σε βλεπω και εσενα για κανενα μιουτ.
Δάσκαλε τους έχει πιάσει τρέλα και κυνηγάνε ανελέητα ότι βρουν σε όλα τα θρεντς.
Γιατί τους την έχει βαρέσει έτσι?
Γιατί ξηγιούνται με τέτοιο τρόπο?
σε βλεπω και εσενα για κανενα μιουτ.
δεν ειναι μεσα αυτος που με μιουταρε 2 φορες!σε βλεπω και εσενα για κανενα μιουτ.
α,οχι τα δικα του ε?Έλα ρε συ.
Εδώ σβήστηκαν ποστς και από το οφ-τόπικ (εκτός από τον σαβράμη).
Μιλάμε για τρέλα.
ρε σιλβακι τι βυζαρες ειναι αυτες;;; :o :o
μοιαζουν ομως!Φυσικά δεν είναι δικές της!!!
Ούτε στο σκοτάδι,εσένα για μανταρίνο και αχλαδοκώλα σε κόβω!!!μοιαζουν ομως!
αχαχαχα!!!Ούτε στο σκοτάδι,εσένα για μανταρίνο και αχλαδοκώλα σε κόβω!!!
χαχαχαχα
να μαι κι εγω...
βλεπω να μας κλειδωνουν κι αυτο το θεμα να μη σπαμαρουμε μετα πουθενα... :'(
έχεις το ίδιο κολιέ ?
Επειδή έχω ένστικτο για τις γυναίκες δεν θα πάω μπροστά;!αχαχαχα!!!
καλα!!!! γνωμη σου και σεβαστη!
με αυτο το σκεπτικο 15χρονου δεν θα πας μπροσταααααα καλα σε ειπε ο ξανθος αγγελος λοστ κεις!
αχαχαχα!!!
με αυτο το σκεπτικο 15χρονου δεν θα πας μπροσταααααα καλα σε ειπε ο ξανθος αγγελος λοστ κεις!
αχαχαχα!!!
που σαι ρε μπαιτ τωρα που σε χρειαζομαιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Επειδή έχω ένστικτο για τις γυναίκες δεν θα πάω μπροστά;!
Oυστ ρε καρακάξες!!!ειναι παιδι μικρο κ ανοητο *P .. τι περιμενεις λατινα μου...
μα.. εδω
γιατι φοβουντε ρε να μην τους κλεισουν το σαιτ.Δάσκαλε τους έχει πιάσει τρέλα και κυνηγάνε ανελέητα ότι βρουν σε όλα τα θρεντς.
Γιατί τους την έχει βαρέσει έτσι?
Γιατί ξηγιούνται με τέτοιο τρόπο?
υποστηριξε με..ειναι παιδι μικρο κ ανοητο *P .. τι περιμενεις λατινα μου...
μα.. εδω
γιατι φοβουντε ρε να μην τους κλεισουν το σαιτ.
ασχετα που δεν ασχολητε μαζι κανενας
ειμαστε μια παρεα εμεις 20-25 ατομων που κραταμε το φορουμ ζωντανο,και καμια 20-25 ατομα που ειναι καθαροι μπουρδελιαριδες.και γυρω στα 100 ατομα ειναι τα ενεργα που ειναι σε καθημερινη βαση και ασχολουντε με αυτους.οι υπολοιποι ειναι περαστικη απο εδω.
απλα εχω καταλαβει οτι τους περισσοτερους τους μοντ τους ενοχλει η κολομβιανοι ομαδα και τα μελη της,οπως και η ιδρυση τις σχολης μας.δηλαδη με λιγα λογια οταν δημιουργητε μια παρεα,(δεν θελω να πω κλικα) δεν την βλεπουν με καλο ματι.
επιδη μετα απο ολα αυτα θα μπαναριστω, τα λεμε στην επομενη εκδοση μου
γιατι φοβουντε ρε να μην τους κλεισουν το σαιτ.
ασχετα που δεν ασχολητε μαζι κανενας
ειμαστε μια παρεα εμεις 20-25 ατομων που κραταμε το φορουμ ζωντανο,και καμια 20-25 ατομα που ειναι καθαροι μπουρδελιαριδες.και γυρω στα 100 ατομα ειναι τα ενεργα που ειναι σε καθημερινη βαση και ασχολουντε με αυτους.οι υπολοιποι ειναι περαστικη απο εδω.
απλα εχω καταλαβει οτι τους περισσοτερους τους μοντ τους ενοχλει η κολομβιανοι ομαδα και τα μελη της,οπως και η ιδρυση τις σχολης μας.δηλαδη με λιγα λογια οταν δημιουργητε μια παρεα,(δεν θελω να πω κλικα) δεν την βλεπουν με καλο ματι.
επιδη μετα απο ολα αυτα θα μπαναριστω, τα λεμε στην επομενη εκδοση μου
Υπόκλιση στο μεγαλείο του ηγέτη της ΣΧΟΛΗΣ.
για ενα και μονο λογο.γιατι δεν τους αρεσει αυτα που λεω.σε βλεπω και εσενα για κανε μιουτ με αυτο που εγραψες τωρα.βασικα τους ενοχλει ο μικρος γιατι αν ειναι οντως μικρος εκτος που ειναι εκνευριστικο να κανει συνεχεια νικνεημς.. ειναι κ ανηλικο..
κ επισης μερικους μονδς, ξερουν ποιοι ειναι αυτοι, ειναι γνωστο οτι τους ενοχλουν οι γυναικες κ αμα βρουν ευκαιρια τις εξοντωνουν.. αχαχα χωρις να ρωτανε πως κ τι κ γιατι.. βλ τι εγινε με τη κλωνο...
για τον αρκανς δεν εχω καταλαβει γιατι γινεται συνεχεια μιουτ βεβαια...