Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (0 μέλη και 58 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
660e211e-fc88-44b5-a1d8-c2d7b2b70f70.jpg

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
εκτορ κτλ ελα εδω.

αυτο με το αουτ που σου ειπε η τσατσα πραγματικα στεναχωρήθηκα που το εσβησα.απο τα μπεστ ποστ εβερ..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ωραια δηλωση.....συνεπως εκτος απο κοκκινο αντι,πρασινο σταματη57,μπλε μοντερατορες,κιτρινους τιμημενους πρεπει να δημιουργησουμε και μια αλλη κατηγορια ιδιαιτερων μελων....

αυτος που πληρωνουν διαφημισεις ,τους χορηγους δλδ που θα χουν και περισσοτερα δικαιωματα εδω μεσα....γαμαωμανουλες εισαι τρισμεγιστος σε αυτα που μου λεγες τελικα ρε.... :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οχι ρε μαλακα εδω ειναι

"πηγα να γαμησω και μου μιλαγε για τεννις. με σκοτισε παιχτη. μετα απο λιγο φωναξε η τσατσα "αουτ" και γω κραυγασα "στραβωμαρα, μεσα απο τη γραμμη ηταν". μετα καταλαβα οτι ελεγε εξω γιατι περασε η ωρα."

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
οχι ρε μαλακα εδω ειναι

"πηγα να γαμησω και μου μιλαγε για τεννις. με σκοτισε παιχτη. μετα απο λιγο φωναξε η τσατσα "αουτ" και γω κραυγασα "στραβωμαρα, μεσα απο τη γραμμη ηταν". μετα καταλαβα οτι ελεγε εξω γιατι περασε η ωρα."

α σορυ.εμεινε αυτο.τελικα δεν μου πηγε η καρδια...αδικα στεναχωριόμουν ολο το βραδυ ε?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
α σορυ.εμεινε αυτο.τελικα δεν μου πηγε η καρδια...αδικα στεναχωριόμουν ολο το βραδυ ε?

ναι χαχαχα. μην αγχωνεσαι, θα τη πιασει στα "τσωπα τσωπα σε αγαπαμε και σε τιμαμε εμεις εδω" ο πλεζουρας τη νταρια και δε θα κοψει ουτε τη διαφημιση ουτε το τεννις. θα ζησουμε  :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τελικα η μαλακια δεν εχει οριο εδω μεσα. και διπλα λεφτα απο αυριο να χρεωνε ο αντι τα μπανερ, πιπες θα παιρνανε για λιγο χωρο τα στουντιο. και το ξερουν και οι νταριες αυτο, αλλα ριχνοντας ενα αδειο παντα θα υπαρχει και οι μαλακες που θα τσιμπησουν.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
τελικα η μαλακια δεν εχει οριο εδω μεσα. και διπλα λεφτα απο αυριο να χρεωνε ο αντι τα μπανερ, πιπες θα παιρνανε για λιγο χωρο τα στουντιο. και το ξερουν και οι νταριες αυτο, αλλα ριχνοντας ενα αδειο παντα θα υπαρχει και οι μαλακες που θα τσιμπησουν.

γενικα τις ''κοπελες'' του σαιτ(εκτος απο λουγκροβαλβιδες)θελω να τις προστατευω απο τπτ μαλακες με ποστ τυπου εισαι τανα,τελευταια,καμμενη κτλ.αλλα αυτη ρε παιδακι μου ειναι και στοκος.αυτο που εκανα χτες για το καλο της ηταν αλλα που να παρει χαμπαρι.αυτη αρχισε να με απειλει με πμ...τοσο  :jerking: λεμε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
γενικα τις ''κοπελες'' του σαιτ(εκτος απο λουγκροβαλβιδες)θελω να τις προστατευω απο τπτ μαλακες με ποστ τυπου εισαι τανα,τελευταια,καμμενη κτλ.αλλα αυτη ρε παιδακι μου ειναι και στοκος.αυτο που εκανα χτες για το καλο της ηταν αλλα που να παρει χαμπαρι.αυτη αρχισε να με απειλει με πμ...τοσο  :jerking: λεμε

ναι εκανε τελικα priceless διαφημιση μονη της. μη με πικαρετε μη με πειραζετε γιατι πληρωνω εγω εδω και σας γαμαω. χαχαχαχαχαχα θεα, σημερα πρεπει να εσπασε ταμεια το μαγαζι  :rockon:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
γενικα τις ''κοπελες'' του σαιτ(εκτος απο λουγκροβαλβιδες)θελω να τις προστατευω απο τπτ μαλακες με ποστ τυπου εισαι τανα,τελευταια,καμμενη κτλ.αλλα αυτη ρε παιδακι μου ειναι και στοκος.αυτο που εκανα χτες για το καλο της ηταν αλλα που να παρει χαμπαρι.αυτη αρχισε να με απειλει με πμ...τοσο  :jerking: λεμε
Πηγούλα? :think: :think: :grin:
Σε μαρκαραν στενα εχτες ''η'' βικυ και η Νταρια τυπε? :zfuck:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.911
Πόντοι
6.035
κατι ασχετο
εχουν σπασει τ'αρχιδια μου με αυτη την τουρκομαλακια χιλιες και μια νυχτες αστο ντιαμπολο πια
πως βλεπουν αυτη τη μαλακια :jerking:
η γυναικια μαλακια παλι στην κορυφη :headbang:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
ναι εκανε τελικα priceless διαφημιση μονη της. μη με πικαρετε μη με πειραζετε γιατι πληρωνω εγω εδω και σας γαμαω. χαχαχαχαχαχα θεα, σημερα πρεπει να εσπασε ταμεια το μαγαζι  :rockon:
ΤΑ μαγαζιά. Καθόλου τυχαίο, κι οτιδήποτε κάνει εδώ μέσα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
κατι ασχετο
εχουν σπασει τ'αρχιδια μου με αυτη την τουρκομαλακια χιλιες και μια νυχτες αστο ντιαμπολο πια
Μολιs δουν λιγο ρομαντικο, μελο.....ξεροχυνουν βρε
Στα γονιδια τουs ειναι

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
κατι ασχετο
έλα ντε.
Βάλε patty να γουστάρεις  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom