Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
σιγα μην ειμαι και ο χουλκ χαχαχαχαχαχααχ
και που το ξερω εγω οτι δεν εισαι ή οτι δεν του μοιαζεις?
σιγα μην ειμαι και ο χουλκ χαχαχαχαχαχααχ
Αμα την δεις,θα ξερασεις μεσα στο βεμβε
καντο πιο λιανα φιλε, τι εννοας εικονικη? σαν τη λαρα κροφτ ας πουμε?
Τυπε θα φαμε ξυλο στο θρεντ της στουντιοενημερωσηςκαλα ρε μεχρι τον καρεα με τα ποδια ανεβηκες ταμα ειχες κανει
στο μεταξι ρε απο τα 20 σπιτια αξιζουν μονο μια αντε δυο εμφανησιακα μιλαω ασε που τωρα που χειμωνιαζει μονο αμαξι θα παιρνω και στο μεταξι δεν παταει το τουτου
Αλεκο οσο και αν μου εισαι συμπαθης μην περαζεις την Ερι ρε
Ξερεις τι μουνα ειναι;
Αμα την δεις,θα ξεροχυσεις μεσα στο βεμβε
Ακου που σου λεω
Γκαμπουλι μην παραπλανεις τον κόσμο ... :-*
Τυπε θα φαμε ξυλο στο θρεντ της στουντιοενημερωσης![]()
![]()
.
Κοιταξε για να παω στον καρεα, πηραμε λεωφορειακι απο το συνταγμα...
Αλλά ελα που στον γυριαμο ειχε παει 2 η ωρα![]()
![]()
.
Οπότε βρηκα ενα τρολει μεχρι συνταγμα και μετα ποδαρατο μεχρι το μετάξι, όπου ειχα νοικιασει χοτελι :o :o .
Σιγα την αποσταση βεβαια για μενα, αλλά ασε που ειχα κανει άλλα 5-6 χιλιομετρα πριν παω καρεα >>
.
Αντε αφου παιρνεις το αμαξι, την αλλη φορα παμε μαζι στουντιάδα, να γλιτωσω και το ξεποδαριασμα και να σε παω σε εγγυημενα πουλεν
Μετάξι ρισπεκτ ρε, κώλο με 10 ευρά πλεον, απο φρεσκο πορνορεπορταζ του βυζούλη![]()
![]()
34, έχεις σπάσει τα κοντέρΛαιονακι η αγαπη σου ωρες ωρες με συναρπαζει αλλα χιλια συγνωμη δεν παω με κοντους.
Λαιονακι η αγαπη σου ωρες ωρες με συναρπαζει αλλα χιλια συγνωμη δεν παω με κοντους.
34, έχεις σπάσει τα κοντέρ
Λαιονακι η αγαπη σου ωρες ωρες με συναρπαζει αλλα χιλια συγνωμη δεν παω με κοντους.
σκοπια στο αμαξι ποιος θα φυλαειΤυπε θα φαμε ξυλο στο θρεντ της στουντιοενημερωσης![]()
![]()
.
Κοιταξε για να παω στον καρεα, πηραμε λεωφορειακι απο το συνταγμα...
Αλλά ελα που στον γυριαμο ειχε παει 2 η ωρα![]()
![]()
.
Οπότε βρηκα ενα τρολει μεχρι συνταγμα και μετα ποδαρατο μεχρι το μετάξι, όπου ειχα νοικιασει χοτελι :o :o .
Σιγα την αποσταση βεβαια για μενα, αλλά ασε που ειχα κανει άλλα 5-6 χιλιομετρα πριν παω καρεα >>
.
Αντε αφου παιρνεις το αμαξι, την αλλη φορα παμε μαζι στουντιάδα, να γλιτωσω και το ξεποδαριασμα και να σε παω σε εγγυημενα πουλεν
Μετάξι ρισπεκτ ρε, κώλο με 10 ευρά πλεον, απο φρεσκο πορνορεπορταζ του βυζούλη![]()
![]()
Κοιτα να κοψεις τα βαρη μπας και παρεις υψος και ασε τα κονδερ
Φσσσσσσσσσσσστ!
Ώπα!
Πάμε ωρε λεβέντες!
ΈΛΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ 'ΟΥΜΕ
ΥΓ: Πληροφορίαι αναφέρουσιν ότι ο skaska έχει ήδη φορέσει το κασκόλ και τη φανέλα με το εθνόσημο και φωνασκεί συνθήματα όπως: ΕΛΛΑΣ - ΣΕΡΒΙΑ Γ... ΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ