μια χαρα σε κοβω
εγω το μονο προβλημα που εχω ακομα ειναι η επιθετικοτητα του :'(
πλεον το σφουγγαρισμα εχει ελατωθει σε ενα και ευτυχως ζημιες μηδεν![]()
μήπως είναι παιγνίδι λόγω ηλικίας?
μια χαρα σε κοβω
εγω το μονο προβλημα που εχω ακομα ειναι η επιθετικοτητα του :'(
πλεον το σφουγγαρισμα εχει ελατωθει σε ενα και ευτυχως ζημιες μηδεν![]()
Χμμμμμμμμ ξερειs τι ειναι τετοια ωρα να ψαχνειs ν αγορασειs καινουργιεs τσατσαρεs??Δεν ξερω αλλα σιγα ποσο θα αυξηθουν? 3 μηνες?
Τελικά πρέπει να έχει πάθει εγκεφαλικό. Δεν εξηγείται αλλιώς.
ναι παιχνιδια ειναι αλλα αγριαμήπως είναι παιγνίδι λόγω ηλικίας?
Μαρτυριο ?Χμμμμμμμμ ξερειs τι ειναι τετοια ωρα να ψαχνειs ν αγορασειs καινουργιεs τσατσαρεs??
ναι παιχνιδια ειναι αλλα αγρια
χθες μου αρπαξε ολο τον αστραγαλο αλλα του γαμησα τα ραμματα μεχρι σημερα που του ξαναδωσα σημασια
ρε δε νιωθει δαγκαει και τραβαει με δυναμη :'(
για σπασιμο και χαβαλε
Οτι ναναι γραφω για να περασει η ωρα![]()
μετα το μαμισι που του εκανες εμαθε να σε σεβεται .....ΑΞΙΟΣ !!!!!!!ναι παιχνιδια ειναι αλλα αγρια
χθες μου αρπαξε ολο τον αστραγαλο αλλα του γαμησα τα ραμματα μεχρι σημερα που του ξαναδωσα σημασια
ρε δε νιωθει δαγκαει και τραβαει με δυναμη :'(
Πολυ θα ειναι .... παμε για πολεμο αλλα ειμαστε ησυχοι γιατι ξερουμε οτι εσυ και ο Λιον θα μας προστατευετε
οι πιρφοροι και οι αγαπουληδες κατεστρεψαν την ελλαδα τυπε....
Μαρτυριο ?
Αλλαξε πικ απ γιατι κολλησε η βελονα
Τελικά πρέπει να έχει πάθει εγκεφαλικό. Δεν εξηγείται αλλιώς.
ρε μλκ να σε στειλω για μια εισπραξη γιατι βαριεμαι τωρα
δε σεβεται τιποτα μητσε αλλα τουλαχιστον εχει μαθει να υπακουει σε μερικα θεματαμετα το μαμισι που του εκανες εμαθε να σε σεβεται .....ΑΞΙΟΣ !!!!!!!
νομιζουν οτι θα γαμησουν μουνετα μετατι πολυ μωρε μλκες τι πολυ..μετρατε τις μερες ολοι αντε και βγηκατε εξω
τι σκατα θα κανετε![]()
![]()
οι πιρφοροι και οι αγαπουληδες κατεστρεψαν την ελλαδα τυπε....
μαλακα αν συνεχισει ετσι θα ειναι φοβος ελπιζω να ηρεμηση μαζι μου τουλαχιστον
ο σκυλος μου γαμαει ρε ακομα και κουταβι τσαμπουκαλευοτανε σε 3 κοπριτες που με ειχαν περικυκλωση![]()
Πω πω.....Για να ηρεμησει λιγο πρεπει να μαθει οτι δεν ειναι αυτος ο αρχηγος αλλα εσυ......Αχρηστε....![]()
![]()
![]()
ελα να σε γαμησω να του δωσω παραδειγμαΠω πω.....Για να ηρεμησει λιγο πρεπει να μαθει οτι δεν ειναι αυτος ο αρχηγος αλλα εσυ......Αχρηστε....![]()
![]()
![]()
Εγω θα ταμπουρωθω στο σπιτι μου και δεν θα βγω καθολου εξωτι πολυ μωρε μλκες τι πολυ..μετρατε τις μερες ολοι αντε και βγηκατε εξω
τι σκατα θα κανετε![]()
![]()
τέτοια ώρα είσπραξη μαν προστασία πουλάς?ρε μλκ να σε στειλω για μια εισπραξη γιατι βαριεμαι τωρα![]()