kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
κάτσε να βάλω τις γνωστές βιντεάρες μου θα πέσει ο σέρβερ πάλιγτ δεν μιλατε παιδια σας φρικαρα με το αικον?
κάτσε να βάλω τις γνωστές βιντεάρες μου θα πέσει ο σέρβερ πάλιγτ δεν μιλατε παιδια σας φρικαρα με το αικον?
μαν είσαι πιο λόου προφάιλ απ'τον ξάδερφο, ούτε άβαταρ ούτε πολλά ιμότικον, μήπως είστε συγγενείς εξ αγχιστείας![]()
τον ζεβεδαίοη μανα του κ η μανα μου δυο ξαδερφων ξαδερφες
[move][/move]
τον ζεβεδαίο![]()
σκατά μαν, έτυχε να πάω 2 μέρες βουλγαρία πριν από 3 χρόνια και τα είδα όλα, η ελλάδα δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα βαλκάνια ούτε έχουμε γίνει βαλκάνια ακόμαλες να παω σερβια μαν για μεταναστευση?με εψησε ο ταριφας στο διπλα θρεντ
ποσο μισθο λες να εχει εκει σε καποια δουλεια με ειδικευση?(οχι σωματεμπορας εμποριο οπλων ντογκια σκυλομαχιας κλπ )
ποιός θα σχολιάσει το ποστ της μαριάννας να μην το κάνω εγώ![]()
ειμαι εγκυος και εχω φουσκωσει! :o :o
σκατά μαν, έτυχε να πάω 2 μέρες βουλγαρία πριν από 3 χρόνια και τα είδα όλα, η ελλάδα δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα βαλκάνια ούτε έχουμε γίνει βαλκάνια ακόμα
πάντως οι σέρβες είναι μουνάρες και κορίτσια για σπίτι![]()
για εγκληματικότητα δεν ξέρω γιατί έμεινα Σόφια και λόγω φεστιβάλ είχε παντού αστυνομίαδλδ ποιο ζουγκλα απο το ελλαντα?εγκληματικοτητα στο δρομο κλπ?
για εγκληματικότητα δεν ξέρω γιατί έμεινα Σόφια και λόγω φεστιβάλ είχε παντού αστυνομία
στην φτώχεια που βλέπαμε καθ'οδόν για Σόφια αναφέρομαι, κατάθλιψη *P
ειμαι εγκυος και εχω φουσκωσει! :o :o
το απεσυρα θα το εκτιμουσα εαν εσβηνες τη παραθεση!![]()
Κρατήστε μου ένα κοντότριχο, παρακαλώ.