memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
σωωπα.....Σεξιστή.
Είμαι τρελη πουσταρδελα εγώ.![]()
σωωπα.....Σεξιστή.
Είμαι τρελη πουσταρδελα εγώ.![]()
Γκαιμπελίσκος που σαι όμως....σωωπα.....![]()
o papazol θα μεταφερει της καταθεσεις του ρωσια να τα φαει με της ρωσιδεςσωωπα.....![]()
Ποιό απο τα δύο προηγείται;Υπαρχει μια διαφορα δευτερολεπτων. Σχεδον ανυπαρκτη.
Δεν την ξερεις την ιστορια;
Άσε ρε....σιγά μην ασχοληθώ με τις κρυόκωλες...αυτές μόνο ο Μεμάς θα τις γαμούσε...o papazol θα μεταφερει της καταθεσεις του ρωσια να τα φαει με της ρωσιδες![]()
στο δρομο θα του τις παρει κανας πακης.....ξερει αυτος απο τετοιαo papazol θα μεταφερει της καταθεσεις του ρωσια να τα φαει με της ρωσιδες![]()
Η Νεα Υορκη βυθιζεται στο σκοταδι και μετα απο μισο δευτερολεπτο το Λονδινο βαφεται με αιμα.Ποιό απο τα δύο προηγείται;
Ταξί που θα με πάρει από το σπίτι(ακριβώς στην είσοδο)->αεροδρόμιο Μακεδονία(που κακώς λέγεται έτσι)->Ρωσία.στο δρομο θα του τις παρει κανας πακης.....ξερει αυτος απο τετοια![]()
ηθελα ναξερα με τετοιες ατακες εριξες τον μουσατο?Άσε ρε....σιγά μην ασχοληθώ με τις κρυόκωλες...αυτές μόνο ο Μεμάς θα τις γαμούσε...
Θα τα κάνω ρούβλια κ θα επιστρέψω εδώ να τα χαρώ με ελληνίδες θεές σαν αυτές που έχουμε στο site.
Πιο απελπισμένος πέφτουλας πεθαίνεις......![]()
αμα ο ταξιτζης ειναι πακης ομως?Ταξί που θα με πάρει από το σπίτι(ακριβώς στην είσοδο)->αεροδρόμιο Μακεδονία(που κακώς λέγεται έτσι)->Ρωσία.
Λες να πέσω σε πακιστανό ταξιτζή ή πιλότο;;;;![]()
Όχι.ηθελα ναξερα με τετοιες ατακες εριξες τον μουσατο?
Αυτό λέω...λες τόσο γκαντέμης;;;αμα ο ταξιτζης ειναι πακης ομως?![]()
Aσε μας ρε νυχτιάτικαΔεν γινεται να παιχτει το παιχνδι στο φορουμ θελει γρηγορες απαντησεις. :-
Η απαντηση ειναι οτι μια μυγα ειναι σε μια υδρογειο σφαιρα και καποιος την σκοτωνει με μια μυγοσκοτωστρα.
Πρωτα περναει πανω απο Νεα Υορκη (ειναι παραλληλα με Λονδινο) και μετα σκοτωνει την μυγα πανω στο Λονδινο και γεμιζει αιμα.
Λιγο κουφη αυτη η μπλε ιστορια αλλα ειναι απλη.![]()
θα κοπανησεις την κεφαλα σου στον τοιχο?Να βάλω σπαζοκεφαλιά;;;![]()
γαμηθητε και οι δυοη νεα ϋορκη βυθιστηκε στο σκοταδι, το λονδινο βαφτηκε με αιμα και παγετωνες καλυψαν την Ελλαδα.....
Γαμήσου...βάζω.θα κοπανησεις την κεφαλα σου στον τοιχο?![]()
γαμηθητε και οι δυο![]()
![]()
![]()
![]()