memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
μηπως εφερε ο μπαρος τον σκυλαρο του καμια βολτα απο κει? ;)κάτι έχει σαπίσει στην κουζίνα μου φίλε ;) βρωμάει σαν ξερατό χελώνας ;) πάω να κλείσω τον θερμοσίφωνα τώρα ;)
μηπως εφερε ο μπαρος τον σκυλαρο του καμια βολτα απο κει? ;)κάτι έχει σαπίσει στην κουζίνα μου φίλε ;) βρωμάει σαν ξερατό χελώνας ;) πάω να κλείσω τον θερμοσίφωνα τώρα ;)
κοσμα μηπως ψοφισε κανα ποντικι?ρε μαν ο θερμοσίφωνας δεν έχει σχέση με την μυρωδιά απλώς πρέπει να τον κλείσω![]()
μηπως εφερε ο μπαρος τον σκυλαρο του καμια βολτα απο κει? ;)
μαν χωρίς πλάκα τώρα κάτι έχει σαπίσει εκεί μέσα από την ζέστη και δεν μπορώ να καταλάβω τι είναιμηπως εφερε ο μπαρος τον σκυλαρο του καμια βολτα απο κει? ;)
κοσμα μηπως ψοφισε κανα ποντικι?![]()
και ποιος τον εκπαιδευσε? ο μπαρος?Ο κουταβος ειναι εκπαιδευμενος...Χεζει μονο στο σαλονι του μπαρου...Πουθενα αλλου....![]()
καλησπερα ;)καλησπεραααααα!!!!!!!!
Ο κουταβος ειναι εκπαιδευμενος...Χεζει μονο στο σαλονι του μπαρου...Πουθενα αλλου....![]()
καλησπερα ;)![]()
μαν χωρίς πλάκα τώρα κάτι έχει σαπίσει εκεί μέσα από την ζέστη και δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και ποιος τον εκπαιδευσε? ο μπαρος?![]()
![]()
![]()
τη μονη εντολη που του εχει μαθει ειναι το "κανε οτι θες μπουμπη"![]()
ποιός το γαμάει το ποντίκι μαν
καλα αν ειναι ψοφιο τυχερος εισαι σκεψου να ταν ζωντανο...
κάτι έχει σαπίσει στην κουζίνα μου φίλε ;) βρωμάει σαν ξερατό χελώνας ;) πάω να κλείσω τον θερμοσίφωνα τώρα ;)
ωχ γαμησε τα και ειναι η εποχη τους τωρα ρε γμτποιός το γαμάει το ποντίκι μαντο θέμα είναι μην μαζευτούν κατσαρίδες στο πτώμα
![]()