life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Δεν σεβεσαι τα οσια και τα ιερα, γιατι ??Oυστ τραγόπαπα απο το Αρλεκιν θρεντ.![]()
Δεν σεβεσαι τα οσια και τα ιερα, γιατι ??Oυστ τραγόπαπα απο το Αρλεκιν θρεντ.![]()
ρε μαλακες θα γαμησω κανα κωλο σοβαρα τωραειναι ωρα να μαζεψεις τις κουραδες του φλουφλι![]()
θες να γινεις κωλομπαρας-επιτροπος στην ενορια μου τεκνο μου;εδω στη γειτοννια εχει ενα κωλομπαρο
και ηταν ενα μελαχροινο μουνι απ'εξω κολαση
στο μαυρο κολλητο μινι φορεμα της ηταν να αφηνεις σημαδια
σκεφτομαι σοβαρα να γινω κωλομπαρακιας για παρτυ της![]()
εσυ τεκνο μου αμαρτωλο εισαι μωαμεθανος ;Oυστ τραγόπαπα απο το Αρλεκιν θρεντ.![]()
αγαπητε ημων αδελφε για να γινεις τιμημενος πρεπει να σηκωσεις τον σταυρο του μαρτυριου που λεγεται σεμνοτης και ταπεινοτης.....παρε παραδειγμα τον νιο15 που ειναι υποδειγμα ηθικης και ταπεινοφροσυνης συναμα......ειναι ωρα να μαζεψεις τις κουραδες του φλουφλι![]()
+1αδελφε για να γινεις τιμημενος πρεπει να σηκωσεις τον σταυρο του μαρτυριου που λεγεται σεμνοτης και ταπεινοτης.....παρε παραδειγμα τον νιο15 που ειναι υποδειγμα ηθικης και ταπεινοφροσυνης συναμα......![]()
Να μην το δεις αυτό πάτερ ο Νιο16θες να γινεις κωλομπαρας-επιτροπος στην ενορια μου τεκνο μου;εσυ τεκνο μου αμαρτωλο εισαι μωαμεθανος ;
αγαπητε ημων αδελφε για να γινεις τιμημενος πρεπει να σηκωσεις τον σταυρο του μαρτυριου που λεγεται σεμνοτης και ταπεινοτης.....παρε παραδειγμα τον [size=40pt]νιο15[/size] που ειναι υποδειγμα ηθικης και ταπεινοφροσυνης συναμα......
![]()
εγω 15 τον ηξερα επειδη ειμαι απο παλια σε αυτο εδω το σαιτ....αργοτερα εκανε φορματ και εγινε 16.......Να μην το δεις αυτό πάτερ ο Νιο16![]()
επειδη βλεπω το γυρισατε στην ζωοφιλια θα ηθελα να σας πω οτι καλο ειναι να δινετε και κανενα ψιλο για τα συσσιτια των πακιστανων για να εχετε το κεφαλι σας ησυχο να μην σας κλεψουν τον σκυλο για σφαχταρι....![]()
να χουμε να γκρεμιζουμε.Μολιs πληρωσεs φορο αν δεν το καταλαβεs
ο κερμιτ ητο γκει φιλε αρχιμηδη<-------------------------------![]()
να χουμε να γκρεμιζουμε.
αυτο φοβαμαι κι εγω......Αγιε Πατερα, εχουν λαβει τα μετρα τουs....Εχουν βαλει τσιπ
εμεις ειμαστε στην αναβαθμιση δικε μουΗξερα για την υποβαθμιση Μουντυs.....Τωρα εμαθα για την Πηγασιο![]()
ο δικος μου?ο κερμιτ ητο γκει φιλε αρχιμηδη![]()
Ασπάστηκα την Σαϊεντολογία μπας και πηδήξω τηνεσυ τεκνο μου αμαρτωλο εισαι μωαμεθανος ;
μα αυτοι χωρισαν για την ΣαϊεντολογίαΑσπάστηκα την Σαϊεντολογία μπας και πηδήξω την![]()
τον δικο σου τον πηδαγε με στραπον η πιγκυο δικος μου?![]()
Ασπάστηκα την Σαϊεντολογία μπας και πηδήξω την .......