις διάλεξη κ σήμερα για τα φετιχ;;;
Γαμιεσαι.
Οχι μωρε, τι να ψηνομαι?Αχ θα μας κάμεις διάλεξη κ σήμερα για τα φετιχ;;;
Την τελευταία φορά πολύ είχα καυλώσει.
Ψήνεται κ ο άλεξ σίγουρα.![]()
Αχ θα μας κάμεις διάλεξη κ σήμερα για τα φετιχ;;;
Την τελευταία φορά πολύ είχα καυλώσει.
Ψήνεται κ ο άλεξ σίγουρα.![]()
Ε γι'αυτό το λέω.Οχι μωρε, τι να ψηνομαι?
Την αγαπω, την εκτιμω, αλλά οταν αρχιζει τα κουλτουριαρικα θελω να τσιριξω.
σημερα ειμαι χαλαρη και λιωμενη απο την παραλια δεν κανω καμια απολυτως διαλεξη...μου εχουν κανει και μια σουπερ αφαιμαξη τα κουνουπακια και νιωθω μια ζαλαδα...