gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
κυπρια εισαι μωρη πορνη;ο γλ ειναι ο μονος που με πηδαει πιο πολα απο την πιεξουλα![]()
κυπρια εισαι μωρη πορνη;ο γλ ειναι ο μονος που με πηδαει πιο πολα απο την πιεξουλα![]()
ελα την βαρεθήκαμε την Ντάσα
Πάρτε την Ντάρια
![]()
κυπρια εισαι μωρη πορνη;
θα κανω μια προσπαθεια τρωγωντας φασολακια κοσνικ να σας κλασω και τους δυο μια τιμημενη αδελφη του ελεους και μια σκετη.......δεν εισαι ικανος ουτε να του κλασεις τις αρχιδαρες μαν......
αμα φας φασολακια κοσνικ θα παθεις τσιρλιπιπι μαν..... ρωτα τον παπαζολη.....θα κανω μια προσπαθεια τρωγωντας φασολακια κοσνικ να σας κλασω και τους δυο μια τιμημενη αδελφη του ελεους και μια σκετη.......
ηρεμηστε ρε μαν, ειρηνηθα κανω μια προσπαθεια τρωγωντας φασολακια κοσνικ να σας κλασω και τους δυο μια τιμημενη αδελφη του ελεους και μια σκετη.......
θα τονε γαμησω μανηρεμηστε ρε μαν, ειρηνη![]()
ενα πμ σε χωριζει απο το μπαν να το θυμασαι μικρη πακοψωλορουφηχτρα......θα τονε γαμησω μαν![]()
ενα sms σε χωριζει απο τη νωντοκαταρα, να το θυμασαι μικρη κωλοπηγαδοσπηλιαενα πμ σε χωριζει απο το μπαν να το θυμασαι μικρη πακοψωλορουφηχτρα......
μετα τον γυρονικ τα φασολια κοσνικ ειναι το ισχυροτερο καθαρτικο μανφάτε κανένα πιτόγυρο να χέζετε μαγκούρες και αφήστε τα φασολάκια μου ήσυχα![]()
Eσυ μπορεί.
Εγω οχι.
Εντάξει;
ελλεηνιδα φανταζομαι ε?![]()
Το ψωµί που κόβω τώρα ήταν κάποτε σιτάρι,
το κρασί σε ξένο δέντρο,
βυθισµένο στον καρπό του·
είτε άνθρωπος τη µέρα, είτε άνεµος τη νύχτα,
καταρήµαξε τα στάχυα, τη γιορτή των σταφυλιών.![]()
oxi ,..............Eσυ μπορεί.
Εγω οχι.
Εντάξει;
Τουλάχιστον έβαλες παλιές , όταν είχε μαλλιά![]()
Ουκρανοκαναδέζα μεμάκο :-*
Καύλα![]()
εγώ θα ήμουν καΐλαο κοσνικ? ή το ποιημα ?![]()
καϊλα φερνουν τα φασολακια σου μανεγώ θα ήμουν καΐλα![]()
τώρα που το λες πρέπει να τα βάλω στο ψυγείο αλλιώς αύριοκαϊλα φερνουν τα φασολακια σου μαν![]()
πιο πολυ απο την γευση καρυ στις πακικες ψωλες που τρως;καϊλα φερνουν τα φασολακια σου μαν![]()
που ξερεις τι γευση εχουν? :S ποσες εχεις γλυψει μαν?πιο πολυ απο την γευση καρυ στις πακικες ψωλες που τρως;![]()
τώρα που το λες πρέπει να τα βάλω στο ψυγείο αλλιώς αύριο![]()
![]()