Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι απο προσωπικη σου εμπειρια , για πες...κανει καλα τσιμπουκια με τα χειλακια του ο κοσμας μαν![]()
ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι απο προσωπικη σου εμπειρια , για πες...κανει καλα τσιμπουκια με τα χειλακια του ο κοσμας μαν![]()
και που ξερεις οτι δεν ειμαστε ενα ;)μαν εδώ και μερικά ποστ μοιάζει να έχεις καταληφθεί απ' το πνεύμα του πιστόλιακαι αυτό σε τιμάει
![]()
ποναει παντα.<-------------- Πρώτη φορά ?
θα σας τα πει ολα ο πηγασιος οταν μπει......ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι απο προσωπικη σου εμπειρια , για πες...
η λήψη τους να γίνεται μετά το φαγητό μαν για επιδόρπιο:-*θα παω να πλασαρω το νεο μας γενοσημο μαν....βαζουμε μεσα λουκουμοσκονη για δραστικη ουσια![]()
ε μπες βιαζομαι.θα σας τα πει ολα ο πηγασιος οταν μπει......
ποναει παντα.
ε μπες βιαζομαι.
αυτο ολο ειναι σα να μου την πεφτεις να ξερεις.
αφού εγώ είμαι ο πίστο και ξέρω ότι δεν είμαι εσύκαι που ξερεις οτι δεν ειμαστε ενα ;)
μάθε πρώτα να χρησιμοποιείς την οξεία και μετά πας στα δύσκολα![]()
να του πω αυτα που εμαθα χθες στην εκθεση....αν θες κατι σοβαροτον Διο να τον παρω τηλ.
ο πιστολιας ακουσα στην πιατσα ειναι in love και περναει ζαχαρηαφού εγώ είμαι ο πίστο και ξέρω ότι δεν είμαι εσύ![]()
Αρχικα με αποκαλουσες το Μαριο. Και μετα υπονοησες πως ειμαι φασιστας και μαλακας.ευχαριστω για τη φιλοφρονηση
τι εκανα?
θες να τον παρεις?να του πω αυτα που εμαθα χθες στην εκθεση....![]()
Τό σωστό προφανώς.
θα με παρει αυτος....θες να τον παρεις?
ζηλεύεις?ο πιστολιας ακουσα στην πιατσα ειναι in love και περναει ζαχαρη![]()
α αρα ψαχνεσαι για να σε παρει.οραιτθα με παρει αυτος....
μυγιάγγιχτοςαυτο ολο ειναι σα να μου την πεφτεις να ξερεις.