erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
κρα μωρή
λιωσε ψαρακα..
κρα μωρή
στα κόπρανα είμαστε όλοι ίσοι τα δικά μας και της ζιζέλ μυρίζουν το ίδιοΣαφώς. Ούτως και εκ πρωκτού, κόπρανα εξελεύσονται.
θελεις ενα ποτο να χαλαρωσεις;να σου βαλω δυο δαχτυλα;
Είδα φως και μπήκα
Τι καιρό έχει στην wall street αρρωστακι?
καλως το παιδιΕίδα φως και μπήκα
αντανακλα η φαλακρα μαν....πως κανεις ετσι;Είδα φως και μπήκα
γειααααααα :-*καλως το παιδι
που να σου μαραθει το δεξιο σου αρχιδιαντανακλα η φαλακρα μαν....πως κανεις ετσι;
καλα οταν ξεμεθυσεις πες τα μας ξανα να σε καταλαβουμε αααααααααααααχαχαχχααχαχαειληκριναδε ξερω ποιον να πρωτογαμησω
και για να λεμε λιγα με μενα το σκυλι μου και τον πειραια γιατι θα σισω κωλοτρυπες
σε χυνω στην μαπα και σενα και τον σκυλο σου μαν απο τον δευτερο οροφο......ειληκριναδε ξερω ποιον να πρωτογαμησω
και για να λεμε λιγα με μενα το σκυλι μου και τον πειραια γιατι θα σισω κωλοτρυπες
καλα οταν ξεμεθυσεις πες τα μας ξανα να σε καταλαβουμε αααααααααααααχαχαχχααχαχα
κλασε μας το μπουτσο ρε γλιτσασε χυνω στην μαπα και σενα και τον σκυλο σου μαν απο τον δευτερο οροφο......
ρε παπαρα φτιαξε μου ενα φρεντο καπουτσινο μη τα γαμησω ολα....
μια χαρα ειμαι εγω εσυ κοιτα μη μεθυσεις με το σπερμα ΜΑΣ κλασε μας το μπουτσο ρε γλιτσα
μια χαρα ειμαι εγω εσυ κοιτα μη μεθυσεις με το σπερμα ΜΑΣ κλασε μας το μπουτσο ρε γλιτσα
χαλαρα μαν και το αφρογαλο δικης μου παραγωγηςρε παπαρα φτιαξε μου ενα φρεντο καπουτσινο μη τα γαμησω ολα....
απαξιω τελοςναι ειναι εμφανες οτι εισαι καλα ..αχαχαχαχαχαχ
τυπε αν δεν χασεις 20-25 κιλα σε λιγο ουτε την χουφτα σου δεν θα μπορεις να γαμησεις.ειληκριναδε ξερω ποιον να πρωτογαμησω