Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
14.043
Πόντοι
6.035
Ε τοτε εχειs βιονικο αυτι..........
Δεν ξερω μαν......Δεν συναντηθηκα πολλεs φορεs με τα αηδιαστικα αυτα οντα
Μπορει να κανουν πορεια διαμαρτυριαs
οχι ρε μαν απλα οι κατσαριδες του εχουν το μεγεθος σκυλου  :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ε τοτε εχειs βιονικο αυτι..........
Δεν ξερω μαν......Δεν συναντηθηκα πολλεs φορεs με τα αηδιαστικα αυτα οντα
Μπορει να κανουν πορεια διαμαρτυριαs
σκότωσα 2 πριν από λίγο :helpplea:

η πρώτη στο δωμάτιο άκουγα γρουτς γρουτς από την ντουλάπα μου φαινόταν την άνοιξα δεν είδα κάτι κοιτάω κάτω ασυναίσθητα βλέπω ένα τέρας να περνάει μπροστά μου και να χώνεται κάτω απ' το κρεβάτι ψεκάζω με τέζα και λίγο μετά βγαίνει χαροπαλεύοντας, βγαίνει από την κρεβατοκάμαρα και κατευθύνεται στο σαλόνι, χώνεται κάτω από την βιβλιοθήκη όπου έγινε ο τάφος της :)

με το που γυρνάω κεφάλι βλέπω άλλο ένα τέρας στο χολ μάλλον είχε περάσει από την εξώπορτα στο σημείο όπου δεν εφαρμόζει το στοπ στην γωνία, πετάω ένα παπούτσι αστοχώ απογοητευτικά λόγω βιασύνης και δεν βλέπω πού χώνεται, νομίζω κάτω από το  έπιπλο στο χολ το μετακινώ λίγο δεν βλέπω κάτι ψεκάζω και περιμένω να βγει, ακούω γρουτε γρουτς από πίσω μου γυρνάω και την βλέπω στην πόρτα της κουζίνας είχε ανεβεί της χύνω στην μάπα το τέζα πέφτει κάτω χώνεται πίσω από το ψυγείο και χαροπαλεύοντας χώνεται κάτω από το πλυντήριο πιάτων όπου έμελε να γίνει ο τάφος της ελπίζω να ψόφησε έχοντας την φάτσα μου στο μυαλό της η γαμημένη :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αφιερωμενο στη ρυθμ :smitten:

απο το 4.00 και μετα κυριως.... :rockon:

χαχαχα ξεχασα το λινκ....ειμαι ελεος :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
αφιερωμενο στη ρυθμ :smitten:

απο το 4.00 και μετα κυριως.... :rockon:

Γραμματα χασαπη...........Ουτε το 1.00   δεν βλεπουμε

εντιτ  ...Τροποποιηση μετα του σχετικου αιτηματοs ...Πληρωσατε παραβολο των 10 ευρω

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
14.043
Πόντοι
6.035

η πρώτη στο δωμάτιο άκουγα γρουτς γρουτς από την ντουλάπα μου φαινόταν την άνοιξα δεν είδα κάτι κοιτάω κάτω ασυναίσθητα βλέπω ένα τέρας να περνάει μπροστά μου και να χώνεται κάτω απ' το κρεβάτι ψεκάζω με τέζα και λίγο μετά βγαίνει χαροπαλεύοντας, βγαίνει από την κρεβατοκάμαρα και κατευθύνεται στο σαλόνι, χώνεται κάτω από την βιβλιοθήκη όπου έγινε ο τάφος της :)

με το που γυρνάω κεφάλι βλέπω άλλο ένα τέρας στο χολ μάλλον είχε περάσει από την εξώπορτα στο σημείο όπου δεν εφαρμόζει το στοπ στην γωνία, πετάω ένα παπούτσι αστοχώ απογοητευτικά λόγω βιασύνης και δεν βλέπω πού χώνεται, νομίζω κάτω από το  έπιπλο στο χολ το μετακινώ λίγο δεν βλέπω κάτι ψεκάζω και περιμένω να βγει, ακούω γρουτε γρουτς από πίσω μου γυρνάω και την βλέπω στην πόρτα της κουζίνας είχε ανεβεί της χύνω στην μάπα το τέζα πέφτει κάτω χώνεται πίσω από το ψυγείο και χαροπαλεύοντας χώνεται κάτω από το πλυντήριο πιάτων όπου έμελε να γίνει ο τάφος της ελπίζω να ψόφησε έχοντας την φάτσα μου στο μυαλό της η γαμημένη :)
αυτο και αν ειναι μυθιστορημα με λεπτομερειες  :birdman:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
οταν λεμε κατω απο τη βιβλιοθηκη και κατω απο το πλυντηριο εγινε ο ταφος της εννοεις θα μυρισει το πτωμα μεχρι να τις βγαλεις απο κει χαμου?

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Σκεφτηκες να αλλαξεις σπιτι????    :)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
14.043
Πόντοι
6.035
έχει βιωματικό χαρακτήρα μαν γι'αυτό το βλέπεις τόσο ρεαλιστικό :birdman:
μηπως εχεις χαρακτηρα πρεζακιου τελειωμενου μαν  :birdman:
οταν λεμε κατω απο τη βιβλιοθηκη και κατω απο το πλυντηριο εγινε ο ταφος της εννοεις θα μυρισει το πτωμα μεχρι να τις βγαλεις απο κει χαμου?
τωρα θα απαντουσα αναλογα αλλα επιφυλασωμαι  :zfuck:
Σκεφτηκες να αλλαξεις σπιτι????    :)
εσυ εχεις σκεφτει να αλλαξεις πιθ(δ)ηκουλα  :birdman:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Ενα απεραντο νεκροταφειο ..............
Ο αιμοσταγηs δολοφονοs

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
το πτώμα που κείται κάτω απ'την βιβλιοθήκη λογικά θα βρεθεί κατά την μετακόμιση όποτε αυτή συμβεί :) το άλλο κάτω απ'το πλυντήριο ίσως να δοκιμάσω εκταφή αλλά είναι δύσκολο λόγω συνδεσμολογίας του σωλήνα παροχής νερού :think:

Σκεφτηκες να αλλαξεις σπιτι????    :)
θα είναι σαν να αποδέχομαι την ήττα από μαλακισμένα έντομα :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γραμματα χασαπη...........Ουτε το 1.00   δεν βλεπουμε

εντιτ  ...Τροποποιηση μετα του σχετικου αιτηματοs ...Πληρωσατε παραβολο των 10 ευρω

θες και 10 ευρω για παραβολο....να πας ΕΟΠΥ να κλεισεις ραντεβου με οφθαλμιατρο...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
το πτώμα που κείται κάτω απ'την βιβλιοθήκη λογικά θα βρεθεί κατά την μετακόμιση όποτε αυτή συμβεί :) το άλλο κάτω απ'το πλυντήριο ίσως να δοκιμάσω εκταφή αλλά είναι δύσκολο λόγω συνδεσμολογίας του σωλήνα παροχής νερού :think:
θα είναι σαν να αποδέχομαι την ήττα από μαλακισμένα έντομα :)

υπαρχει μια συσκευη με απιστευτες δυνατοτητες....ονομαζεται ηλεκτρικη σκουπα και μπορει να ρουφηξει απο μεγαλη αποσταση :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom