Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
Τί έγινε ρε γαμώτο; 
rain-035.gif

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εγώ φώναζα τον αδερφό μου για την βρώμικη δουλειά(τώρα έμαθε). :sunglasses:

Έτρωγε κ τρώει ακόμα σκατά μερικές φορές...σε κάποια φάση τα ξερνούσε κιόλας...ωραία περνάει ο αδερφούλης. :2funny:

Αηδια ρε συ.....    :S

θα τον βάλει να ξουρίσει και το μουστάκι  :2funny: :2funny: :2funny:

Αμα ειχε μουστακι κι αγριευοταν το ζωντανο στανταρ θα το ξουριζε,,,....    :grin:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ναι ήταν....μόνο που μου το πε...εγώ έκανα μια βδομάδα να το δω το σκυλί σε αυτή την φάση... :badair:

Το πιο αηδιαστικο ειναι να ξερασει τα σκατα να μην το δεις εσυ και μετα απο λιγο  να ερθει  να σε γλυψει χαρουμενο...Μπλιαχ.....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το πιο αηδιαστικο ειναι να ξερασει τα σκατα να μην το δεις εσυ και μετα απο λιγο  να ερθει  να σε γλυψει χαρουμενο...Μπλιαχ.....
Γι'αυτό έκανα μια βδομάδα να το δω....μέχρι που μου πε ο αδερφός μου ότι έχει συνέλθει. :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.919
Πόντοι
6.035
:S
το χειροτερο ειναι να σηκωθεις το πρωι ξυπολυτος και να τα πατησεις :birdman:

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Πάλι βρομάει σκατίλα εδώ μέσα  :-

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Ισόβια κάθειρξη σε 74χρονη για τη δολοφονία 82χρονου

Σε φυλάκιση 18μηνών καταδικάστηκε ακόμη ο κουμπάρος του άτυχου άνδρα, επειδή βοήθησε τη δράστιδα να εξαφανίσει το πτώμα, με την οποία μάλιστα συνευρίσκονταν περιστασιακά.

Η ηλικιωμένη γυναίκα γνώριζε το θύμα από το 1996 και είχε μαζί του σχέση οικονομικά εξαρτημένη. Σύμφωνα με όσα κατατέθηκαν, έκανε σεξ μαζί του επί χρήμασι, ενώ, ενίοτε του μαγείρευε και τον καθάριζε.

Τα τελευταία χρόνια, όμως, η κατηγορούμενη, παρά την φορτικότητα και τις επίμονες προσπάθειες του ηλικιωμένου, δεν επιθυμούσε να τον βλέπει πια.

Όπως αναφέρει το κατηγορητήριο, τον Ιανουάριο του 2009, το θύμα επισκέφθηκε την κατηγορουμένη ζητώντας εκ νέου να συνευρεθούν.

Εκείνη τότε τον απώθησε, τον χτύπησε και τον έριξε στο έδαφος με αποτέλεσμα ο 82χρονος να χτυπήσει στο κεφάλι.

Κατόπιν, η κατηγορούμενη έβαλε τον αιμόφυρτο άντρα σε σακούλα, με αποτέλεσμα εκείνος να εκπνεύσει λόγω ασφυξίας. Στη συνέχεια, μετέφερε το πτώμα σε αγροτική περιοχή, με τη βοήθεια του συγκατηγορουμένού της, όπου ανακαλύφθηκε τρεις μέρες αργότερα από βοσκό.

Κατά την απολογία της, η κατηγορουμένη, αρνήθηκε τις πράξεις που της καταλογίζονται, υποστηρίζοντας ότι ο θάνατος του ηλικιωμένου οφειλόταν σε ατύχημα έπειτα από καβγά που είχε μαζί του.

Καθοριστικής σημασίας ήταν η κατάθεση του συγκατηγορουμένου της, ο οποίος υποστήριξε ότι πριν του εξομολογηθεί την πράξη «έφαγαν, ήπιαν και έκαναν σεξ». Είπε, μάλιστα, ότι του είχε  εκμυστηρευτεί ότι σκόπευε να διαπράξει το έγκλημα.

Το δικαστήριο ομοφώνως την έκρινε ένοχη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση χωρίς να της αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.
:coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom