Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
σε βλεπω και εσενα για κανενα μιουτ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δάσκαλε τους έχει πιάσει τρέλα και κυνηγάνε ανελέητα ότι βρουν σε όλα τα θρεντς.
Γιατί τους την έχει βαρέσει έτσι?
Γιατί ξηγιούνται με τέτοιο τρόπο?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
σε βλεπω και εσενα για κανενα μιουτ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν ειναι μεσα αυτος που με μιουταρε 2 φορες!
τη γλιτωσα προς το παρον!!! :grin:
Έλα ρε συ.
Εδώ σβήστηκαν ποστς και από το οφ-τόπικ (εκτός από τον σαβράμη).
Μιλάμε για τρέλα. :2funny:
α,οχι τα δικα του ε?
χμμμ μαλιστα....
ρε σιλβακι τι βυζαρες ειναι αυτες;;; :o :o

:boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Ούτε στο σκοτάδι,εσένα για μανταρίνο :tits2: και αχλαδοκώλα :kissass: σε κόβω!!! :2funny: :2funny: :2funny:
αχαχαχα!!!
καλα!!!!  γνωμη σου και σεβαστη!

με αυτο το σκεπτικο 15χρονου δεν θα πας μπροσταααααα καλα σε ειπε ο ξανθος αγγελος λοστ κεις! :P

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
αχαχαχα!!!

με αυτο το σκεπτικο 15χρονου δεν θα πας μπροσταααααα καλα σε ειπε ο ξανθος αγγελος λοστ κεις! :P
Επειδή έχω ένστικτο για τις γυναίκες δεν θα πάω μπροστά;! :grin: :think:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
αχαχαχα!!!

Έλα ρε.
Μην λες τέτοια και γεμίσουμε πάλι ρωσσοπόντιους. :2funny: :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αχαχαχα!!!

ειναι παιδι μικρο κ ανοητο *P .. τι περιμενεις λατινα μου...
που σαι ρε μπαιτ τωρα που σε χρειαζομαιιιιιιιιιιιιιιιιιι :boobies:

μα.. εδω

arcans48

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δάσκαλε τους έχει πιάσει τρέλα και κυνηγάνε ανελέητα ότι βρουν σε όλα τα θρεντς.
Γιατί τους την έχει βαρέσει έτσι?
Γιατί ξηγιούνται με τέτοιο τρόπο?
γιατι φοβουντε ρε να μην τους κλεισουν το σαιτ.
ασχετα που δεν ασχολητε μαζι κανενας
ειμαστε μια παρεα εμεις 20-25 ατομων που κραταμε το φορουμ ζωντανο,και καμια 20-25 ατομα που ειναι καθαροι μπουρδελιαριδες.και γυρω στα 100 ατομα ειναι τα ενεργα που ειναι σε καθημερινη βαση και ασχολουντε με αυτους.οι υπολοιποι ειναι περαστικη απο εδω.
απλα εχω καταλαβει οτι τους περισσοτερους τους μοντ τους ενοχλει η κολομβιανοι ομαδα και τα μελη της,οπως και η ιδρυση τις σχολης μας.δηλαδη με λιγα λογια οταν δημιουργητε μια παρεα,(δεν θελω να πω κλικα) δεν την βλεπουν με καλο ματι.
επιδη μετα απο ολα αυτα θα μπαναριστω, τα λεμε στην επομενη εκδοση μου :2funny: :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ειμαστε μια παρεα εμεις 20-25 ατομων που κραταμε το φορουμ ζωντανο,και καμια 20-25 ατομα που ειναι καθαροι μπουρδελιαριδες.και γυρω στα 100 ατομα ειναι τα ενεργα που ειναι σε καθημερινη βαση και ασχολουντε με αυτους.οι υπολοιποι ειναι περαστικη απο εδω.
απλα εχω καταλαβει οτι τους περισσοτερους τους μοντ τους ενοχλει η κολομβιανοι ομαδα και τα μελη της,οπως και η ιδρυση τις σχολης μας.δηλαδη με λιγα λογια οταν δημιουργητε μια παρεα,(δεν θελω να πω κλικα) δεν την βλεπουν με καλο ματι.
επιδη μετα απο ολα αυτα θα μπαναριστω, τα λεμε στην επομενη εκδοση μου :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Υπόκλιση στο μεγαλείο του ηγέτη της ΣΧΟΛΗΣ. :rockon: :rockon: :rockon:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
βασικα τους ενοχλει ο μικρος γιατι αν ειναι οντως μικρος εκτος που ειναι εκνευριστικο να κανει συνεχεια νικνεημς.. ειναι κ ανηλικο..

κ επισης μερικους μονδς, ξερουν ποιοι ειναι αυτοι, ειναι γνωστο οτι τους ενοχλουν οι γυναικες κ αμα βρουν ευκαιρια τις εξοντωνουν.. αχαχα χωρις να ρωτανε πως κ τι κ γιατι.. βλ τι εγινε με τη κλωνο...

για τον αρκανς δεν εχω καταλαβει γιατι γινεται συνεχεια μιουτ βεβαια...

arcans48

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Υπόκλιση στο μεγαλείο του ηγέτη της ΣΧΟΛΗΣ. :rockon: :rockon: :rockon:
βασικα τους ενοχλει ο μικρος γιατι αν ειναι οντως μικρος εκτος που ειναι εκνευριστικο να κανει συνεχεια νικνεημς.. ειναι κ ανηλικο..

κ επισης μερικους μονδς, ξερουν ποιοι ειναι αυτοι, ειναι γνωστο οτι τους ενοχλουν οι γυναικες κ αμα βρουν ευκαιρια τις εξοντωνουν.. αχαχα χωρις να ρωτανε πως κ τι κ γιατι.. βλ τι εγινε με τη κλωνο...

για τον αρκανς δεν εχω καταλαβει γιατι γινεται συνεχεια μιουτ βεβαια...
για ενα και μονο λογο.γιατι δεν τους αρεσει αυτα που λεω.σε βλεπω και εσενα για κανε μιουτ με αυτο που εγραψες τωρα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ενα αβραμης βρεθηκε απο το πουθενα και τους εκανε ανω κανω

παντως κανα 2-3 μοντ ειναι αυτοι που κανουν τις μαλακιες.τα υπολοιπα παιδια ειναι σωστοι και δεν ασχολουντε με μαλακιες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom