Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Επισκέπτης
Θα μαζεψουμε ολες τις σερβιετες και τα βρακια και θα της τα χωνουμε στην μουρη να τα μυριζει

και το μαλλι της θα γινει 2 μετρα απο την βρωμια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οπως στο βιντεακι με τους αμαν που απο πισω καθοντουσαν οι γονεις και αυτη εκλανε  :2funny: :2funny: :2funny:

τι ειναι αυτα που λες? Δεν  ντρεπεσαι καθολου? Δεν εχεις τσιπα πανω σου? Μα τοσο σκατοψυχος πια?  :'(

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
παντου παει. εσυ δειχνεις σα να μη πας πουθενα καιρο τωρα

Η αληθεια ειναι πως εχω καποιο καιρο να κανω καταθεση. Αλλα κοντοζυγωνει το μπριζολιασμα  :2funny: :2funny:

Γκομενα δεν εχω τυπε... γενικα εχω να καβλαντισω με γκομενα κανα τριμηνο. Τα λεω και μονος μου αυτα.

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
Η αληθεια ειναι πως εχω καποιο καιρο να κανω καταθεση. Αλλα κοντοζυγωνει το μπριζολιασμα  :2funny: :2funny:

Γκομενα δεν εχω τυπε... γενικα εχω να καβλαντισω με γκομενα κανα τριμηνο. Τα λεω και μονος μου αυτα.
μπορουμε να βοηθησουμε σε κατι τυπε μου;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

οκ δεν ειναι κακο αυτο. θες να μιλησουμε σοβαρα? τοχεις γαμησει στην αναλυση και στη γκομενοπρακτικη και στο σπαγκατο εδω μεσα τυπε, για καποιον που δεν ασχολειται με ιντερνετ και ελλεηνιδες και σουπαμουπες τοχεις γαμησει στα σεντονια.
σου προτεινω βδομαδα αποχης να δεις πως θα ξαλαφρωσει η ψυχουλα σου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
οκ δεν ειναι κακο αυτο. θες να μιλησουμε σοβαρα? τοχεις γαμησει στην αναλυση και στη γκομενοπρακτικη και στο σπαγκατο εδω μεσα τυπε, για καποιον που δεν ασχολειται με ιντερνετ και ελλεηνιδες και σουπαμουπες τοχεις γαμησει στα σεντονια.

Για σπασγκατο δεν εχω πει.

Για την γκομενοπρακτικη ειπα 2-3 πραγματακια.... ανεξαρτητα αν εχω η δεν εχω γκομενα το αν το εχω στο καμακι... αυτο ειναι ανεξαρτητο θεμα.

Το καμακι για μενα δεν ειναι για βγαλεις γκομενα... δεν αξιολογουμε απο εκει εγω οπως και κανεις αλλος ... το καμακι ειναι να μπορεις να μιλας χωρις να εισαι αγχωμενος και διστακτικος και τα συναφη...

Δεν βγαζεις απο την Ελλαδα γκομενα τυπε με το καμακι..... Αν παμε εξωτερικο το ξανασυζηταμε.. Οσο για την αναλυση νταξει κουβεντα κανουμε καποιες φορες.

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
εγω παλι για να ξεκολλησει του προτεινω αχαλινωτο σεξ....να πιασει γκομενα ενα μπαζο ελλεηνιδα και για μια βδομαδα να την ταραξει στο πισοκολλητο.......μονο πισωκολλητο ομως......
μετα βλεπουμε..... :grin: :grin: :grin: :grin:

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
Προλαβες και παρεθεσες ρε χαμενε? :2funny: :2funny:

Οι ατσαλοπουτσες τι κανουν λεπον? :grin:
ποσταρω πιο γρηγορα απο την σκια μου.......
lucky_luke.jpg

για ατσαλοπουτσες δεν ξερω....οι σταματηδες ξερω οτι κανουν μπεεεεεεεε :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom