mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Ο gay θα πρεπε να ντρεπεται;
εσυ του καταλογισες οτι το ειπε με περηφανια...
γιατι να ντρεπεται ο γκει?
Ο gay θα πρεπε να ντρεπεται;
Αγνωστικιστής είναι στη μόδα;![]()
Για να μην παρεξηγηθω. Προφανως και τρολλαρω. Αθεος ειμαι εδω και χρονια με δικια μου αποφαση και μετα απο αρκετο προσωπικο ψαξιμο.Ακριβως. Οπως εχει γινει μοδα να εισαι gay.
Για να μην παρεξηγηθω. Προφανως και τρολλαρω. Αθεος ειμαι εδω και χρονια με δικια μου αποφαση και μετα απο αρκετα προσωπικο ψαξιμο.
Ενας gay προφανως δεν θελει να ειναι στην μοδα και παιρνει αυτην την αποφαση.
Δεν ειχε τι να κανει ενα πρωι και πηρε μια αποφαση που θα αλλαξει την ζωη του απο εκει και περα.
23 χρονων παιδακι που δεν ξερει να κοβει τα νυχια των ποδιων ακομα.Αθεος ειμαι εδω και χρονια με δικια μου αποφαση και μετα απο αρκετα προσωπικο ψαξιμο.
23 χρονων παιδακι που δεν ξερει να κοβει τα νυχια των ποδιων ακομα.
23 χρονων παιδακι που δεν ξερει να κοβει τα νυχια των ποδιων ακομα.
Για ενα καπριτσιο λοιπον δεν σε δεχεται η κοινωνια και η ιδια σου η οικογενεια. Για ενα καπριτσιο δεν μπορεις να εχεις ενα παιδι με τον συντροφο σου.ειναι μοδα να τον παιρνεις ρε...
δοκιμασε το και συ....
Το εχω ψαξει. Απο το γυμνασιο την ψαχνω και παντα μου αρεσαν τα θρησκευτικα.23 χρονων παιδακι που δεν ξερει να κοβει τα νυχια των ποδιων ακομα.
Ποια;ωραια πληροφορια αυτη![]()
Για ενα καπριτσιο λοιπον δεν σε δεχεται η κοινωνια και η ιδια σου η οικογενεια. Για ενα καπριτσιο δεν μπορεις να εχεις ενα παιδι με τον συντροφο σου.
Πολυ περιεργη μοδα.
Το εχω ψαξει. Απο το γυμνασιο την ψαχνω και παντα μου αρεσαν τα θρησκευτικα.
Ειναι μια συνειδητη αποφαση.
Ποια;
νταξ αγορινα μου,Το εχω ψαξει. Απο το γυμνασιο την ψαχνω και παντα μου αρεσαν τα θρησκευτικα.
Αν ο θεος βρισκοταν με το ψαξιμο, δεν θα ηταν θεος.Για να μην παρεξηγηθω. Προφανως και τρολλαρω. Αθεος ειμαι εδω και χρονια με δικια μου αποφαση και μετα απο αρκετο προσωπικο ψαξιμο.
Ενας gay προφανως δεν θελει να ειναι στην μοδα και παιρνει αυτην την αποφαση.
Δεν ειχε τι να κανει ενα πρωι και πηρε μια αποφαση που θα αλλαξει την ζωη του απο εκει και περα.
Αν ο θεος βρισκοταν με το ψαξιμο, δεν θα ηταν θεος.
Πω πω τι εξυπναδα. Ελα, μπορεις και καλυτερα.Εισαι μοδατος????
Αν ο θεος βρισκοταν με το ψαξιμο, δεν θα ηταν θεος.
Μπορεις να βρεις τη Νεα Υορκη στην Αθηνα, οσο κι αν ψαξεις?Και πως βρισκεται???
Πω πω τι εξυπναδα. Ελα, μπορεις και καλυτερα.
Ο λόγος.ο θεος τι ειναι ακριβως?
Για ενα καπριτσιο λοιπον δεν σε δεχεται η κοινωνια και η ιδια σου η οικογενεια. Για ενα καπριτσιο δεν μπορεις να εχεις ενα παιδι με τον συντροφο σου.
Πολυ περιεργη μοδα.
Το εχω ψαξει. Απο το γυμνασιο την ψαχνω και παντα μου αρεσαν τα θρησκευτικα.
Ειναι μια συνειδητη αποφαση.
Ποια;