Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 74.904
- Πόντοι
- 12.056
σε αυτα καπου το χασα και εγω...περιμενω να μου εξηγησει ο αλτεκ μη γινουμε μπιλιες![]()
Αλτεκ τζαστ λεφτ δε μπιλντινγκ.....
σε αυτα καπου το χασα και εγω...περιμενω να μου εξηγησει ο αλτεκ μη γινουμε μπιλιες![]()
οχι δικε μου ξερω , με τον Πολ Ποτ καναμε twit.Παντα......Μην σε ξεγελαν τα σχιστα ματια τουs...
Δεν ειναι Ασιατισσεs μασατζουδεs![]()
![]()
Αλτεκ τζαστ λεφτ δε μπιλντινγκ.....
Μ΄ αρέσει η μυρωδιά των Ναπάλμ το πρωί. Μυρίζουν νίκη.οχι δικε μου ξερω , με τον Πολ Ποτ καναμε twit.
Ποιο λες;μου εστειλε ο Ταφ και κατι αλλοι καλοθελητες ενα π.μ οτι χρησιμοποιεις ενα απο τα trademark μου .
εχουμε κανα θεμα ?
Μ΄ αρέσει η μυρωδιά των Ναπάλμ το πρωί. Μυρίζουν νίκη.
Ο Ρόμπερτ Ντυβάλ στο "Αποκάλυψη τώρα"![]()
![]()
στην κολαση του Δαντη να καεις![]()
Οταν σου στερουν για καιρο το σουπερ-μαρκετ , αυτα παθαινουμεμηπως μυριζει τυριλα απο καμια καλτσουλα και μπερδευεσαι μεταξυ υπνιου ξυπνιου? βρωμυλε...![]()
.........Ηταν η τελευταια σου φραση, πριν την αγχονη??
Οταν σου στερουν για καιρο το σουπερ-μαρκετ , αυτα παθαινουμε![]()
![]()
ως ποτε θα την πληρωνουμε εμεις οι πατρικιοι μου λες?
Δεν συχναζω στα ιδια κεντρα "διασκεδασηs" με σενα.....Με μπερδευειs με καποιον αλλο υποτακτικο σαν και του λογου σουη τελευταια διασκεδαση που σου ειχε απομεινει? λικνιζοσουν αναμεσα σε φετα και γραβιερα ακουγοντας την ελαφρια μουσικουλα?![]()
Eσεις οι 2 κανετε κρεβατι μουρλια να ξερετε.
Ειναι το ιδιαιτερο "χιουμορ" πουχουμε εμειs....Δεν με παρεξηγει , ουτε εγω εκεινηEσεις οι 2 κανετε κρεβατι μουρλια να ξερετε.
ξερω να το στρωνω φακελο![]()
Ειναι το ιδιαιτερο "χιουμορ" πουχουμε εμειs....Δεν με παρεξηγει , ουτε εγω εκεινη
Για να αναβουνε τα αιματα![]()
![]()
Καριολακια....
Ηρθα για λιγο....
Μουνιτσα δε με κανεις αξεπτ ρε????![]()
![]()
![]()
Ναι μαναρ μ......κανε με οτι θεsσε εχω ηδη κανει αναφορα
θα σου ρθει απο κει που δεν το περιμενεις![]()