kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
στην ζαμπονογκουντόπιτα έβαλες και κανέλα μαν?εφαγα και μια μπουγατσα με τυρι μαν και μια ζαμπονογκουντοπιτα.....![]()
στην ζαμπονογκουντόπιτα έβαλες και κανέλα μαν?εφαγα και μια μπουγατσα με τυρι μαν και μια ζαμπονογκουντοπιτα.....![]()
Το ξέρω...γι'αυτό αν αύριο ψήνομαι όλη μέρα θα αυτομπινελικώνομαι. >Εσυ θα χασεις......![]()
οχι .....μονο αχνη ζαχαρη εριξαστην ζαμπονογκουντόπιτα έβαλες και κανέλα μαν?της δίνει το κάτι παραπάνω λένε
![]()
α τον μλκ!οχι .....μονο αχνη ζαχαρη εριξα![]()
Μούρλια...θερμοκρασία σαχάρας μαζί με τον πυρετό.πυρετος με 38 βαθμους ε? μμμμ....![]()
Μούρλια...θερμοκρασία σαχάρας μαζί με τον πυρετό.
Υ.Γ.Κουφάλες/ίτσες πάω για ύπνο,αν αποθάνω ο λογαριασμός μου να περάσει στον γλίτσα.
Ο κωδικός είναι είναι: ******.![]()
![]()
![]()
να σαι καλα μαν.....τα εξοδα κηδειας σου δικα μου.....Μούρλια...θερμοκρασία σαχάρας μαζί με τον πυρετό.
Υ.Γ.Κουφάλες/ίτσες πάω για ύπνο,αν αποθάνω ο λογαριασμός μου να περάσει στον γλίτσα.
![]()
![]()
Μούρλια...θερμοκρασία σαχάρας μαζί με τον πυρετό.
![]()
![]()
κι αν δεν ειναι στα αρχιδια σου ρε γιαννη..............Αντε καλη ξεκουραση....τα λεμε αυριο κι ελπιζω να εισαι καλα....![]()
τωρα θα σφαχτουμε , δικα μου και +1.000Ε δωρο.να σαι καλα μαν.....τα εξοδα κηδειας σου δικα μου.....![]()
ποσοι απο σας βαζετε στον φρεντο καπουτσινο και γαλα εκτος απο αφρογαλα;![]()
προσοχη ειναι ερωτηση παγιδα.......![]()
ποσοι απο σας βαζετε στον φρεντο καπουτσινο και γαλα εκτος απο αφρογαλα;![]()
προσοχη ειναι ερωτηση παγιδα.......![]()
θα τον κηδεψεις με γουνα καλοκαιριατικα μαν;τωρα θα σφαχτουμε , δικα μου και +1.000Ε δωρο.
κανελα βαζεις στον φρεντο;απαντα τουλαχιστον αυτοπροσπαθω να εντοπισω την παγιδα...μεχρι τοτε δεν απανταω
θα τον κηδεψεις με γουνα καλοκαιριατικα μαν;κανελα βαζεις στον φρεντο;απαντα τουλαχιστον αυτο
![]()
Ακου.............φρεντο τσ τσ τσ τσ
Απαραδεκτον