treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Εκατσες και εγραψες 5 γραμμες για την ταδε μουνιτσα ρε αγορινα![]()
οχι 6 γραμμες
Εκατσες και εγραψες 5 γραμμες για την ταδε μουνιτσα ρε αγορινα![]()
την εκτη την κρατησες μεσα σου εοχι 6 γραμμες
την εκτη την κρατησες μεσα σου ε![]()
Μα πείτε καμία μαλακία για ν α περάσει η ώρα![]()
να σου τον ακουμπησω λιγο ρε μαν να περασει η ωρα;Μα πείτε καμία μαλακία για ν α περάσει η ώρα![]()
Μπααααααααανα σου τον ακουμπησω λιγο ρε μαν να περασει η ωρα;![]()
βαριεμαι ρε μαν μην κωλοτριβεσαι :- ειμαι ντεφορμε >
Τα ίδια είναι αν το καλοσκεφτείς,στο Βασιλόπουλο έχει την κάρτα με τους πόντους,κάθε 200 πόντους 6 ευρώ.Ασε που στο Σκλαβενιτη είναι βαρετά..Χθες πήγα σε αυτο στην Αχαρνων και δεν εβλεπα την ώρα να φύγω.πανάκριβος ο πούστηςόταν πάω σκλαβενίτη καμιά φορά καταλαβαίνω πόσο καριόλης είναι ο βασιλόπουλας
![]()
;) ;)γαμώ τα λινκ έβαλες μαν με πηγάρες :- μ'έχυσες στη μάπα μαλακίες έλεγα![]()
δεν έχω κάρταΤα ίδια είναι αν το καλοσκεφτείς,στο Βασιλόπουλο έχει την κάρτα με τους πόντους,κάθε 200 πόντους 6 ευρώ.Ασε που στο Σκλαβενιτη είναι βαρετά..Χθες πήγα σε αυτο στην Αχαρνων και δεν εβλεπα την ώρα να φύγω.
το καρφουρ πρεπει να ειναι το φθηνοτερο σε σχεση με τα αλλα.Τα ίδια είναι αν το καλοσκεφτείς,στο Βασιλόπουλο έχει την κάρτα με τους πόντους,κάθε 200 πόντους 6 ευρώ.Ασε που στο Σκλαβενιτη είναι βαρετά..Χθες πήγα σε αυτο στην Αχαρνων και δεν εβλεπα την ώρα να φύγω.
Τα ίδια είναι αν το καλοσκεφτείς,στο Βασιλόπουλο έχει την κάρτα με τους πόντους,κάθε 200 πόντους 6 ευρώ.Ασε που στο Σκλαβενιτη είναι βαρετά..Χθες πήγα σε αυτο στην Αχαρνων και δεν εβλεπα την ώρα να φύγω.
μικρε γλυκε μου γκεμπελισκε