mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Αν ολα αυτα δεν πιασουν.........ντελιβερυ
ας κανει μια μακαροναδα που ειναι ευκολακι....αφου ειπε δεν εχει λεφτα
Αν ολα αυτα δεν πιασουν.........ντελιβερυ
Για σουβλακια και πιτσες εχω λεφτα. Αλλα δεν ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.ας κανει μια μακαροναδα που ειναι ευκολακι....αφου ειπε δεν εχει λεφτα
Για σουβλακια και πιτσες εχω λεφτα. Αλλα δεν ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.
Θελει κρεαs...............αρα πλαν μπι.....Πιτογυροας κανει μια μακαροναδα που ειναι ευκολακι....αφου ειπε δεν εχει λεφτα
Θελει κρεαs...............αρα πλαν μπι.....Πιτογυρο
ε κανε μια μακαροναδα...δεν εχεις ενα πουμαρο και ενα πακετο μακαρονια? εστω ορφανα
Θα κανω κοτομπουκιες με πιτες. Τα μπιφτεκια τα ηθελα για την οικογενεια οταν φτασουν το βραδυ.ε κανε μια μακαροναδα...δεν εχεις ενα πουμαρο και ενα πακετο μακαρονια? εστω ορφανα
και πολυ ειναι ελλεηνιδα......εχουμε κριση...τωρα κρεας 1-2 φορες τη βδομαδα...
και πολυ ειναι ελλεηνιδα......
Θα κανω κοτομπουκιες με πιτες. Τα μπιφτεκια τα ηθελα για την οικογενεια οταν φτασουν το βραδυ.
Τα αρχιδια μου θα παρουν.
δεν σε χαλασε ελλεηνιδα που τωρα θα τρως κρεας μια φορα τον μηνα.......
φιλε αυτα εξαλλου ειναι γραμμενα και στον τριτο τομο του συγγραματος σου που διανεμεται δωρεαν σε ΙΕΚ μαγειρικης περι κιμαδων λαδερων και ραγου....επειδή είδα ότι γράφτηκαν αρκετές [size=30pt]μαλακίες[/size] πιο πίσω σχετικά με τα κατεψυγμένα μπιφτέκια έχω να καταθέσω υπεύθυνα τα εξής:
-τα μπιφτέκια με την ζέστη που κάνει τώρα μέσα σε 1-1,5 ώρα θα έχουν ξεπαγώσει πλήρως
-ακόμα και κατεψυγμένα μπορούν να μαγειρευτούν, έχω τηγανίσει μπιφτέκια αμέσως μόλις τα είχα βγάλει από την κατάψυξη πάρα πολλές φορές και με απόλυτη επιτυχία
επειδή είδα ότι γράφτηκαν αρκετές [size=30pt]μαλακίες[/size] πιο πίσω σχετικά με τα κατεψυγμένα μπιφτέκια έχω να καταθέσω υπεύθυνα τα εξής:
-τα μπιφτέκια με την ζέστη που κάνει τώρα μέσα σε 1-1,5 ώρα θα έχουν ξεπαγώσει πλήρως
-ακόμα και κατεψυγμένα μπορούν να μαγειρευτούν, έχω τηγανίσει μπιφτέκια αμέσως μόλις τα είχα βγάλει από την κατάψυξη πάρα πολλές φορές και με απόλυτη επιτυχία
και που ήδη βρίσκεται στην 7η έκδοσηφιλε αυτα εξαλλου ειναι γραμμενα και στον τριτο τομο του συγγραματος σου που διανεμεται δωρεαν σε ΙΕΚ μαγειρικης περι κιμαδων λαδερων και ραγου....
θα ρθω να μου κανεις ιδιοχειρη ενημερωση.....θα φερω μαζι και τον αγιο πατερακαι που ήδη βρίσκεται στην 7η έκδοση
*για όποιον θέλει αύριο θα παρευρεθώ στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ για να παρουσιάσω την ανανεωμένη έκδοση (έχει μέσα κεφάλαιο "περί μπριάμ και λοιπών τουρλού" )
παρών στην εκδήλωση θα είναι ο ευτύχης μπλέτσας
παίζει να φάει πόρτα μαν, στον ΙΑΝΟ είναι όλοι ψευτοκουλτουριάρηδες σκατοκομμούνια δεν γουστάρουν ιερείςθα ρθω να μου κανεις ιδιοχειρη ενημερωση.....θα φερω μαζι και τον αγιο πατερα
και που ήδη βρίσκεται στην 7η έκδοση
*για όποιον θέλει αύριο θα παρευρεθώ στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ για να παρουσιάσω την ανανεωμένη έκδοση (έχει μέσα κεφάλαιο "περί μπριάμ και λοιπών τουρλού" )
παρών στην εκδήλωση θα είναι ο ευτύχης μπλέτσας