kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
πράγματιΤο "βαρουλης ρε μουνια" ξεχασες.

πράγματιΤο "βαρουλης ρε μουνια" ξεχασες.
Mην ανησυχεις. Τωρα ηρθα εγω και θα αναβαθμισω το θρεντ. Θα γραφω ολοκληρες προτασεις με υποκειμενο ρημα αντικειμενο. Λιγο σπανιο εδω μεσα.
Mην ανησυχεις. Τωρα ηρθα εγω και θα αναβαθμισω το θρεντ. Θα γραφω ολοκληρες προτασεις με υποκειμενο ρημα αντικειμενο. Λιγο σπανιο εδω μεσα.
Με εμένα να χτυπάω 49.446 ποστ την ημέρα δεν νομίζω Αλεξάκη.Mην ανησυχεις. Τωρα ηρθα εγω και θα αναβαθμισω το θρεντ. Θα γραφω ολοκληρες προτασεις με υποκειμενο ρημα αντικειμενο. Λιγο σπανιο εδω μεσα.
Τονους δεν θελω να βαζω.Τονους ξεχασες για να ειναι πιο σωστο το κειμενο σου....![]()
Να φτιαξουμε μια ψηφοφορια, "ποιον/ποιαν θεωρειτε το μεγαλυτερο ρεμαλι του μπου".Τι θες να πεις ? οτι δεν εχει υποκειμενα το φορουμ ?![]()
ο συλλογος ρεμαλιων του μπου θα σου κανει μυνηση που μας αμφισβητιες
Και Αντικειμενα εχει .. κυριως κομοδινα ,θα τα βρεις σε διαφορες κριτικες πχ
Για ρηματα τωρα δε ξερω ...
![]()
Ούτε στα μακαρόνια;;;;Τονους δεν θελω να βαζω.
Τονους δεν θελω να βαζω.
alex,ψάξτε τον δεύτερο...Να φτιαξουμε μια ψηφοφορια, "ποιον/ποιαν θεωρειτε το μεγαλυτερο ρεμαλι του μπου".
Σιγα ρε συ. Εγω ειμαι σαν την Λουκρητια. Δεν μπορω να βγω πρωτος σε ψηφοφορια ούτε σε καλα, ουτε σε ασχημα.alex,ψάξτε τον δεύτερο...![]()
Για τα σωψυχα μου μιλαω μονο σε οσους ενδιαφερονται για μενα.Γιατι????Μιλησε μας λιγο γι αυτο...
Η Λουκριτία είναι κορίτσι από σπίτι για σπίτι και πιστή στον σκύλο της 19 χρόνια...εσύ μην δεις θηλυκιά γατά...Σιγα ρε συ. Εγω ειμαι σαν την Λουκρητια. Δεν μπορω να βγω πρωτος σε ψηφοφορια ούτε σε καλα, ουτε σε ασχημα.
Για τα σωψυχα μου μιλαω μονο σε οσους ενδιαφερονται για μενα.
Εγώ στον ψυχαναλυτή μου γιατί κ αυτοί που δείχνουν πως ενδιαφέρονται πιθανόν δεν ενδιαφέρονται πραγματικά...Για τα σωψυχα μου μιλαω μονο σε οσους ενδιαφερονται για μενα.
Αντε, να το εξηγησω, αν και ειμαι βεβαιος οτι δεν δινεις δεκαρα στην πραγματικοτητα.Οι τονοι εχουν σχεση με τα σωψυχα σου.....Δεν ακουγεται πολυ καλο αυτο....![]()
Εγώ στον ψυχαναλυτή μου γιατί κ αυτοί που δείχνουν πως ενδιαφέρονται πιθανόν δεν ενδιαφέρονται πραγματικά...
Ααα και στο bou σε κάποιους επειδή δεν θα τους δω-γνωρίσω ποτέ,οπότε στ'αρχίδια μου.![]()
![]()
![]()
Αν αναφερεσαι σε μενα, σου λεω οτι ειμαι βεβαιος οτι θα γνωριστουμε καποια στιγμη.Εγώ στον ψυχαναλυτή μου γιατί κ αυτοί που δείχνουν πως ενδιαφέρονται πιθανόν δεν ενδιαφέρονται πραγματικά...
Ααα και στο bou σε κάποιους επειδή δεν θα τους δω-γνωρίσω ποτέ,οπότε στ'αρχίδια μου.![]()
![]()
![]()
Αντε, να το εξηγησω, αν και ειμαι βεβαιος οτι δεν δινεις δεκαρα στην πραγματικοτητα.
Οπως ξερεις, ειμαι δικηγορος. Αυτο σημαινει οτι ολη μερα, καθε μερα, πληκτρολογω ατελειωτα κειμενα. Και φυσικα βαζω παντου τονους με μεγαλη προσοχη για να ειναι το κειμενο ευπροσωπο. Οταν μπαινω εδω μεσα ομως, θελω να αποστασιουμαι απο τον ψυχαναγκασμο αυτο.
Κανω μια επαναστασουλα δηλαδη.
Δεν βαζω τονους.
Κι ετσι γραφω πιο χαλαρα, ανετα και αποφορτιζομαι.
Οκ τωρα?
Ποτε δεν ξερεις....![]()
Σιγά παιδιά στην ουρά.Αν αναφερεσαι σε μενα, σου λεω οτι ειμαι βεβαιος οτι θα γνωριστουμε καποια στιγμη.