mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
για καποια τριαδα μιλαει παντως.
με προεκτασεις στην αγγλικη μεταφραση?
για καποια τριαδα μιλαει παντως.
Όσο πιο βρώμικο τόσο πιο νόστιμο λέει μια γνωστή μου
ελπιζω οτι μιλαμε για το αγιο πνευμα αλλιως θα πρεπει να κοψω τους διαυλους επικοινωνιας μας...
Όσο πιο βρώμικο τόσο πιο νόστιμο λέει μια γνωστή μου
ισχύει
βαφή ή σπρέι επαγγελματικό
μέχρι μαυρο μπλέ έχω παίξει ... το κόκκινο είναι γαμάτο ρε
δεν παιρνει αλλη προεκταση ειναι ηδη μακρυ.με προεκτασεις στην αγγλικη μεταφραση?
και βαφη και σπρει υπαρχουν απ οσο ξερω...
το κοκκινο ειναι γαματο αλλα θελει τρομερη φροντιδα...15 χρονια κοκκινο με μικρα μαυρα διαλειμματα...εχω πειρα στο θεμα...
Δεν μου την έχουνε ξανακαλέσει έτσι, αλλά δεν με πειράζει... δώστε της ότι όνομα σας βολεύει... (της ευλογίας μου).
Το φοβάμαι , μεγάλη αλλαγή κ αντιπαθώ τις αλλαγές
δεν παιρνει αλλη προεκταση ειναι ηδη μακρυ.
προς στιγμην ενιωσα οτι μιλαω με εναν τυπο απο αυτους που συχναζουν στα παρκα σε κατι μοναχικα παγκακια...ευτυχως το ξεπερασα γρηγορα...
μολις τα σιδερωσεις φυλα τα.να φυλαω τα ρουχα μου? (Τα ασιδερωτα)
μολις τα σιδερωσεις φυλα τα.
δε μου αρεσει το συγκεκριμενο...
οι αλλαγες ειναι το αλατοπιπερο
προς στιγμην ενιωσα οτι μιλαω με εναν τυπο απο αυτους που συχναζουν στα παρκα σε κατι μοναχικα παγκακια...ευτυχως το ξεπερασα γρηγορα...
Λυπάμαι αν σας χάλασα την κίνκυ φαντασίωση. Μπορώ όμως να επανορθώσω στέλνοντας σας τον Νιάου.
Θα σας εξυπηρετήσει. Έκανε και προέκταση στο "κομποσχοίνι" του....
παντα στις διαταγες σας αν και δεν κομπιαζω ποτε οπως καλα γνωριζετε.Λυπάμαι αν σας χάλασα την κίνκυ φαντασίωση. Μπορώ όμως να επανορθώσω στέλνοντας σας τον Νιάου.
Θα σας εξυπηρετήσει. Έκανε και προέκταση στο "κομποσχοίνι" του....
να φυλαω τα ρουχα μου? (Τα ασιδερωτα)
Μην μπείτε στη βάσανο του σιδερώματος. Έτσι κι αλλιώς το μαστίγιο θα τα σκίσει. Κρίμα να κουράζεσται αδίκως.
παντα στις διαταγες σας αν και δεν κομπιαζω ποτε οπως καλα γνωριζετε.
Μα αυτός είναι και ο λόγος που σας πρότεινα. Ποτέ δεν έχετε προδώσει την εμπιστοσύνη μου.