stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Οταν λεω εγω κλοουν.......ρε ρουφ....
Οταν λεω εγω κλοουν.......ρε ρουφ....
ρε μλκ, εσύ θα με κάψεις..πώς θα πάω μετά να χαμουρέψω το Σιλβάκι? με το τζατζίκι? θα ξενερώσει το καβλάκι...
Οικονομικη κριση ειπα να βγάλω κανα φραγκο και εγεινα τραβελι....εβγαλες βυζια;
Θα τ'ακούσεις κι εσυ... >
ρε ρουφ....
Οταν λεω εγω κλοουν.......
τον ρεξαρο ακα νταρτανιαν;αυτος εφυγε μοναχος του.....του σπασαν τα νευρα στα πμ για τα μασατζιδικα....Όταν έδινες τον παπαζόλη ήταν καλά?
γτ καλο μου?
ισα ισα, που αν μαθει να μαγειρευει θα ριχνει πιο ευκολα γκομενακια, και θα του μενουν λεφτα για να βγαινει συχνοτερα εξω! ε οταν βγαινεις, για να πιεις δεν ειναι??
σιγα ρε μλκ οι γκομενες που ξερω περισσοτερο βρωμικο απο μενα τρωνε....
STAM_90 ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ
και σπιτι να θες να μαζεψεις φιλους για κανα ουισκι πάλι θα ξοδευτεις ρε....ποτα,φιστικια κλπ.....Να μάθει να μαγειρεύει. Αλλά μόνο το ποτό είναι έξοδος? (Πίνω μόνο χυμούς, ice tea & perrier)
+100000000000000000000000000000000000000000000000000η Σίλβα δεν είναι σαν τις γκόμενες που ξέρεις...είναι σκέτος κάβλαρος..( έτσι πιστεύω δλδης! )
ρε φίλε πάντως, θυμάμαι κάποιους από τα δικά μου φοιτητικά χρόνια που δεν έτρωγαν για να καπνίσουν και να πιουν...
το θεωρούσα μεγάλη
Μην σε πειραζει εσενα περασες κατευθειαν στους 16και σπιτι να θες να μαζεψεις φιλους για κανα ουισκι πάλι θα ξοδευτεις ρε....ποτα,φιστικια κλπ.....
Αν αντιστρέψεις τα νούμερα είσαι μέσα1 πιτζα και 3 μπυρες μαγκα και εισαι σενιοσ!!
γτ καλο μου?
ισα ισα, που αν μαθει να μαγειρευει θα ριχνει πιο ευκολα γκομενακια, και θα του μενουν λεφτα για να βγαινει συχνοτερα εξω! ε οταν βγαινεις, για να πιεις δεν ειναι??
Να μάθει να μαγειρεύει. Αλλά μόνο το ποτό είναι έξοδος? (Πίνω μόνο χυμούς, ice tea & perrier)
και σπιτι να θες να μαζεψεις φιλους για κανα ουισκι πάλι θα ξοδευτεις ρε....ποτα,φιστικια κλπ.....
Αν αντιστρέψεις τα νούμερα είσαι μέσα