kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
μαν κοιτα λιγο απο την χαραμαδα αν εφυγε ο σηφαλιος να μπω στο θρεντ να τα γαμησω ολα![]()

μαν κοιτα λιγο απο την χαραμαδα αν εφυγε ο σηφαλιος να μπω στο θρεντ να τα γαμησω ολα![]()
μουρό μου δεν σου θύμωσα :-*
Οχι Σαλονικιτικα....Αυτα που ξεκιναs να τα τρωs απο Δευτερα και τελειωνειs Τεταρτη....Τα κλασσικα μινιον τηs Αθηναs
πουτσα με πιπερονι ,ξερνάω *P
μάλλον θα μας χωρίσει ο θάνατος εσύ θα πας στα κάτω διαμερίσματα με τις μαλακίες που γράφεις :'(
Εγώ πίτσα δούρειος,την έχεις φάει ποτέ του δούρειου την πίτσα;;;
Δεν πειράζει, πρόσεχε όμως να μην χεστείς.πεϊνερλί με αβγό ξερνάω *P
όχι μιλαδέλφειαβαλτην στον κωλο σου μαν
![]()
μάλλον θα μας χωρίσει ο θάνατος εσύ θα πας στα κάτω διαμερίσματα με τις μαλακίες που γράφεις :'(
1. εσυ θα πας στο παραδεισο δηλαδη ?μάλλον θα μας χωρίσει ο θάνατος εσύ θα πας στα κάτω διαμερίσματα με τις μαλακίες που γράφεις :'(
ε ναιΕφαγες????![]()
1. εσυ θα πας στο παραδεισο δηλαδη ?![]()
![]()
2. αγαπη μου θα ειμαστε μαζι και σαν Σκουληκάκια![]()
Μονο Ε θα έχει.ε ναιμόλις έφαγα και άνα παγωτάκι με σοκολάτα-βανίλια-φράουλα της άλτζιντα με 50 λεπτά
φαντάσου τι μαλακίες θα του 'χουν βάλει μέσα για να κάνει τόσο
![]()
ε ναιμόλις έφαγα και άνα παγωτάκι με σοκολάτα-βανίλια-φράουλα της άλτζιντα με 50 λεπτά
φαντάσου τι μαλακίες θα του 'χουν βάλει μέσα για να κάνει τόσο
![]()
δεν ξέρω αλλά λογικά θα είμαι πιο ψηλά από σένα1. εσυ θα πας στο παραδεισο δηλαδη ?![]()
![]()
2. αγαπη μου θα ειμαστε μαζι και σαν Σκουληκάκια![]()
χαλάλι αφού κοστίζει μόνο 50 λεπτάΜονο Ε θα έχει.
μαν εχω ακουσει οτι ο βενζε- βουλης ειναι λουγκραδεν ξέρω αλλά λογικά θα είμαι πιο ψηλά από σένα
συνέχισε να γράφεις μαλακίες μαν στα υπόγεια θα σε χώσουν![]()
Τα καλύτερα καρπούζια είναι τα μονόχρωμαΚατι ξερω που δεν τρωω παγωτα....Μονο καρπουζι.....![]()
![]()
Πεινασα ομως τωρα.... :-
μαν εχω ακουσει οτι ο γουλφακης ειναι λουγκραπαιζει και σαπουνι στη υπογα?
![]()