kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
με τετοια κωλαρα που εχεις το περιμεναΝομιζεις...Κερδισμενη βγηκα με τα κορνερ πολωνιας-ρωσιας.....
δε γαμιεσαι που δε γαμιεσαι....δεν παιζεις στοιχημα μπας και σου κατσει τιποτα?Νομιζεις...Κερδισμενη βγηκα με τα κορνερ πολωνιας-ρωσιας.....
το νου σου τριγυρναει ο πυζαμουλης εδω γυρω και δε μπορει να εχει σοκολατακια γιατι λιωνουνδε γαμιεσαι που δε γαμιεσαι....δεν παιζεις στοιχημα μπας και σου κατσει τιποτα?
δε γαμιεσαι που δε γαμιεσαι....δεν παιζεις στοιχημα μπας και σου κατσει τιποτα?
με τετοια κωλαρα που εχεις το περιμενα
τι εχουν τα μουτρα μου δλδΤσου ρε μπαροκουβα...Ολοι σαν τα μουτρα σου ειναι νομιζεις....
του βρηκα λυση με τα ρωσσιδια αλλα θα τον φανε ζωντανο, θα του παρουνε και τις πυτζαμες γιατι ειναι αγαπουλης σε βαθμο κακουργηματοςτο νου σου τριγυρναει ο πυζαμουλης εδω γυρω και δε μπορει να εχει σοκολατακια γιατι λιωνουν
βρες μια λυση στο παιδι με αδεια χερια πηγαινει τωρα
τι εχουν τα μουτρα μου δλδ
γιατι για μενα?Δυστυχως για σενα και το στοιχημα μου καθεται και γαμιεμαι.....
μου κρατας στατιστικαΓκαντεμια.....
Δε μας ειπες...Σημερα ποσες φορες σε εχεσε το πανεξυπνο κουταβι σου????
γιατι για μενα?
δυστυχως για τον οπαπ (αν κερδιζεις και δε λες πιπες) και για τον ατυχο τυφλο πακη που σε πηδαει (αν σε πηδαει κανεις και δε πουλας φιδια)
ρε τον παπαζολη πηρες για σκυλο? πολυ χεσιμο λεμεμου κρατας στατιστικα
μου κρατας στατιστικα
το παπαζολη ουτε να μου καθαρισει τα σκατα του σκυλου δε τον παιρνωρε τον παπαζολη πηρες για σκυλο? πολυ χεσιμο λεμε
α ωραια δε θελει πολλα 2 ξηρες τροφες φερε 60 ευρω το τσουβαλι εχειΝαι...Για να ξερω τι δωρο θα κανω στο μικρουλη οταν ερθω....Οσο πιο πολλες φορες σε χεσει τοσο καλυτερο δωρο....
το παπαζολη ουτε να μου καθαρισει τα σκατα του σκυλου δε τον παιρνω
α ωραια δε θελει πολλα 2 ξηρες τροφες φερε 60 ευρω το τσουβαλι εχει
να τη βγαλω ενα δυμηνα
αφού πληρώνεις τόσα πολλά για τροφή, γιατί δεν παίρνεις μια γίδα να έχεις και γκόμενα και το γάλα κάθε μέρα;α ωραια δε θελει πολλα 2 ξηρες τροφες φερε 60 ευρω το τσουβαλι εχει
να τη βγαλω ενα δυμηνα
υπολογισε το πρωι μαζευω 2 μεγαλες κουραδεςΣτατιστικα καθημερινα και βλεπουμε....
για τη γλιτσα με περασες ρεαφού πληρώνεις τόσα πολλά για τροφή, γιατί δεν παίρνεις μια γίδα να έχεις και γκόμενα και το γάλα κάθε μέρα;
υπολογισε το πρωι μαζευω 2 μεγαλες κουραδες
αλλες τοσες οταν γυρναω σπιτι
το απογευμα μια ντε δυο παλι και το βραδυ μια η καμμια αναλογος αν θελει να μου τα φυλαξει για το πρωι
σημερα το παραγαμησε απο απογευμα μεχρι το βραδυ εριξε 5 για τη γλιτσα με περασες ρε