Πες μου οτι δεν ειναι καποιο αστειο λογοπαιχνιο.πυρηνική οικογένειαγιαγιά δεν υπάρχει?
![]()

Πες μου οτι δεν ειναι καποιο αστειο λογοπαιχνιο.πυρηνική οικογένειαγιαγιά δεν υπάρχει?
![]()
έτσι το θυμόμουν από το σχολείο μαν οικιακή οικονομία νομίζωΠες μου οτι δεν ειναι καποιο αστειο λογοπαιχνιο.![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ.έτσι το θυμόμουν από το σχολείο μαν οικιακή οικονομία νομίζωη οικογένεια με πατέρα-μητέρα-παιδιά-παππού-γιαγιά
![]()
έτσι το θυμόμουν από το σχολείο μαν οικιακή οικονομία νομίζωη οικογένεια με πατέρα-μητέρα-παιδιά-παππού-γιαγιά
![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ.
Σημερα δεν σε παει μαν.
Μονοπυρηνικη οικογενεια. Ενας πυρηνας ενας γονιος.
ωραίος ορισμός μαν μόνος σου τον έγραψεςΛαθος
Η εκτεταμένη οικογένεια
Η οικογένεια αυτή αποτελείται όχι μόνο από τους δύο συζύγους και τα παιδιά τους,
αλλά περιλαμβάνει και άλλα συγγενικά πρόσωπα, όπως είναι οι παππούδες, οι για-
γιάδες, οι θείοι ή η θείες και τα ξαδέρφια. Επομένως αυτή η οικογένεια περιλαμβάνει
δύο ή περισσότερες πυρηνικές οικογένειες που συνδέονται με δεσμούς συγγενείας. Η
κλασική εκτεταμένη οικογένεια συχνά αποκαλείται “οικογένεια τριών ή τεσσάρων γε-
νεών”, διότι περιέχει τις τρεις γενιές των παππούδων, των γονέων και των παιδιών,
που συνήθως ζουν αν όχι κάτω από την ίδια στέγη, πάντως στον ίδιο δρόμο, στην ίδια
γειτονιά, κ.ο.κ. και διατηρούν τακτική επαφή με τη συζυγική οικογένεια.
ωραίος ορισμός μαν μόνος σου τον έγραψες![]()
ηταν ενα θεομουνο στο σουπερ μαρκετ 9 στα 10
με ενα βλακα ψηλο χτυκιαρη με τρεντοκουρεμα δεν ξερω αν ηταν γκομενος η αγκαλιτσας
κοσνικ πηγες για ψωνια με κανα CT ?![]()
εσυ τι παριστανεις τωρα ρε αγαπουλη?πρεπει να ψαξω κι εγω τωρα να σου δειξω πως εγιναν τα πραγματα?[move][/move]
Ως επαγγελματίας χορευτής ή απλά χορεύει;;;πρεπει να δειτε πως χορευει ο ξαδερφος μου στα μπαρακια λαικ α μπος κ πως του την πεφτουν τα μουνια ξεφτυλισμενα κουναβια
Ως επαγγελματίας χορευτής ή απλά χορεύει;;;
Είναι η εποχή της εικόνας,τί σου κάνει εντύπωση;;;
Βρε μαλάκα είναι επαγγελματίας χορευτής ή όχι;;;;ντανσαρει γιατι ειναι μαγκιτης κ γαμιας κ οχι αγαπουλης σαν τον σταμ
παπατσολι 50 ευρουδακια για το σκυλι σουΒρε μαλάκα είναι επαγγελματίας χορευτής ή όχι;;;;
Μάθε να απαντάς σε αυτό που σε ρωτάνε.![]()
ειδικα αυτο το πιστεψε ολο το σαιτπρεπει να δειτε πως χορευει ο ξαδερφος μου στα μπαρακια λαικ α μπος κ πως του την πεφτουν τα μουνια ξεφτυλισμενα κουναβια
Βρε μαλάκα είναι επαγγελματίας χορευτής ή όχι;;;;
Μάθε να απαντάς σε αυτό που σε ρωτάνε.![]()
παπατσολι 50 ευρουδακια για το σκυλι σου
παπατσολι 50 ευρουδακια για το σκυλι σου
μπας και γινει πραγματικο σκυλι στα χερια μου![]()
350e,αδιαπραγμάτευτη τιμή,τα μεταφορικά δικά μου.