pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΧΟΧΟΟΟΟ ΓΚΑΤΖΟΛΕΕΕΕΕ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑποια αθηνα ρε κωλοβισμα,απο εβρο απολυομαι :'(
ΧΟΧΟΟΟΟ ΓΚΑΤΖΟΛΕΕΕΕΕ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑποια αθηνα ρε κωλοβισμα,απο εβρο απολυομαι :'(
γαμαει η γκατζα μπουλη,δεν παιζει,γαμαειΧΟΧΟΟΟΟ ΓΚΑΤΖΟΛΕΕΕΕΕ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
^
http://[URL unfurl="true"]www.theresataylor.co.za/wp-content/uploads/2011/03/army-boys-sm-448x298.jpg[/img[/URL]]
[/quote]στρακο εσυ εχεις παει στρατο?σε πηδανε ακομα τραβελια?
εσυ σε ποια βυσματικη μοναδα υπηρετεις κοριτσι μου![]()
?
στρακο εσυ εχεις παει στρατο?σε πηδανε ακομα τραβελια?
παλια δινανε τιμητικες αμα χαλαγες κανεναν παρανομο που πηγαινε να μπει...τωρα σας ειπαν τιποτα η φλωρεψε κι ο εβρος?γαμαει η γκατζα μπουλη,δεν παιζει,γαμαει![]()
τι γελας μωρη αδερφη του ελεους
στα φυλακια που ειναι στο ποταμι τους μαζευουν,εγω δεν παω εκει...παλια δινανε τιμητικες αμα χαλαγες κανεναν παρανομο που πηγαινε να μπει...τωρα σας ειπαν τιποτα η φλωρεψε κι ο εβρος?
κατσε που παςΠροσ-χη !
Hey & bye![]()
σιγα μη πηγαινες μωρη αλοιφη,εκει ειναι για αντρες...καμμια πομακα πηδηξες η δε σας πηγαν ασκηση?στα φυλακια που ειναι στο ποταμι τους μαζευουν,εγω δεν παω εκει...
παω σε χειροτερα φυλακια στρακο...σιγα μη πηγαινες μωρη αλοιφη,εκει ειναι για αντρες...καμμια πομακα πηδηξες η δε σας πηγαν ασκηση?
σας χεζουνε τα πουλακια ε...σε καταλαινω...παω σε χειροτερα φυλακια στρακο...
ηρθες να πας πεις τα νεα σου, η να ξεμαλιαζεσαιπαω σε χειροτερα φυλακια στρακο...
σκασε μωρη τρυπιασας χεζουνε τα πουλακια ε...σε καταλαινω...![]()
ηρθα να σας κοψω το βηχα πιτζαμουληηρθες να πας πεις τα νεα σου, η να ξεμαλιαζεσαι![]()
να προσεχετε εκει στα επικινδυνα φυλακια τωρα το καλοκαιρι μη σας πιασει το κεφαλακι σας απ τον ηλιο...α και το ipod να εχει μπαταριες...σκασε μωρη τρυπια![]()
δεν βηχω τωρα ρε ηλιθια, καλοκαιρι ειναιηρθα να σας κοψω το βηχα πιτζαμουλη![]()