razorxt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 414
- Πόντοι
- 36
Ενα απο τα μειονεκτηματα της Αθηνας ειναι οτι δεν εχει Χαλκιδικη διπλα....

Ενα απο τα μειονεκτηματα της Αθηνας ειναι οτι δεν εχει Χαλκιδικη διπλα....
καλά οι άλλοι πήγαν σε συναυλία πρόντιτζυ και βρίζαν τον γαύρο φαντάσου κόμπλεξ όχι μαλακίεςΓαυροι μουνια....![]()
![]()
Γαυροι μουνια....![]()
![]()
η συγγρού είναι τίγκα στα ΤρανσφόρμερςΕμεις εχουμε Καντυ Καντυ....![]()
Ενα απο τα μειονεκτηματα της Αθηνας ειναι οτι δεν εχει Χαλκιδικη διπλα....Μονο κ μονο γι αυτο σας την χαριζουμε....
καλά οι άλλοι πήγαν σε συναυλία πρόντιτζυ και βρίζαν τον γαύρο φαντάσου κόμπλεξ όχι μαλακίες![]()
προσπαθω να μην παρω θεση τοση ωρα ενεκα γυναικειας αλληλεγγυης![]()
η συγγρού είναι τίγκα στα Τρανσφόρμερς![]()
Κιμπαρηδεs......Σκορποχερεs μου!!!!!!!!!!!!
Αντι να τα βαλετε με τουs πολιτικουs λαικ Μπενυ ο Σαλονικοs
τα βαζετε με τουs αυτοχθονεs Αθηναιουs
Μπραβοοοοοοοοοοοο
Χαχαχαχαα....Εγω εριξα πολυ γελιο παντως....Σκεφτομουν οτι το συγκροτημα θ ανομιζε οτι ο κοσμος θα φωναζε να βγουν αυτοι....Που να ξεραν.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ξεκαρδίστηκεςχαχαχαχαχαχα![]()
![]()
Εμεις εχουμε δημαρχο Μπουταρη ρε....Τους εχει γραμμενους στ αρχιδια τους ολους....![]()
![]()
![]()
Είναι από το καυσαέριο κ τα κρύα τον χειμώνα.και πανικα τοσα χρονια νομαρχη....αυτο απο μονο του εγειρει υποψιες για εγκεφαλικη δυσλειτουργια![]()
έβγαινε με την στολή του ζορό και τα έχωνε στο κράτος των αθηνών αυτά θέλουν να ακούνε αυτοίκαι πανικα τοσα χρονια νομαρχη....αυτο απο μονο του εγειρει υποψιες για εγκεφαλικη δυσλειτουργια![]()
και πανικα τοσα χρονια νομαρχη....αυτο απο μονο του εγειρει υποψιες για εγκεφαλικη δυσλειτουργια![]()
Εμεις εχουμε δημαρχο Μπουταρη ρε....Τους εχει γραμμενους στ αρχιδια τους ολους....![]()
![]()
![]()
Είναι από το καυσαέριο κ τα κρύα τον χειμώνα.![]()
Είναι από το καυσαέριο κ τα κρύα τον χειμώνα.![]()
Συμφωνω (εγω δεν ψηφιζω εδω οποτε πειτε οτι θετε)......![]()
Οχι οτι ειναι συντηριτικουρες του κερατα.....![]()
Παλι μπραβο.....Ετσι ετσι.....Πραγματικα σαs αξιζει![]()
![]()