memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
μηπως εφερε ο μπαρος τον σκυλαρο του καμια βολτα απο κει? ;)κάτι έχει σαπίσει στην κουζίνα μου φίλε ;) βρωμάει σαν ξερατό χελώνας ;) πάω να κλείσω τον θερμοσίφωνα τώρα ;)
μηπως εφερε ο μπαρος τον σκυλαρο του καμια βολτα απο κει? ;)κάτι έχει σαπίσει στην κουζίνα μου φίλε ;) βρωμάει σαν ξερατό χελώνας ;) πάω να κλείσω τον θερμοσίφωνα τώρα ;)
κοσμα μηπως ψοφισε κανα ποντικι?ρε μαν ο θερμοσίφωνας δεν έχει σχέση με την μυρωδιά απλώς πρέπει να τον κλείσω
μηπως εφερε ο μπαρος τον σκυλαρο του καμια βολτα απο κει? ;)
μαν χωρίς πλάκα τώρα κάτι έχει σαπίσει εκεί μέσα από την ζέστη και δεν μπορώ να καταλάβω τι είναιμηπως εφερε ο μπαρος τον σκυλαρο του καμια βολτα απο κει? ;)
κοσμα μηπως ψοφισε κανα ποντικι?
και ποιος τον εκπαιδευσε? ο μπαρος?Ο κουταβος ειναι εκπαιδευμενος...Χεζει μονο στο σαλονι του μπαρου...Πουθενα αλλου....
καλησπερα ;)καλησπεραααααα!!!!!!!!
Ο κουταβος ειναι εκπαιδευμενος...Χεζει μονο στο σαλονι του μπαρου...Πουθενα αλλου....
καλησπερα ;)
μαν χωρίς πλάκα τώρα κάτι έχει σαπίσει εκεί μέσα από την ζέστη και δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι
και ποιος τον εκπαιδευσε? ο μπαρος?
τη μονη εντολη που του εχει μαθει ειναι το "κανε οτι θες μπουμπη"
ποιός το γαμάει το ποντίκι μαν το θέμα είναι μην μαζευτούν κατσαρίδες στο πτώμα
καλα αν ειναι ψοφιο τυχερος εισαι σκεψου να ταν ζωντανο...
κάτι έχει σαπίσει στην κουζίνα μου φίλε ;) βρωμάει σαν ξερατό χελώνας ;) πάω να κλείσω τον θερμοσίφωνα τώρα ;)
ωχ γαμησε τα και ειναι η εποχη τους τωρα ρε γμτποιός το γαμάει το ποντίκι μαν το θέμα είναι μην μαζευτούν κατσαρίδες στο πτώμα