TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
τωρα που ειπές φεις να αφοδεύσω ? ;)αυτό με την καβλωμένη ουρά στο φέις λες![]()
τωρα που ειπές φεις να αφοδεύσω ? ;)αυτό με την καβλωμένη ουρά στο φέις λες![]()
αυτο που το βλεπεις και κλανειςαυτό με την καβλωμένη ουρά στο φέις λες![]()
έχω καιρό να μπωτωρα που ειπές φεις να αφοδεύσω ? ;)
θα σε κατασπαράξει κανένα βράδυ στον ύπνο σου μαναυτο που το βλεπεις και κλανεις![]()
οχι κλεινω πορτες μαλακας ειμαιθα σε κατασπαράξει κανένα βράδυ στον ύπνο σου μαντο 'χεις σκεφτεί καθόλου αυτό το ενδεχόμενο
![]()
δεν ειναι βοας, δεν ειναι κροταλιας, ειναι ο κοπρος του μπαρου ο ιερεμιας....θα σε κατασπαράξει κανένα βράδυ στον ύπνο σου μαντο 'χεις σκεφτεί καθόλου αυτό το ενδεχόμενο
![]()
οχι κλεινω πορτες μαλακας ειμαι
με κατασπαραζει ολη την υπολοιπη μερα
καλα μαλακα εσενα θα σε ξεσκισει εισαι και μαλακο παιδακι τη γαμησες![]()
λες να τραβάω τα βλέμματα τώρα που είναι καλοκαίριοχι κλεινω πορτες μαλακας ειμαι
με κατασπαραζει ολη την υπολοιπη μερα
καλα μαλακα εσενα θα σε ξεσκισει εισαι και μαλακο παιδακι τη γαμησες![]()
σκασε βλακα θα βαλω το μικρο να σε δαγκασειδεν ειναι βοας, δεν ειναι κροταλιας, ειναι ο κοπρος του μπαρου ο ιερεμιας....![]()
λες να τραβάω τα βλέμματα τώρα που είναι καλοκαίρι
http://[URL unfurl="true"]www.all-about-german-shepherd-dog-breed.com/images/similat-Schwiekert-Heavy-Full-Body-Dog-Bite-Suit.jpg[/img[/URL]]
[/quote]μπαααααααααααααααα :birdman:
η μονη εντολη που του εχεις μαθει ρε ειναι το "χεσε οπου θες"σκασε βλακα θα βαλω το μικρο να σε δαγκασει
νομιζειςη μονη εντολη που του εχεις μαθει ρε ειναι το "χεσε οπου θες"![]()
και το "πηδα τον σταματη"νομιζεις![]()
καλα μαλακα για ελαν να με ακουμπησεις και θα δειςκαι το "πηδα τον σταματη"![]()
ρε μαν αυτό το γαμήδι θα σου τρώει τις γκόμενεςκαλα μαλακα για ελαν να με ακουμπησεις και θα δεις![]()
αμα στον ακουμπησω ομως θα ζηλεψεικαλα μαλακα για ελαν να με ακουμπησεις και θα δεις![]()
θα τον εχω δεμενορε μαν αυτό το γαμήδι θα σου τρώει τις γκόμενεςστην κυριολεξία
![]()
και αν τον αμολυσω θα γινεις γιουσουφακιαμα στον ακουμπησω ομως θα ζηλεψει![]()
θα σε ικανοποιήσει αυτός μανθα τον εχω δεμενο
αλλα αν ερθει καμια σκροφα και δε με ικανοποιηση θα τον φωναξω μεσα![]()
αμα τον αμολυσεις θα σου χεσει το σπιτικαι αν τον αμολυσω θα γινεις γιουσουφακι![]()