Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Αυτο ελλειπε......
Μονο το χειμωνα τον αφηνω στο κρεβατι στα ποδια μου...Μου τα ζεσταινει κιολας χαχαχαχαχ....Τον υπολοιπο χρονο κοιμομαστε χωρια....
Αυτο ελλειπε......
θες να δοκιμασεις και αλλοι μου λεγανε ελα ρε που δαγκωνει και μετα δε μπορουσαν να κατσουν σε μια μεριαθα του σπασουν τα δοντακια απο τους σκληρους μυες μου![]()
![]()
ποσα δινεια να το συζητησουμε,κανω απλο προγραμμα ολα με καποτα ουτε φιλια νορμαλ σεξΟταν αποφασισεις να βγεις στο κλαρι για χαρη του ενημερωσε με.....![]()
![]()
![]()
Αυτο ελλειπε......
ούτε ο γάτος δεν σε κάνει κέφι βρωμερή ελλεεινίδαΜονο το χειμωνα τον αφηνω στο κρεβατι στα ποδια μου...Μου τα ζεσταινει κιολας χαχαχαχαχ....Τον υπολοιπο χρονο κοιμομαστε χωρια....
think:εχεις κατι με τα ζωακια![]()
Kαιρός λοιπόν αφου χτύπησε το πατρικό ένστικτο να παντρευτείς και να κάνεις παιδιά.εγω εκοψα και τις πουτανες για χαρη του
ακομα και το τσιγαρο θα κοψω οπως λεει ο λουτσος για να του παρεχω τα παντα
εισαι προθυμος να του κανω εξασκηση πανω σου![]()
ποσα δινεια να το συζητησουμε,κανω απλο προγραμμα ολα με καποτα ουτε φιλια νορμαλ σεξ![]()
![]()
εσενα τι σε κανειούτε ο γάτος δεν σε κάνει κέφι βρωμερή ελλεεινίδα![]()
δε νομιζω τακη
ε μειπαμε αλλα εσυ το παραγαμησεςKαιρός λοιπόν αφου χτύπησε το πατρικό ένστικτο να παντρευτείς και να κάνεις παιδιά.
Kαιρός λοιπόν αφου χτύπησε το πατρικό ένστικτο να παντρευτείς και να κάνεις παιδιά.
Kαιρός λοιπόν αφου χτύπησε το πατρικό ένστικτο να παντρευτείς και να κάνεις παιδιά.
ούτε ο γάτος δεν σε κάνει κέφι βρωμερή ελλεεινίδα![]()
Ετσι ειναι τα νομισματα.....Παντεληs παρακαλω η Χαραλαμποs ...δεν θυμαμαιδε νομιζω τακη
Δεν εχω βαρδια σημερα![]()
γαμος?
![]()
![]()
![]()
μακρυα.
χαχαχαχ......Μου θυμιζειs το ανεκδοτο που λεει ...πωs να τρομαξειs εναν αντρα
Κρυβεσαι πισω του και του πεταs ρυζι
δεν ειμαστε για τετοια φιλε. Τουλαχιστον για την επομενη 7ετια.
26 παω. Γενικα δεν γουσταρω να παντρευτω.
Βαριεμαι ευκολα και δεν θελω να κανω καμια τυπισσα δυστυχισμενη διπλα μου.
Eτσι.Εντωμεταξυ αν κρινεις απο το ποσο προσεχει το σκυλι φαντασου τα παιδια πως θα τα εχει.....
Ποια 7ετια?? Μονο???
Ετσι οπωs πανε τα αβεβαια οικονομικα,το σκηνικο θα ειναι , ο αντραs με τουs γονειs του, το κοριτσι το ιδιο και θα γαμιουνται τα Σ/Κ που θα βγαινουν οι γονειs για βολτα
μωρή σαπακιασμένηΕυτυχως....Ειπα οτι κανω σεξ μονο με ανθρωπους...Ουτε με σκυλια ουτε με γατια ουτε με κοσμαδες.....![]()
![]()
![]()