pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Όλο παράπονα...σκέψου να ζούσες καμιά Αφρική ή Λατινική Αμερική.ζεστη...
Όλο παράπονα...σκέψου να ζούσες καμιά Αφρική ή Λατινική Αμερική.ζεστη...
θα γαμηθεις με κανα πακιστανο σημερα?θα μυριζει καρυ κ ποδαριλα κ θα γουσταρεις
Όλο παράπονα...σκέψου να ζούσες καμιά Αφρική ή Λατινική Αμερική.![]()
Να σας σερβίρω μια μπυρίτσα ?ανοιξαμε και σας περιμενουμε?
Εεε έχει περισσότερο από 2-3 μήνες το χρόνο πάντως.λατινικη αμερικη
δεν εχει παντου και παντα ζεστη στην αφρικη και τη λατινικη αμερικη![]()
Εεε έχει περισσότερο από 2-3 μήνες το χρόνο πάντως.![]()
Πού πιάνουν χιόνια για πες...άντε να χει χαμηλότερη θερμοκρασία 23-24,10 μέρες τον χρόνο.κοντα στον ισημερινο ναι...ειναι ολοκληρες ηπειροι ομως οπως σιγουρα γνωριζεις...![]()
στην παταγονια ρε ασχετεΠού πιάνουν χιόνια για πες...άντε να χει χαμηλότερη θερμοκρασία 23-24,10 μέρες τον χρόνο.![]()
Πού πιάνουν χιόνια για πες...άντε να χει χαμηλότερη θερμοκρασία 23-24,10 μέρες τον χρόνο.
![]()
''As you move away from the Equator and reach higher altitudes, temperature changes more dramatically, from below the freezing point in the dry season to around 28°C (82.4°F) or more in the wet season.''
Ψάχνει γαμπρό εδώ μέσα...φυλάξου.μουνιτσα πως την εχεις δει τη δουλεια στο φορουμ?θα καθεσαι μεχρι τα 40 να γραφεις εδω μεσα?δεν σκεφτεσαι να κανεις κατι χρησιμο στη ζωη σου?
''As you move away from the Equator and reach higher altitudes, temperature changes more dramatically, from below the freezing point in the dry season to around 28°C (82.4°F) or more in the wet season.''
Παγώσαμε λέμε...θέλουμε γούνες....![]()
![]()
![]()
μουνιτσα πως την εχεις δει τη δουλεια στο φορουμ?θα καθεσαι μεχρι τα 40 να γραφεις εδω μεσα?δεν σκεφτεσαι να κανεις κατι χρησιμο στη ζωη σου?
Θερμοκρασίες θέλω...σιγά μην πας κ για σκι στην Λατινική Αμερική κ Αφρική.το below the freezing point επελεξες να μην το διαβασεις?
οπως επισης σιγουρα δεν προσεξες το polar and alpine στο χαρτη....
Θερμοκρασίες θέλω...σιγά μην πας κ για σκι στην Λατινική Αμερική κ Αφρική.![]()
ειμαι πολυπραγμων μην ανησυχεις![]()
Θερμοκρασίες θέλω...σιγά μην πας κ για σκι στην Λατινική Αμερική κ Αφρική.![]()
ναι ναι ξερω εισαι κ στο ζοο κ στο ντοτ