treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Και που εισαι πουστρακι μην μου κλεγαισε εμενα μετα στο προφιλ μου οκ? ;)
οκ
γαμουσα την κωλοτρυπιδα του νωντα που ειναι ισα με αυτον της ντανιελας...
Το μπουλο θα το παρεις... Τωρα ποτε δεν ξερω... Εχεις μια μανια να προσβαλεις τον αλλον..
Οπως και ο παπαρας ο λαστφορλαιφ που ετσι οπως ειναι ακομα και στα μπουρδελα του μεταξουργειου τρωει πορτα![]()
![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.ameliechocolat.co.uk/product_images/l/683/AMELIE_10_-_75_CHOCOLATE_SELECTION_-_PNG_FILE__97869_thumb.png[/img[/URL]]
[/quote] oχι κανω διατροφη...
αλλα εσυ αυτα τα θες επειγοντως :birdman: :birdman: :birdman:
[img]http://[URL unfurl="true"]www.healthyplace.com/blogs/copingwithdepression/files/2012/02/pills.jpg[/img[/URL]]
α ρε νεουδια μιλατε για απολυτηρια αλλα τα γαμησια ερχονται
εμας ηρθαν τα γαμησια σε εποχες με δουλεια σε εσας δυστυχως σε εποχη με αναδουλεια![]()
αν εισαι αρχιδατος μαγκας ελα να κανεις τη δουλεια μουμιλαει και καρεκλατος δημοσιος υπαλληλος με τα επιδοματα πλυσιμου χεριων και ξυσιμου αρχιδιων..
ρε τραβα παραπερα που θα μιλησεις εσυ για δουλεια..![]()
κοιτα να βρεις καμια γυναικα ρε καημενε...αν εισαι αρχιδατος μαγκας ελα να κανεις τη δουλεια μου![]()
Με θες για διευθυντή σου;;;αν εισαι αρχιδατος μαγκας ελα να κανεις τη δουλεια μου![]()
ερχομαι να σου ψηνω καναν καφε και να σου κανω κανα τοστακι..αν εισαι αρχιδατος μαγκας ελα να κανεις τη δουλεια μου![]()
εσυ ζοριζεσε η δροσιζεσε τωρακοιτα να βρεις καμια γυναικα ρε καημενε...
ουτε γι'αυτο δε κανειςερχομαι να σου ψηνω καναν καφε και να σου κανω κανα τοστακι..![]()
Θέλω μόνο ένσημα για το υπέροχο σύστημα υγείας μας που λέγεται ΕΟΠΥΥ.Με θες για διευθυντή σου;;;
Θέλω 3000e βασικό+ ένσημα.![]()
Σταμάτη να βγάλουμε μια άδεια για ταξί ρε και να δουλεύουμε μαζί συνεταιρικά;;;ερχομαι να σου ψηνω καναν καφε και να σου κανω κανα τοστακι..![]()
επειδη εχω καπιταλιστικες ιδεολογιες με κουμουνιστικες μεθοδους θα σου παρεχω ενα δωματιακι να κοιμασε και 300 ευρω για τα εξοδα σουΜε θες για διευθυντή σου;;;
Θέλω 3000e βασικό + ένσημα.![]()
η μα.. ειμαι για αλλα εγω..εσυ ζοριζεσε η δροσιζεσε τωρα
ουτε γι'αυτο δε κανεις![]()
χρηματιστης..stam εσυ τι δουλεια θες να κανεις οταν μεγαλωσεις?το εχεις σκεφτει?
Ένδυση,στέγαση,σίτηση,παιδεία κ υγεία είναι στο τζάμπα + 300e για τα εξοδά μου,με βάση την κομμουνιστική ιδεολογία...επειδη εχω καπιταλιστικες ιδεολογιες με κουμουνιστικες μεθοδους θα σου παρεχω ενα δωματιακι να κοιμασε και 300 ευρω για τα εξοδα σου
βασει κουμουνιστικου ιδεοδες σε φτανουν και ειναι υπεραρκετα![]()
χρηματιστης..
ασχολουμαι ηδη ερασιτεχνικα... Ειμαι στο τμημα τουριστικων που εχει αναμειξη με οικονομικα.. Και μαλλον θα παω για το πτυχιο οικονομικων..
φαε σκατα ρε παπαρα..τωρα ειδα και ποσα μηνυματα εχετε φτασει...30 χιλιαδες ο ενας,27 οι αλλοι...για λυπηση πραγματικα...