master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
εγω εχω απο ολα θες?Ουτε πουτσα ουτε αρχιδια εχουν.....![]()
εγω εχω απο ολα θες?Ουτε πουτσα ουτε αρχιδια εχουν.....![]()
εχουν χερακια και ποδαρακια και ξερεις εσυΟυτε πουτσα ουτε αρχιδια εχουν.....![]()
Ουτε πουτσα ουτε αρχιδια εχουν.....![]()
αμα σε βαλει κατω ο λαγος....
![]()
![]()
![]()
εχουν χερακια και ποδαρακια και ξερεις εσυ![]()
Αυτος και σενα βαζει κατω....![]()
αν ησουν πολιτισμενο ον οταν σου ελεγε καποιος καλησπερα στο δρομο θα απαντουσες και δε θα το επαιζες σνομπαριαΟχι δεν ξερω....Ειμαι πολιτισμενο ον....Οταν εκπολιτιστεις και συ τα ξαναλεμε.....![]()
κατσε να του πω οτι αμφισβητεις τον αντρισμο του...
![]()
Που πηγαν οι δηλωσεις για αγαμητους φαλλοκρατες αντρες;Θελω....
αν ησουν πολιτισμενο ον οταν σου ελεγε καποιος καλησπερα στο δρομο θα απαντουσες και δε θα το επαιζες σνομπαρια
οποτε ελλεηνιδες για πολιτισμο μη μιλατε δε σας παιρνει η καθημερινη συμπεριφορα σας ειναι απολιτιστη![]()
Που πηγαν οι δηλωσεις για αγαμητους φαλλοκρατες αντρες;
Τελικα ακομα και αυτοι ειναι καλοι για μια πουτσα;![]()
Ντουβαρι εισαι....
Οποιος με χαιρεταει ευγενικα ανταπανταω κιολας....ΣΝομπαρια δνε ειμαι δυστυχως...Ισως με γλυτωνε απο πολλα νουμερα....![]()
![]()
![]()
μαλλον ηρθε η ωρα να φας τις φαπες σου![]()
Τι εχεις δηλωσει οταν μπηκες στο site;Δεν εκανα τετοια δηλωση....Εκτος απο τον μπαρο....![]()
Ντουβαρι εισαι....
Οποιος με χαιρεταει ευγενικα ανταπανταω κιολας....ΣΝομπαρια δνε ειμαι δυστυχως...Ισως με γλυτωνε απο πολλα νουμερα....![]()
![]()
![]()
Τι εχεις δηλωσει οταν μπηκες στο site;
Ξεχναμε το τι εχουμε πει; Ισως πρεπει εστω και τωρα να παραδεχτεις οτι ειπες μαλακιες, και οτι ησουν προκαταλειμενη;
Τι εχεις δηλωσει οταν μπηκες στο site;
Ξεχναμε το τι εχουμε πει; Ισως πρεπει εστω και τωρα να παραδεχτεις οτι ειπες μαλακιες, και οτι ησουν προκαταλειμενη;
απαντάς ρε μαλάκα χαχα![]()