kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
στ'αρχίδια μαςχθεςέκανα παρτούζα με τον razorxt και έναν μουσουλμάνο..
στ'αρχίδια μαςχθεςέκανα παρτούζα με τον razorxt και έναν μουσουλμάνο..
Το μπ είναι χειλικό,το μ ειναι ρινικο.
δε νομίζω οι διακρίσεις είναι συγκεκριμένες στην γραμματική, εγώ θυμάμαι ως χειλικόληκτα όσα τελειώνουν σε π β φοτι ειναι ρινικο ή οτι ειναι και χειλικο?
Παρατήρηση: Το μ ανήκει και στα χειλικά, το ν ανήκει και στα γλωσσικά.
δε νομίζω οι διακρίσεις είναι συγκεκριμένες στην γραμματική, εγώ θυμάμαι ως χειλικόληκτα όσα τελειώνουν σε π β φ![]()
Οτι ειναι και χειλικο εκτος απο ρινικο.οτι ειναι ρινικο ή οτι ειναι και χειλικο?
χαχαχχαχαχαστ'αρχίδια μας![]()
Με ειρωνευεσαι μωρο?βρε παιδι μου σου ειπε ο αλεξ...πας στο ζου...γραφεσαι...παιζεις λεξοκοντρες...εισαι και λιγο ιντελλεκτουελ...βαζεις το παιχνιδι στα 60 δευτερολεπτα για να προλαβεις να κανεις και καμια κουβεντα...γραφεις και τιποτα προστυχο "κατα λαθος"...τσακ μπαμ γινονται αυτα...
για το γλυκό λέω ακόμα εκει είσαι εσυ;βρε παιδι μου σου ειπε ο αλεξ...πας στο ζου...γραφεσαι...παιζεις λεξοκοντρες...εισαι και λιγο ιντελλεκτουελ...βαζεις το παιχνιδι στα 60 δευτερολεπτα για να προλαβεις να κανεις και καμια κουβεντα...γραφεις και τιποτα προστυχο "κατα λαθος"...τσακ μπαμ γινονται αυτα...
Δεν το θέλουμε στα χειλικά το μ λέμε,λύσσαξες.Παρατήρηση: Το μ ανήκει και στα χειλικά, το ν ανήκει και στα γλωσσικά.
όχιΤο μ ανήκει και στα χειλικά, το ν ανήκει και στα γλωσσικά.
Με ειρωνευεσαι μωρο?
kosnik + Λιλα για παντα μαζι!!! ζουζουνομωρουλινι μου!! :-* :-*
για το γλυκό λέω ακόμα εκει είσαι εσυ;
Σε γαμησε μαν.όχιβρες το κάπου ότι το λέει η γραμματική και θα πω οκ
ως τότε όχι
![]()
Εχω πει νωριτερα.ααα για το γλυκο...ε πες που θα το βρω ντε
αφου δε λες...
Γιατι εισαι μωρο;ειμαι εγω ειρωνας?