treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τον πηραν στο ψιλο γαζι τον ορεστη
stam = 22 years old sissy
τον πηραν στο ψιλο γαζι τον ορεστη
μην ξεχάσεις ποτέ την αιτία του τσακωμού :'(θυμαμαι :'(
ελα να στον καρφωσω εκει που ξερεις να δουμε ποιος ειναι ο σισιstam = 22 years old sissy
ο βαρουλης ;)μην ξεχάσεις ποτέ την αιτία του τσακωμού :'(
τι λες ρε σαπακιασμένεο βαρουλης ;)
![]()
για ρώτα τον ίδιο να δούμε αν θα σου πειγια πες![]()
ο πιστολιας θα μας πει εγω δεν θυμαμαιγια ρώτα τον ίδιο να δούμε αν θα σου πει![]()
εγώ θυμάμαι στο περίπου αν μου δίνεις το ελεύθεροο πιστολιας θα μας πει εγω δεν θυμαμαι![]()
σιγα το μυστικο για την κελλυ ειχαμε Ψυχραθεί όχι μαλώσειεγώ θυμάμαι στο περίπου αν μου δίνεις το ελεύθερο![]()
πουτανίτσασιγα το μυστικο για την κελλυ ειχαμε Ψυχραθεί όχι μαλώσει![]()
:o :o :oσιγα το μυστικο για την κελλυ ειχαμε Ψυχραθεί όχι μαλώσει![]()
Μετα τον διαγωνσιμο του 104 οπως καταλαβες το βραδυ στο ξενοδοχειο το κερδισε ο ορεστης κου.σταματακη θα μου κανεις μια περιληψη τι εγινε στο 104![]()
ναι ρε φιλε εγταμηθηκαν τελικα η οχιΜετα τον διαγωνσιμο του 104 οπως καταλαβες το βραδυ στο ξενοδοχειο το κερδισε ο ορεστης κου.
Διαλεξε μια βραδια με την δεσποινα και ετσι εγεινε.
Τα πραγματα κυλησαν ομαλα στην αρχη αλλα υστερα εξελιχθηκε σε ενα κουβαρι παρεξηγησεων διοτη αλλα ηθελε η δεσποινα και αλλα ο ορεστης, ο οποιος εχει δακγωσει την λαμαρινα μαζι της και ετσι εκτος απο φιλικα θελει να την βλεπει και αλλιως.
Η δεσποινα δεν μπορει να το κανει αυτο φυσικα και δεν θελει ,αλλα ο ορεστης οπως φενεται με την μεγιστη καψουρα του εχει πληγωθει και εβγαλε ολα του τα απωθημενα στο θρεντ...
αυτα.. τι κανει το σκυλι![]()
Μετα τον διαγωνσιμο του 104 οπως καταλαβες το βραδυ στο ξενοδοχειο το κερδισε ο ορεστης κου.
Τα πραγματα κυλησαν ομαλα στην αρχη αλλα υστερα εξελιχθηκε σε ενα κουβαρι παρεξηγησεων διοτη αλλα ηθελε η δεσποινα και αλλα ο ορεστης, ο οποιος εχει δακγωσει την λαμαρινα μαζι της και ετσι εκτος απο φιλικα θελει να την βλεπει και αλλιως.
Η δεσποινα δεν μπορει να το κανει αυτο φυσικα και δεν θελει ,αλλα ο ορεστης οπως φενεται με την μεγιστη καψουρα του εχει πληγωθει και εβγαλε ολα του τα απωθημενα στο θρεντ...
πηγα μια σε εναν φιλο μου να τα πουμε για λιγο..πηγες βολτα στα πατησια?
Μετα τον διαγωνσιμο του 104 οπως καταλαβες το βραδυ στο ξενοδοχειο το κερδισε ο ορεστης κου.