Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.885
Πόντοι
6.035
Εισαστε μπολικοι.........Να δημιουργησετε  συνδεσμο
εγω με το θειο θα τα πηγαινουμε στο σεφ βολτα τα ζωντανα :rockon:
εμεις θα ειμαστε αραχτοι για καφε και ματι βεβαια :P
Λες μαλακιες.....

Θα επιλεγεις εσυ ποτε θα ζευγαρωνει το ζωντανο...Οχι αυτο δεν ειναι παρεμβαση στη φυση,,,,,    :jerking: :jerking: :jerking:

Διαβασε λιγο και ασε τις παππουδιστικες μαλακιες.....

σοβαρα ε αν δεν επιλεξω εγω ποτε θα ζευγαρωσει τοτε ποιος :birdman:εδω αλλα σκυλια δεν εχουν ζευγαρωσει ποτε στη ζωη τους,αυτο το θεωρεις σωστο δλδ :jerking:
και να ξερεις πριν κανει στειρωσει θα πρεπει να το εχεις ζευγαρωσεις για μια φορα αλλα εσυ σιγα μη νοιαστηκες :birdman:
αλλου αυτα γιαννη μη μου κανεις κηρυγματα γιατι θα βαλω το σκυο να ζευγαρωνει μαζι σου συνεχεια :zfuck:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μακαρι να βρισκουν για καθε κουταβι η αδεσποτο κι ενα σπιτι....Δυστυθχως δεν συμβαινει παντα....
Όταν δεν είναι μπαστάρδι ο κόπρος βρίσκεις αμέσως να το δώσεις...μέχρι το πουλάς.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
εμεις θα ειμαστε αραχτοι για καφε και ματι βεβαια :Pσοβαρα ε αν δεν επιλεξω εγω ποτε θα ζευγαρωσει τοτε ποιος :birdman:εδω αλλα σκυλια δεν εχουν ζευγαρωσει ποτε στη ζωη τους,αυτο το θεωρεις σωστο δλδ :jerking:
και να ξερεις πριν κανει στειρωσει θα πρεπει να το εχεις ζευγαρωσεις για μια φορα αλλα εσυ σιγα μη νοιαστηκες :birdman:
αλλου αυτα γιαννη μη μου κανεις κηρυγματα γιατι θα βαλω το σκυλο να ζευγαρωνει μαζι σου συνεχεια :zfuck:
Τί είπε ρε ο άνθρωπος  :grin:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εμεις θα ειμαστε αραχτοι για καφε και ματι βεβαια :Pσοβαρα ε αν δεν επιλεξω εγω ποτε θα ζευγαρωσει τοτε ποιος :birdman:εδω αλλα σκυλια δεν εχουν ζευγαρωσει ποτε στη ζωη τους,αυτο το θεωρεις σωστο δλδ :jerking:
αλλου αυτα γιαννη μη μου κανεις κηρυγματα γιατι θα βαλω το σκυο να ζευγαρωνει μαζι σου συνεχεια :zfuck:

Ρε μπαρε σου ειπα αλλου τις μαλακιες...Διαβασε και λιγο...Εκτος αν το πηρες το σκυλι μονο για αναπαραγωγη....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
εμεις θα ειμαστε αραχτοι για καφε και ματι βεβαια  

Μονο για ματι??? Βαλτο και να ξεκινα μια συζητηση  .....που θα την συνεχιζειs εσυ μετα

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Όταν δεν είναι μπαστάρδι ο κόπρος βρίσκεις αμέσως να το δώσεις...μέχρι το πουλάς.

Και ο δικος μου γατος ρατσας ειναι κι ανετα θα μπορουσα να τον χρησιμοποιησω ετσι αλλα δεν μ'αρεσει αυτη η σκεψη.....Δεν βλεπω τα ζωα σαν μηχανες αλλα σαν συντροφια...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.885
Πόντοι
6.035
Όταν δεν είναι μπαστάρδι-κόπρος βρίσκεις αμέσως να το δώσεις...μέχρι το πουλάς.
αν και αυτο που λες ειναι ρατσισμος εδω ειναι η ανευθηνοτητα που λεω να προσεχει ο καθενας τα σκυλια του και να τα ζευγαρωνει με τη ρατσα του τοτε σαφως και θα εκλειψουν τα αδεσποτα
Ρε μπαρε σου ειπα αλλου τις μαλακιες...Διαβασε και λιγο...Εκτος αν το πηρες το σκυλι μονο για αναπαραγωγη....
καμια σχεση αν ηταν ετσι θα ειχα παρει θυληκο :uglystupid:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Και ο δικος μου γατος ρατσας ειναι κι ανετα θα μπορουσα να τον χρησιμοποιησω ετσι αλλα δεν μ'αρεσει αυτη η σκεψη.....Δεν βλεπω τα ζωα σαν μηχανες αλλα σαν συντροφια...
Σόρρυ αλλά άλλο το σκυλί κ άλλο το γατί...καμία σχέση.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.885
Πόντοι
6.035
μαλακιες λες
1.τα αρσενικα δικαιουντε απο 1 εως 2 σκυλια σε καθε γεννα
2.ειναι δυκολο να βρεις αντιστοιχης ρατσας θυληκο
3.σαφως στις μερες μας ειναι δυσκολο να τα πουλησεις
οποτε μη λες παπαριες για μηχανες,και τα ζωα δεν ειναι αναγκη να ζευγαρωνουν καθε βδομαδα :jerking:
μια φορα στα 2 χρονια αν βρεις να το ζευγαρωσεις καλα ειναι αρα μιλαμε για 3-4 ζευγαρωματα

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αν και αυτο που λες ειναι ρατσισμος εδω ειναι η ανευθηνοτητα που λεω να προσεχει ο καθενας τα σκυλια του και να τα ζευγαρωνει με τη ρατσα του τοτε σαφως και θα εκλειψουν τα αδεσποτακαμια σχεση αν ηταν ετσι θα ειχα παρει θυληκο :uglystupid:

Ρατσισμος η οχι αυτο που λεει ισχυει......

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
μαλακιες λες
οποτε μη λες παπαριες για μηχανες,και τα ζωα δεν ειναι αναγκη να ζευγαρωνουν καθε βδομαδα :jerking:
μια φορα στα 2 χρονια αν βρεις να το ζευγαρωσεις καλα ειναι αρα μιλαμε για 3-4 ζευγαρωματα
Μονο??

Θα ζηλευει ρε.......απ το σεξουλιαρικο αφεντικο του
Θα του δινειs χαρτζηλικακι  να πηγαινει Φυληs   :grin: :grin: :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Tι ρατσα;

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μαλακιες λες

Λες οτι με τη στειρωση παρεμβαλεσαι στη φυση του ζωου....

Το ζωο αν ητνα ελευθερο θα ζευγαρωνε καθε 2 χρονια?????

Το να εχει ορμες και εσυ να το καταπιεζεις μην αφηνοντας το να ζευγαρωσει δεν ειναι παρεμβολη?????

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.885
Πόντοι
6.035
Ρατσισμος η οχι αυτο που λεει ισχυει......
ειπα εγω οτι δεν ισχυει μα ειπα στην αρχη θα ζευγαρωσει με καθαροαιμο ιδιας ρατσας και απο κοντα στις βολτες μη κανει καμια κουτσουκελα και τραβαει τα βυζια της ο ιδιοκτητης της θυληκιας :grin:
γι'αυτο αρσενικο ρε :rockon:
εχει μεγαλη διαφορα μη ρωτας το γιατι :zfuck:
Μονο??

Θα ζηλευει ρε.......απ το σεξουλιαρικο αφεντικο του
Θα του δινειs χαρτζηλικακι  να πηγαινει Φυληs   :grin: :grin: :grin:
θα του φερω ρωσσιδακι σκυλακι :zfuck:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το σκυλί κινείται ως αγέλη...και ή θα γίνει αρχηγός σου ή θα γίνεις εσύ,φίλος σου δεν παίζει.

Το γατί είναι πλήρως ανεξάρτητο,επίσης δεν παίζει να γίνει φίλος σου.

Ως προς το ζευγάρωμα τώρα...θεωρητικά κάθε αρσενικό όποτε βρει θηλυκία σε περίοδο μπορεί να την γκαστρώσει....τα θηλυκά έχουν περίοδο ανα 3 μήνες αν δεν κάνω λάθος...άρα 4 φορές τον χρόνο...το να μην το επιτρέπειες αυτό σαφώς κ δεν είναι καταπίεση του ζώου.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.885
Πόντοι
6.035
Λες οτι με τη στειρωση παρεμβαλεσαι στη φυση του ζωου....

Το ζωο αν ητνα ελευθερο θα ζευγαρωνε καθε 2 χρονια?????

Το να εχει ορμες και εσυ να το καταπιεζεις μην αφηνοντας το να ζευγαρωσει δεν ειναι παρεμβολη?????
θα του φοραω καποτα τις υπολοιπες :zfuck:
για διαβασε ρε εξυπνοπουλι ποσα ζευγαρωματα ειναι επιτρεπτα σε μια θυληκια με αυτη τη λογικη θα εβαζες εσυ ενα θυληκο σκυλι να κανει τη μια γεννα μετα την αλλη
τοτε το κατεστρεψες το σκυλι  :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom