dhmokritos10
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εσύ αρχίζεις και με τρομάζεις.
για καθε νεο μελος παιρνουμε κ 25 € γιάυτο λοιπον κ τα μιουτς π μ κανουν συνεχως....εγω το χω ζητησει
Εσύ αρχίζεις και με τρομάζεις.
Μα δεν εσαλιώνειν ποτέ,για τις δουλιές τις είπα να έρθει!!!ανανδρον εστί το πτύειν εκεί που πρότινος σαλιώνειν
τσιμπουκια δεν δινω σε αδερφες μεγαλε να ξερεις.με τέτοιες ζητουλιές κάνεις και το διδάσκαλο?
Μα ίσα-ίσα που επειδή σε συμπαθώ σε πειράζω!!!οκ,αν δεν με γουσταρεις απλα γραψε με στα παπαρια σου χρησιμοποιησε τα και σε κατι,μη τα χεις και κρεμονται τσαμπα!!
κι εγω στο αντιστοιχο θα σε γραψω κι ολα οκ ;)
για καθε νεο μελος παιρνουμε κ 25 € γιάυτο λοιπον κ τα μιουτς π μ κανουν συνεχως....εγω το χω ζητησει
Κάτσε μωρέ πήρρες και αέρα για δουλιές=οικιακά σου είπα όχι για !!!
για ενα και μονο λογο.γιατι δεν τους αρεσει αυτα που λεω.σε βλεπω και εσενα για κανε μιουτ με αυτο που εγραψες τωρα.
ενα αβραμης βρεθηκε απο το πουθενα και τους εκανε ανω κανω
παντως κανα 2-3 μοντ ειναι αυτοι που κανουν τις μαλακιες.τα υπολοιπα παιδια ειναι σωστοι και δεν ασχολουντε με μαλακιες.
τσιμπουκια δεν δινω σε αδερφες μεγαλε να ξερεις.
cool θα το βαλω υπογραφη..ανανδρον εστί το πτύειν εκεί που πρότινος σαλιώνειν
λες να ηρθε η σειρα μου? χαχαχα να ετοιμαζω την μπαιτ βολιουμ 2? χαχαχαχααχα
λες να ηρθε η σειρα μου? χαχαχα να ετοιμαζω την μπαιτ βολιουμ 2? χαχαχαχααχα
εμενα κοροιδευατε αλλα ολοι θα με ακολουθησετε.λες να ηρθε η σειρα μου? χαχαχα να ετοιμαζω την μπαιτ βολιουμ 2? χαχαχαχααχα
στους πουστηδες ναι.το βρηκες.το ρεπερτόριό σου είναι τόσο περιορισμένο όσο και το γαμηστικό σου βεληνεκές
η μουνιτσα ηταν η αρχη!
μετα πηρε εμενα η μπαλα και μετα θα παρετε ολες σας σειρα!
Κάποια έλεγε πριν κάτι για προστασίες και όταν της λέγαμε ότι είναι περιττές, έκανε την κινέζα.
εμενα κοροιδευατε αλλα ολοι θα με ακολουθησετε.
παντως θα ειναι ευκαιρια να βαλω νικνεημ.. τρινιτυ
νομιζω αν τελικα φυγω επιτελους οχι με διαγραφη αλλα με μιουτ
θα εχει πεσει το γυναικειο οχυρο πλεον τελειως αχαχχαχα
να φυγετε κυριες μου να πατε αλλου
δεν ειμαι πια προστατευμενο ειδος
παντως θα ειναι ευκαιρια να βαλω νικνεημ.. τρινιτυ
Όχι ρε 'συ, θα βάλεις Charlie και οι angels σου θα είναι η silva, η klwnos και η boomb.
Φαντάζομαι ότι άμα φύγεις ποτέ, θα είναι για να πας στην αγκαλιά του σαβράμη?
σίλβα...τελικά που πήρες το κολιέ?
να στήσουμε καρτέρι μπας και εμφανιστεί η κοπελιά με το ωραίο ντεκολτέ