Πηγαινε στο τοπικ του 104 τοτε.Γουστάρω βιτσιόζικα.
Για σχεση μαν. ;)Και γιατί να παραγγείλω από δω μέσα, αντί να πάω σε σπιτάκι;
Πηγαινε στο τοπικ του 104 τοτε.Γουστάρω βιτσιόζικα.
Για σχεση μαν. ;)Και γιατί να παραγγείλω από δω μέσα, αντί να πάω σε σπιτάκι;
και μια δωρο
http://[URL unfurl="true"]www.islamophobia-watch.com/storage/WDL%20burn%20anti-Nazi%20flag.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1255983634375[/img[/URL]]
[/quote]
εδώ κάποιοι έχουν μια σημαία στοπ στον ναζισμό και την καίνε άρα είναι υπέρ του ναζισμού :) :birdman: :) :birdman: :) :birdman:
εχω αρχισει και χαλαω ειληκρινα δεν θα επαναληυθη συντομα![]()
![]()
και μια δωρο
http://[URL unfurl="true"]www.islamophobia-watch.com/storage/WDL%20burn%20anti-Nazi%20flag.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1255983634375[/img[/URL]]
[/quote]με φτιαξες λεμεεεεεεε :bigdick:
εχω αρχισει και χαλαω ειληκρινα δεν θα επαναληυθη συντομα![]()
εδώ κάποιοι έχουν μια σημαία στοπ στον ναζισμό και την καίνε άρα είναι υπέρ του ναζισμού![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κάτσε, εγώ κατάλαβα ότι μιλάμε για ιερόδουλες.Για σχεση μαν. ;)
καλα μην αγχωνεσαι ουτως ή αλλως και πολυ διαστημα εχει περασει και ουτε καν θυμαμαι ποιο ηταν το πρωτο πετυχημενο σου...θα ξεχαστει και αυτο με την παροδο του χρονου :-
μονο εσυ μπορουσες μονοΕπαναληυθη??????![]()
![]()
![]()
![]()
Χαχαχαχαχχαχα.σε open μπουφε...
αυτο να το θυμασαι.Μπας κ είσαι χρυσαυγίτης ρε μαλάκα;;;
Με τους αμερικανούς τα'χεις...με τους αριστερούς τα'χεις...με τους οβριούς τα χεις...δένει.![]()
ναι λαθος μουεδώ κάποιοι έχουν μια σημαία στοπ στον ναζισμό και την καίνε άρα είναι υπέρ του ναζισμού![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iStanbul...![]()
Επαναληυθη??????![]()
![]()
![]()
![]()
Κάτσε, εγώ κατάλαβα ότι μιλάμε για ιερόδουλες.
α ναι δεν τους παρατήρησατις φατσες αυτων που την καινε δεν τις ειδες δηλαδη?![]()
Χμμμ, με τι κριτήρια;Εδω μεσα εχουμε μαθει οτι ολες ειναι πουτανες.....Οποτε διαλεξε και μη μας τα πρηζεις....
Κάτσε, εγώ κατάλαβα ότι μιλάμε για ιερόδουλες.
Χαχαχαχαχχαχα.
Μου θυμιζει σκηνες που ο καθενας προσπαθει να παρει οσο περισσοτερο μπορει απο τα καλα πιατα, και γενικα πεφτουν με τα μουτρα.
Στα ωπα ωπα σας εχουμε πουτανακια.![]()