lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
προσεχε ;)
παλι ?
προσεχε ;)
παλι ?
ρε μαν πολύ γλείφτης δεν είναι αυτός ο razorxt ;) νομίζει ότι έτσι γίνεσαι τιμημένοςκις μαι ας
και πολύ αυθάδης επίσηςπροσεχε ;)
κανω λογκαουτ αμεσα και βαζω αλλαγη σεντερφορ τον παπάδεν ειναι αστεια αυτα που λες...γτπ ειναι...πως καταντησες ετσι
Πάρε του Βάρου.με πηρε ο μορφεας χτες μαν....οχι ο ναυτης ο αλλος.....
αθηνα δεν ερχομαι γιατι ψοφησε ο γαιδαρος .....
ε έτσι γίνεσαιρε μαν πολύ γλείφτης δεν είναι αυτός ο razorxt ;) νομίζει ότι έτσι γίνεσαι τιμημένος![]()
Εσύ δεν λειτουργείς με το περιβάλλον μαν ;)εγώ λειτουργώ μόνο σε περιβάλλον MS-DOS μανόλα τα άλλα είναι για τους τρέντηδες
![]()
σιγά την τσαπανίδου μαν σαπακιασμένο μιλφ μιας σαπακιασμένης εγχώριας σόου μπιζ
σιγά την τσαπανίδου μαν σαπακιασμένο μιλφ μιας σαπακιασμένης εγχώριας σόου μπιζ
η ελλάδα έχει τα μιλφ που της αξίζουν![]()
ο θεσσαλος ειναι κρυφος σεντερ μπακεχω παρατηρησει κατι..
οποτε φτιαχνω εναν κλωνο με περιεργο ονομα και δεν ειναι κανεις μοντ μεσα, ουτε πολλα τιμημενα μελη, ΟΥΤΕ ο τζι ελ
τρωω μπαν, ποιος διαολος ειναι μοντ?![]()
:-*ε έτσι γίνεσαι![]()
![]()
Τα αρχίδια μου είναι εγώ ξεφεύγω πάνταο θεσσαλος ειναι κρυφος σεντερ μπακ![]()
Τα αρχίδια μου είναι εγώ ξεφεύγω πάντα![]()
![]()
![]()
![]()
το πιο απολαυστικο τσιμπουκι μου το κανε ο λουστ για να τον κανω τιμημενη αδελφη του ελεους πριν μηνες.....ακομα το θυμαμαι......
το πιο απολαυστικο τσιμπουκι μου το κανε ο λουστ για να τον κανω τιμημενη αδελφη του ελεους πριν μηνες.....ακομα το θυμαμαι......![]()
τότε πρέπει να δοκιμάσεις τον ταφτααρ μαν, αξίζει το παλικάριτο πιο απολαυστικο τσιμπουκι μου το κανε ο λουστ για να τον κανω τιμημενη αδελφη του ελεους πριν μηνες.....ακομα το θυμαμαι......![]()
χεχε ειχες γινει τελειως ρομπα τοτε βσκ...το πιο απολαυστικο τσιμπουκι μου το κανε ο λουστ για να τον κανω τιμημενη αδελφη του ελεους πριν μηνες.....ακομα το θυμαμαι......![]()