gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τι αισχη ειναι αυτα ρε μαν;ποιος θα ερθει να παιξει με τον πουτσο μου που εχει ορεξη
τι αισχη ειναι αυτα ρε μαν;ποιος θα ερθει να παιξει με τον πουτσο μου που εχει ορεξη
με ταμπαλακια του θα παιξεις μαντι αισχη ειναι αυτα ρε μαν;
τέντωσέ του το κορμάκι τιμημένετι αισχη ειναι αυτα ρε μαν;
τι αισχη ειναι αυτα ρε μαν;
θα πηξει το μουνακι του μαζι μου......θα του λιωσω το κορμακι.....τέντωσέ του το κορμάκι τιμημένε
Ρε παλι για μενα λετε?ο Αλεξ μου τα μαθε , πριν δεν ηξερα τπτ.
είσαι κι εσύ μία από αυτές τις βρωμιάρες πασιονάριες των εξαρχείων που λέει ο λάκης? που όταν μεγαλώνουν παίρνουν μεγαλόσωμο σκύλο να ικανοποιούνταιχιλιες φορες με το ντοπερμαν
εσυ κανα κοπερμαν θα εχεις γουμανχιλιες φορες με το ντοπερμαν
Σωστα, εγω εχω και θεμα με το σεξ ε?ο αλεξ δεν εχει τετοιο τιτλο τιμης....
αυτη ειναι μαν.....την βρηκες.....θελει η π..... να κρυφτει.....είσαι κι εσύ μία από αυτές τις βρωμιάρες πασιονάριες των εξαρχείων που λέει ο λάκης? που όταν μεγαλώνουν παίρνουν μεγαλόσωμο σκύλο να ικανοποιούνται
ο Αλεξ μου τα μαθε , πριν δεν ηξερα τπτ.
Ρε παλι για μενα λετε?
Σωστα, εγω εχω και θεμα με το σεξ ε?
Ρε παλι για μενα λετε?
εσυ κανα κοπερμαν θα εχεις γουμαν
Νιο δείξε μας τα χέρια σου μωρό μου.
είσαι κι εσύ μία από αυτές τις βρωμιάρες πασιονάριες των εξαρχείων που λέει ο λάκης? που όταν μεγαλώνουν παίρνουν μεγαλόσωμο σκύλο να ικανοποιούνται
σε τσούζει που σε ξεσκέπασα βρωμερή πασιονάρια των εξαρχείων και άρχισες τις σποντίτσεςμεταξυ αλλων....
το θεμα γιατι το εκλαμβανεις ως κατι το προβληματικο? μια μουρμουρα εχεις ρε παιδι μου...σου αρεσει καλυτερα αυτη η λεξη? αν σε παρηγορει αυτο που θα σου πω και ο κοσμας εχει μουρμουρα....
Ρε παλι για μενα λετε?
Απο δω τοχεs απο κει τοχεs εβγαλεs δυο με προβλημα.......μεταξυ αλλων....
το θεμα γιατι το εκλαμβανεις ως κατι το προβληματικο? μια μουρμουρα εχεις ρε παιδι μου...σου αρεσει καλυτερα αυτη η λεξη? αν σε παρηγορει αυτο που θα σου πω και ο κοσμας εχει μουρμουρα....