lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
πιτζαμακια δε μπορω να βλεπω πουλακια μικρα και απροστατευτα...τρελαινομαι!!μεταμορφοθηκε σε νεο μεγαλο κλωνο.. που την πεφτει προσωπικα..
πιτζαμακια δε μπορω να βλεπω πουλακια μικρα και απροστατευτα...τρελαινομαι!!μεταμορφοθηκε σε νεο μεγαλο κλωνο.. που την πεφτει προσωπικα..
τι νεα εσυ.. καψονια σου κανουνπιτζαμακια δε μπορω να βλεπω πουλακια μικρα και απροστατευτα...τρελαινομαι!!
εδω μαν....γαμαω τον οπαπη πουστρα ο γλ που ειναι...?
εγω ξερω ποιος ειναιεδω .. προσπαθω να βρω τον νεο μεγα κλωνο του σαιτ.. τον τρειςλαλουν που εχει ποσταρει στο προφιλ σου
Καλησπερανταν ανανταμ παπανταμ..........Καλο καλοκαιρι ναχουμε
σαν καλο παιδακι που εισαι δεν μου λες και εμενα ?εγω ξερω ποιος ειναι
αν προσεξεις ειχε εξαφανιστει μολις τον ειχα ανακαλυψει
memosanβασικα ειναι κλωνος που ειχε φτιαχτει για να μιλαει μαζι μου
αδελφη του ελεους τι κανειςεδω μαν....γαμαω τον οπαπ
τζουλιανα απο ιασωνος 30β την εχω παρει 3 φορες μεχρι τωρα, καλη στα ποδαρακια, αλλα στο υπολοιπο κοματι εχει θεμα..δεν ειναι ο μεμος
καλα μαγκες εχω σαλταρει απ τις καυλες,εχω να γαμησω απ το πασχα,τον εχω κανει σφεντονα
Ειναι μιας φίλης και έλεγα να σου χαρίσω το μικρό που σου αρέσει.
Δεν το έλαβες το πμ που σου έστειλα;
θα γαμηθεις μεγαλος πιτζαμουλη...τζουλιανα απο ιασωνος 30β την εχω παρει 3 φορες μεχρι τωρα, καλη στα ποδαρακια, αλλα στο υπολοιπο κοματι εχει θεμα..
Τζωρτζιαννα κωλονου 32 πανω μικρη ρουμανα, ονειρο
Και γενικα εχω παρει πολες στην περιοχη τελευται, αλλα το κοψα θελω να παω σε κατι καλυτερο..
αλλα να φανταστεις εχω σπρωξει μεχρι αηδιας απο απριλιο μεχρι τωρα και εχω τρελες καυλες, φανταζομαι εσυ φιλαρακι
και πως θα είσαι μέλος του κλαμπ χωρίς σκύλο;Ευχαριστω για την προθεση, αλλα τι να το κανω ??
και πως θα είσαι μέλος του κλαμπ χωρίς σκύλο;
καλυτερα μεγαλος που θα εχω αερατο κωλοθα γαμηθεις μεγαλος πιτζαμουλη...
καλυτερα μεγαλος που θα εχω αερατο κωλο