life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Θα μοιραζειs τιs μπομπονιερεs????????????????????οχι παιδακια που λυσσαξατε!!!καμια μεταστροφη!!
η λουκ ειμαι ακομα.
απλα ειμαι η λουκ που καλεσαν σε γαμο!!!
Θα μοιραζειs τιs μπομπονιερεs????????????????????οχι παιδακια που λυσσαξατε!!!καμια μεταστροφη!!
η λουκ ειμαι ακομα.
γιατι πρωτη φορα σε προσκαλουνε σε γαμοοχι παιδακια που λυσσαξατε!!!καμια μεταστροφη!!
η λουκ ειμαι ακομα.
4 γαμοι και μια κηδεια....γιατι πρωτη φορα σε προσκαλουνε σε γαμο![]()
Λες , η λουκ που κάλεσαν σε γάμο , να μ' αρέσει πιο πολύ ?![]()
![]()
οχι καλε!!!Θα μοιραζειs τιs μπομπονιερεs????????????????????
εξαρταται...Λες , η λουκ που κάλεσαν σε γάμο , να μ' αρέσει πιο πολύ ?![]()
![]()
οχι με καλουν συχνα αλλα παω σπανια!μου την σπανε οι γαμοι...γιατι πρωτη φορα σε προσκαλουνε σε γαμο![]()
κατι λειπη ρε εχω ενα κενο στο στομαχι τι να φαω4 γαμοι και μια κηδεια....![]()
![]()
![]()
![]()
Tην ωρα που θα σου δινει την μπομπονιερα να τηs ευχηθειsΛες , η λουκ που κάλεσαν σε γάμο , να μ' αρέσει πιο πολύ ?![]()
![]()
μαλακα μη με γαμας...ενα απλο γκρι μποτινι ειναι...τι εχει?! :'(Η κηδεια της αισθητικης.....ευτυχως αποφευχθηκε γιατι τα πηρε χωρις τα τρουκς....αλλιως θα φωναζα φασιον πολις στης εκκλησιας την πορτα...μαρη το ξερεις οτι θα σαι σαν ελλεηνιδα με το πατουμενο τουτο????![]()
![]()
μιλφειγ!!!!!!!κατι λειπη ρε εχω ενα κενο στο στομαχι τι να φαω![]()
θελουμε φωτο με το ντυσιμο του γαμουοχι καλε!!!
εξαρταται...οχι με καλουν συχνα αλλα παω σπανια!μου την σπανε οι γαμοι...
εγω εφαγα εξω ενα ψαρονεφρι γεμιστο με φετα και μπεικον και με σως μουσταρδας και για το κενο τρωω ενα προφιτερολ με σοκολατα γαλακτος.....κατι λειπη ρε εχω ενα κενο στο στομαχι τι να φαω![]()
μαλακα μη με γαμας...ενα απλο γκρι μποτινι ειναι...τι εχει?! :'(
τα εχει γαμησει ολα ο αλτεκηςμιλφειγ!!!!!!!
το κερασμα ειναι το χεσιμοεγω εφαγα εξω ενα ψαρονεφρι γεμιστο με φετα και μπεικον και με σως μουσταρδας και για το κενο τρωω ενα προφιτερολ με σοκολατα γαλακτος.....![]()
θελε φωτο...θελουμε φωτο με το ντυσιμο του γαμου
κακο αυτο να σεκαλουν συχνα σε γαμο αυτο σημαινει πως η ωρα σου εφτασεπαει γερασες και εσυ
![]()
απο τα γουστα στεφανε ...απο τα γουστα...Απο τι εξαρτάται ?![]()
ελα τωρα βαλτο στο αβαταρ σου χωρις κεφαλι δεν μας πειραζει αλλιως θα ανοιξω θρεντθελε φωτο...
ναι ρε πουστη...αλλα χεστηκα...δε μασαω...
σερνεται το μπουρδελο γαμω!!!!
απο τα γουστα στεφανε ...απο τα γουστα...
εβλεπες και συ πριν αλτερ σεφερλη ε?καλεσανε τη λουκ σε γαμο???
καλα ποιος μισει τοσο πολυ τους νεονυμφους?![]()
καλα...ελα τωρα βαλτο στο αβαταρ σου χωρις κεφαλι δεν μας πειραζει αλλιως θα ανοιξω θρεντ![]()