kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
είναι το σημαντικότερο πρόβλημα ώσπου να φας το πρώτο πέσιμο από κοριούςΓκατζολοπτερα...θελεις g3-a3 για να τα εξοντωσεις///![]()
![]()
![]()
![]()

είναι το σημαντικότερο πρόβλημα ώσπου να φας το πρώτο πέσιμο από κοριούςΓκατζολοπτερα...θελεις g3-a3 για να τα εξοντωσεις///![]()
![]()
![]()
![]()
ρε μαν τι άκυρο ιμότικον είναι αυτό![]()
Όχι,με τσιμπάνε κ με ξανα τσιμπάνε...εκτός αν έχει μπει κανενά κοπάδι πια τι να πω...Σε τσιμπάνε και ψοφάν ρε αλήτη ?![]()
πετρελαιο μαν κ γλιτωσες...είναι το σημαντικότερο πρόβλημα ώσπου να φας το πρώτο πέσιμο από κοριούς![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ποσο εισαι δηλαδη?Καλε????? ειμαι το πιο μικρο απτα κοριτσια εδω περα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να πας μαν να σου τεντώσουν το κορμάκι να στρώσεις χαρακτήραΡε δεν γαμιέσαι...να πάνε τα κουνούπια στην γκατζολία,όχι εγώ.![]()
Δεν σε πλησιάζει τίποτα ή δεν νιώθεις τίποτα να σε πλησιάζει;;;Πιεs μπυρα.....Μετα απο μερικα ποτηρια δεν σε πλησιαζει τπτ
είχα δοκιμάσει στρώμα και κουβέρτες στον ήλιο, πετρέλαιο στο κρεβάτι, πετρέλαιο+φωτιά στο κρεβάτι, ειδική σκόνη που την άφηνες πάνω κτλ κτλ, αλλά δεν...πετρελαιο μαν κ γλιτωσες...![]()
![]()
Δεν σε πλησιάζει τίποτα ή δεν νιώθεις τίποτα να σε πλησιάζει;;;![]()
24 χρόνια πόρνη,πρώτη λέξη που είπε ήταν: ''πουλάκι''.ποσο εισαι δηλαδη?
Το Σεπτεμβρη θα γινω 24 καλεποσο εισαι δηλαδη?
α ναι ναι και αυτη το 1988 ειναι σωστα,,,Εχουμε και τη Μαριάννα το μοντέλο νομίζω,πιτσιρίκα είναι κι αυτή.
αμα σε επιανε τσιρλιπιπι στην σκοπια πως την εβρισκες?είχα δοκιμάσει στρώμα και κουβέρτες στον ήλιο, πετρέλαιο στο κρεβάτι, πετρέλαιο+φωτιά στο κρεβάτι, ειδική σκόνη που την άφηνες πάνω κτλ κτλ, αλλά δεν...![]()
αμα σε επιανε τσιρλιπιπι στην σκοπια πως την εβρισκες?![]()
imodium κ σου κανει το κωλοτρυπιδι πετρα.αμα σε επιανε τσιρλιπιπι στην σκοπια πως την εβρισκες?![]()
imodium κ σου κανει το κωλοτρυπιδι πετρα.
που εχεζες ρε?