Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (0 μέλη και 63 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Βιοηθική είναι ο κλάδος εκείνος της επιστήμης που ασχολείται με τα ηθικά προβλήματα που προέκυψαν από τις νέες ανακαλύψεις της Βιολογίας και τις εφαρμογές της Γενετικής Μηχανικής και συνίσταται στην προσπάθεια αποφυγής μη αντιστρεπτών καταστάσεων που σχετίζονται με τον χειρισμό του γενετικού υλικού. Ο πρώτος που χρησμοποίησε τον όρο (bioethics) αυτό είναι ο Potter van Rensselaer στο έργο του ΄΄Bioethics. Bridge to the future,΄΄New York, 1971. Ο όρος αυτός χρησιμοποιήθηκε εκτεταμένα από τους αγγλόφωνους επιστήμονες και καθιερώθηκε στην διεθνή βιβλιογραφία αντικαθιστώντας σταδιακά τον όρο ΄΄ιατρική ηθική΄΄.

αυτο ακριβως :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
οποτε αργα η γρηγορα φτασαμε και παλι στο ερωτημα που μας ταλανιζει καιρο... θα κάνουμε ευθανασια τον κοσνικ ; :pipa1:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
δεν επιτρεπεται να κανει αλλος την ανακοινωση περαν του γιατρου...δηλαδη θα πεις στον ψυχολογο ή τον ψυχιατρο να ανακοινωσει κατι που δεν απτεται του αντικειμενου του??? και οι αποριες που θα εχει ο αρρωστος ή ο συνοδος?? δηλαδη και αντε λεει ο ψυχιατρος εχετε λευχαιμια...μετα? μπορει να απαντησει?? δε θα του γινουν ερωτησεις?? θα βομβαρδιστει για την ακριβεια απο ερωτησεις...απλα το σωστο ειναι οτι οι ανακοινωσεις τετοιων πραγματων γινονται παρουσια ειδικου ψυχικης υγειας και στη συνεχεια παρεχεται ψυχικη υποστηριξη στον ασθενη και την οικογενεια...παραλληλα ο καθε γιατρος που πρεπει να χειριστει τετοια περιστατικα οφειλει στον εαυτο του να παρακολουθειται μια φορα τη βδομαδα ή στις 15 μερες απο καποιον που θα μπορει να τον βοηθησει να χειριζεται ολα αυτα τα συναισθηματα
Κολλας και εσυ σε μαλακιες. Αμα δεν το πει ο ιδιος ο γιατρος θα βαλει εναν συναδελφο του να το πει. Σιγουρα ομως θα αντιληφθει πως υπαρχει η αναγκη να μαθει την κατασταση του ο ασθενης.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κολλας και εσυ σε μαλακιες. Αμα δεν το πει ο ιδιος ο γιατρος θα βαλει εναν συναδελφο του να το πει. Σιγουρα ομως θα αντιληφθει πως υπαρχει η αναγκη να μαθει την κατασταση του ο ασθενης.

εισαι εκτος τοπου και χρονου συγγνωμη :)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
γιατι ταπεινωσης? :think:
αφου ηξερα τι ειναι απλα δεν ειχα πηγη...η αληθεια ειναι οτι δε σκεφτηκα το γουικι...
εγώ κάποια στιγμή είδα να τα μαζεύεις, σου δημιουργήθηκαν αρκετές αμφιβολίες :rolleyes:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εγώ κάποια στιγμή είδα να τα μαζεύεις, σου δημιουργήθηκαν αρκετές αμφιβολίες :rolleyes:

απλα δε βαζω το χερι μου στη φωτια...αφου δεν ειχα πηγη να παραθεσω για ποιο λογο να επιμενω? αυτα που εγραψα ηταν καθαρα προσωπικη εμπειρια δεν τα ειχα διαβασει καπου :birdman:
εφοσον στους χωρους υγειας το συζηταγαμε ως βιοηθικη ηξερα οτι τα ορια του κλαδου ειναι διευρυμενα...αλλα δεν ειχα αποδειξη :birdman:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μα εγω σχολιασα το παραδειγμα οτι ο γιατρος θα αποκρυψει την πληροφορια στον ασθενη επειδη δεν θελει να αντιμετωπισει τις ευθυνες του. Με τον εναν η με τον αλλον τροπο ο ασθενης θα μαθει τι εχει.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Βιοηθική είναι ο κλάδος εκείνος της επιστήμης που ασχολείται με τα ηθικά προβλήματα που προέκυψαν από τις νέες ανακαλύψεις της Βιολογίας και τις εφαρμογές της Γενετικής Μηχανικής και συνίσταται στην προσπάθεια αποφυγής μη αντιστρεπτών καταστάσεων που σχετίζονται με τον χειρισμό του γενετικού υλικού. Ο πρώτος που χρησμοποίησε τον όρο (bioethics) αυτό είναι ο Potter van Rensselaer στο έργο του ΄΄Bioethics. Bridge to the future,΄΄New York, 1971. Ο όρος αυτός χρησιμοποιήθηκε εκτεταμένα από τους αγγλόφωνους επιστήμονες και καθιερώθηκε στην διεθνή βιβλιογραφία αντικαθιστώντας σταδιακά τον όρο ΄΄ιατρική ηθική΄΄.

:2funny: :2funny:

Βασικά κρατιέμαι τόση ώρα αλλά πόσες μαλακίες με υφάκι θα πετάξεις πια ... έλεος ρε πούστη  :headbang: :headbang:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
εδώ θα συμφωνήσω με τον αντιπαθή μάριο, δε νομίζω ότι υπάρχουν γιατροί που θα αποκρύψουν από τον ασθενή κάτι τόσο σημαντικό, όχι μόνο από θέμα επαγγελματισμού αλλά και για τον φόβο των ιουδαίων :police:

όποιος κάνει κάτι τέτοιο απλώς δεν είναι γιατρός, είναι αλμπάνης :idiot:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
τοσα πτυχια και εχω λιωσει στο μπουρδελα μανα μου.. που ναι ο τρεις λαλουν και πεντε τονε παιζουνε να μας κανει λιγακι χιουμορ γαμω τον δια μου;

που ειναι ο η-ελληνικη-θρησκεια-μας-κανει-πιο-εξυπνους να σου συρει κανενα καντηλακι τωρα? :birdman:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
εδώ θα συμφωνήσω με τον αντιπαθή μάριο, δε νομίζω ότι υπάρχουν γιατροί που θα αποκρύψουν από τον ασθενή κάτι τόσο σημαντικό, όχι μόνο από θέμα επαγγελματισμού αλλά και για τον φόβο των ιουδαίων :police:

όποιος κάνει κάτι τέτοιο απλώς δεν είναι γιατρός, είναι αλμπάνης :idiot:
Βασικά κρατιέμαι τόση ώρα αλλά πόσες μαλακίες με υφάκι θα πετάξεις πια ... έλεος ρε πούστη   :headbang: :headbang:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
που ειναι ο η-ελληνικη-θρησκεια-μας-κανει-πιο-εξυπνους να σου συρει κανενα καντηλακι τωρα? :birdman:
ο μλκς προφανώς δεν ξέρει να σβήνει τα μπισκότα χάνουμε τσάμπα γέλιο τόσο καιρό :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom