Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
ρε μαλακα μπολντ, ο σωστος καρατεκας δεν ασχολειται με ολα αυτα που ασχολεισαι και γραφεις ολη μερα
Δεν παει στα μπουρδελα ε?
ρε μαλακα μπολντ, ο σωστος καρατεκας δεν ασχολειται με ολα αυτα που ασχολεισαι και γραφεις ολη μερα
Θα μαζεψουμε ολες τις σερβιετες και τα βρακια και θα της τα χωνουμε στην μουρη να τα μυριζει
και το μαλλι της θα γινει 2 μετρα απο την βρωμια![]()
![]()
![]()
οπως στο βιντεακι με τους αμαν που απο πισω καθοντουσαν οι γονεις και αυτη εκλανε![]()
![]()
Δεν παει στα μπουρδελα ε?
Mπες ρε με το νικ σου..... Μην κρυβεσαι ολοι ξερουν οτι εισαι ο κλοουν του σαιτ....δεν γαμιεσαι κλωνε του νωντα;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παντου παει. εσυ δειχνεις σα να μη πας πουθενα καιρο τωρα
με ποιο νικ θες να μπω;γουλφακης ή τραβ-αννα;Mπες ρε με το νικ σου..... Μην κρυβεσαι ολοι ξερουν οτι εισαι ο κλοουν του σαιτ....![]()
![]()
![]()
παντου παει. εσυ δειχνεις σα να μη πας πουθενα καιρο τωρα
Παιχτουρας....με ποιο νικ θες να μπω;γουλφακης ή τραβ-αννα;![]()
![]()
![]()
![]()
μπορουμε να βοηθησουμε σε κατι τυπε μου;Η αληθεια ειναι πως εχω καποιο καιρο να κανω καταθεση. Αλλα κοντοζυγωνει το μπριζολιασμα![]()
Γκομενα δεν εχω τυπε... γενικα εχω να καβλαντισω με γκομενα κανα τριμηνο. Τα λεω και μονος μου αυτα.
ακα εργολαβος κηδειων στοιχηματος και αποτελεσματων ΟΠΑΠ....Παιχτουρας....
μπορουμε να βοηθησουμε σε κατι τυπε μου;
Η αληθεια ειναι πως εχω καποιο καιρο να κανω καταθεση. Αλλα κοντοζυγωνει το μπριζολιασμα![]()
Γκομενα δεν εχω τυπε... γενικα εχω να καβλαντισω με γκομενα κανα τριμηνο. Τα λεω και μονος μου αυτα.
οκ δεν ειναι κακο αυτο. θες να μιλησουμε σοβαρα? τοχεις γαμησει στην αναλυση και στη γκομενοπρακτικη και στο σπαγκατο εδω μεσα τυπε, για καποιον που δεν ασχολειται με ιντερνετ και ελλεηνιδες και σουπαμουπες τοχεις γαμησει στα σεντονια.
σου προτεινω βδομαδα αποχης να δεις πως θα ξαλαφρωσει η ψυχουλα σου
εγω παλι για να ξεκολλησει του προτεινω αχαλινωτο σεξ....να πιασει γκομενα ενα μπαζο ελλεηνιδα και για μια βδομαδα να την ταραξει στο πισοκολλητο.......μονο πισωκολλητο ομως......σου προτεινω βδομαδα αποχης να δεις πως θα ξαλαφρωσει η ψυχουλα σου
μερικα κανουν και κρα .....τσιου κανουν τα πουλακια.
μερικα κανουν και κρα .....![]()
ποσταρω πιο γρηγορα απο την σκια μου.......Προλαβες και παρεθεσες ρε χαμενε?![]()
Οι ατσαλοπουτσες τι κανουν λεπον?![]()
Προλαβες και παρεθεσες ρε χαμενε?![]()
Οι ατσαλοπουτσες τι κανουν λεπον?![]()